Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Jaarhoroscoop leeuw 2022

Jaarhoroscoop leeuw23 juli - 22 augustus

Leeuw is gul en zeer gedreven in wat ze ondernemen. Leeuw is naast creatief ook zeer beschermend naar zijn of haar gezin. Leeuw pakt de taken die er liggen op, als het moet ook die van een ander.


Leeuw Algemeen

Dit jaar staat in het teken van leren, en evenwicht. Je gaat meer leren het evenwicht bewaren tussen verschillende taken die van je verwacht worden, maar ook op tijd je grenzen aan te geven. Het gaat met vallen en opstaan, maar al snel heb je dit onder de knie, en creëer je ook nog een succesvollere projecten. 


Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wil je meer weten wat jou te wachten staat in het aankomende jaar? Wij zijn er om jou te helpen de kansen te herkennen zodat jouw wensen in vervulling gaan. Start jouw gratis proefchat met een van onze spirituele coaches.

 ➜ Start Gratis Voorspelling  jaarhoroscoop 2022 liefde

Liefde & relatie

In de liefde waardeer je elkaar dit jaar meer doordat je weet wat je aan elkaar hebt. Je partner begrijpt jou, en jij je partner. De gelijkwaardigheid is belangrijk en jullie communicatie versterkt dit jaar nog meer. Voor een single leeuw is de eerste helft van het jaar moeizaam, en twijfel je aan de loyaliteit van de dates die je hebt gehad. Wanneer je beseft dat de onzekerheid vanuit eerdere ervaringen komt gaat het al snel beter en kun je meer mensen in de liefde toelaten.  


 

jaarhoroscoop 2022 carrière

Carrière & financiën 

Op het gebied van carrière en financiën gaat het je voor de wind dit jaar. Andere vragen zich af hoe je het allemaal doet, maar het is heel hard werken en veel bewegen. Nieuwe kansen dienen zich aan in de maand Augustus, en deze kansen zijn weer vruchtbaar voor de rest van het jaar. Bekijk goed welke collega’s en of zakelijke partners oprecht zijn, dit weet je al vrij snel als je jouw gevoel volgt. 


Meer horoscopen voor Leeuw

Wil je meer weten over jouw horoscoop? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

» Sterrenbeeld Leeuw
» Weekhoroscoop Leeuw
» Maandhoroscoop Leeuw
 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten