Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Jaarhoroscoop kreeft 2022

Jaarhoroscoop kreeft

21 juni - 22 juli
Kreeft is empathisch en zeer creatief. Kreeft is beschermend richting zijn of haar geliefde, en doet er alles aan om het een ieder naar zijn zin te maken.Kreeft Algemeen

Dit is het jaar waarbij je vooral veel persoonlijke groei mag verwachten. Nieuwe inzichten door eerdere ervaringen waarbij je niet meer dezelfde fouten wilt maken. Juist door die fouten weet je nu wat je wel wilt. Dit jaar is het jaar waarbij je veel gelijkgestemden aantrekt die ook echt naar je luisteren, zo groei je samen.


Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wil je meer weten wat jou te wachten staat in het aankomende jaar? Wij zijn er om jou te helpen de kansen te herkennen zodat jouw wensen in vervulling gaan. Start jouw gratis proefchat met een van onze spirituele coaches.

 ➜ Start Gratis Voorspelling  
jaarhoroscoop 2022 liefde

Liefde & relatie

In de liefde is er meer verbondenheid in relaties. In de maand Juli dient zich ook een nieuwe vriendschap aan waarbij je het gevoel kunt hebben elkaar al zo lang te kennen. Een single Kreeft krijgt vooral in de maand Mei en Oktober veel aandacht, maar het vertrouwen blijft achter, probeer oude negatieve ervaringen niet opnieuw de kop op te laten spelen, ga het avontuur aan en bekijk waar het je mag brengen. 

 


jaarhoroscoop 2022 carrière

Carrière & financiën 

Er wordt je wat meer verantwoording aangeboden op het werk, of je dit nou leuk vindt is eigenlijk de vraag. Je hebt dit jaar meer behoefte aan tijd voor jezelf om jouw persoonlijke groei te bevorderen en dingen een plekje te geven. Waardering is prettig, maar niet ten koste van jezelf. Financieel voordeel ligt je te wachten in de maand Juni, en dan liggen de mogelijkheden toch ineens heel gunstig. 


Meer horoscopen voor Kreeft

Wil je meer weten over jouw horoscoop? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

» Sterrenbeeld Kreeft
» Weekhoroscoop Kreeft
» Maandhoroscoop Kreeft
 Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten