Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Jaarhoroscoop vissen 2023

» Horoscopen » Jaar » Vissen

19 februari - 20 maart 
Jaarhoroscoop vissen

Vissen is liefdevol, en heeft voor alles wat leeft respect. Vissen hecht veel waarde aan eerlijkheid en harmonie in relaties met mensen. Vissen is gevoelig en weet goed aan te voelen wat de ander nodig heeft.


Vissen Algemeen

Je weet in 2023 meer voor jezelf te kiezen, waar je toch eerder nog veel bezig was met het behagen van de mensen om je heen. Dit jaar zal centraal staan voor meer assertiviteit en het najagen van je eigen wensen. Je begint dan ook zelfverzekerd aan het nieuwe jaar, maar laat je niet van je doelen afleiden door wat tegenslagen. Zie het als een les!Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wil je meer weten wat jou te wachten staat in het aankomende jaar? Wij zijn er om jou te helpen de kansen te herkennen zodat jouw wensen in vervulling gaan. Start jouw gratis proefchat met een van onze spirituele coaches.

 ➜ Start Gratis Voorspelling  
jaarhoroscoop 2023 liefde

Liefde & relatie

In de liefde staat je gevoeligheid centraal. Het daten is voor jou in het begin van 2023 nog een te grote stap doordat oude ervaringen omhoog kunnen komen. De maand Maart en April verlopen al beter, waardoor je jezelf meer durft te laten zien op liefdesgebied. Het zal je goed doen om een rustig tempo te hanteren. Juni staat er een potentiële liefde kandidaat op je te wachten, maar hij of zij neemt de liefde niet al te serieus...


 

jaarhoroscoop 2022 carrière

Carrière & financiën

In je carrière weet je groot veranderingen aan te brengen in 2023, door kleine aanpassingen heb je het gevoel dat je de wereld aan kunt! Nieuwe informatie opent voor jou dit jaar nieuwe deuren. In Augustus durf je meer risico’s te nemen voor jezelf, door voor jezelf iets te beginnen of om je wensen richting je werkgever meer uit te spreken. Vertrouwen op je eigen kunnen staat centraal dit jaar om financieel vooruitgang te boeken. 


Meer horoscopen voor Vissen

Wil je meer weten over jouw horoscoop? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

» Sterrenbeeld Vissen
» Weekhoroscoop Vissen
» Maandhoroscoop Vissen
 

 
 

Jaarhoroscoop andere sterrenbeelden

 Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten