Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Jaarhoroscoop maagd 2022

23 augustus - 22 septemberjaarhoroscoop maagd 
 

Maagd analyseert graag situaties en mensen. Maagd is alert en creatief. Maagd maakt van weinig iets bijzonders! Maagd is een zeer interessant sterrenbeeld, ze weten controle te houden en boeken hiermee veel vooruitgang in hun leven.


Maagd Algemeen

In het eerste deel van 2022 zal je meer leren ontspannen en genieten van de kleine dingen in het leven, zoals je (klein)kinderen, partner en dieren. Het is voor jou in het eerste jaar vooral plezier maken, en je vrij voelen in je leven. Het 2e gedeelte van 2022 zal je meer gaan ondernemen betreft hetgeen je even een tijdje hebt laten liggen. 


Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wil je meer weten wat jou te wachten staat in het aankomende jaar? Wij zijn er om jou te helpen de kansen te herkennen zodat jouw wensen in vervulling gaan. Start jouw gratis proefchat met een van onze spirituele coaches.

 ➜ Start Gratis Voorspelling  
jaarhoroscoop 2022 liefde

Liefde & relatie

In de relatie spreek je steeds meer openlijk over wat je verwacht en dit werkt positief op je partner. Jullie stemmen dit jaar meer op elkaars behoefte af, en dat merk je ook in de verbondenheid. De obstakels die er liggen zijn niet van dien aard dat je hier niet samen doorheen komt, het maakt jullie samen juist sterker. Voor een vrijgezelle Maagd zijn de liefdes kandidaten die zich aandienen vooral in de maanden Mei en Juli, maar probeer ze niet als een project te zien die je kunt aanpassen of veranderen, want dan zal het echt niet slagen. 


 

jaarhoroscoop 2022 carrière

Carrière & financiën 

In het 2e deel van 2022 loop je tegen wat obstakels aan betreft werkzaamheden. Je hebt het gevoel dat je niet gehoord of begrepen wordt, al snel is je duidelijk dat je jouw grenzen meer moet bewaken en dit is dan ook de volgende stap waardoor je weer ruimte krijgt om nieuwe taken op te pakken, die wellicht al een tijdje op je hebben gewacht. Met goede moed pak je deze op en weet je ze merendeels te volbrengen. In de tussentijd zijn je financiën gegroeid doordat je de financiën in evenwicht hebt weten te houden.Meer horoscopen voor Maagd

Wil je meer weten over jouw horoscoop? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

» Sterrenbeeld Maagd
» Weekhoroscoop Maagd
» Maandhoroscoop Maagd
 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten