Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Jaarhoroscoop schorpioen 2022

23 oktober - 21 november
Jaarhoroscoop schorpioen

Schorpioen heeft een grote passie voor mens en dier. Schorpioen is ondernemend en is over het algemeen loyaal. Aan een Schorpioen heb je een vriend voor het leven!

 

Schorpioen Algemeen

Dit jaar ben je meer gepassioneerd over een nieuw project dat op je pad komt. Als er iemand enthousiast wordt van een nieuwe uitdaging ben jij het. Ditmaal weet je ook zeker dat het zal slagen doordat je gedreven bent, en hier echt van kunt genieten.Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wil je meer weten wat jou te wachten staat in het aankomende jaar? Wij zijn er om jou te helpen de kansen te herkennen zodat jouw wensen in vervulling gaan. Start jouw gratis proefchat met een van onze spirituele coaches.

 ➜ Start Gratis Voorspelling  
jaarhoroscoop 2022 liefde

Liefde & relatie

Dit jaar weet je goed wat jij verwacht in de liefde, en dit communiceer je ook richting de mensen om je heen. In een relatie weet je de liefde te verbinden, wellicht zelfs met een huwelijk, of een andere soort van verbondenheid. In de maand Juli staat je meer erkenning te verwachten vanuit je partner. Als je geen partner hebt zoek je iemand die gelijkwaardig is, en die kun je weleens ontmoeten in Oktober.


 

jaarhoroscoop 2022 carrière

Carrière & financiën 

Je pakt de taken op, zelfs die van anderen. Er ontstaan wel wat confrontaties op de werkvloer doordat jij je eigen visie hebt. Probeer open te staan voor elkaar, en leer hiervan. Het gaat er tenslotte om dat het werk afkomt, het liefst met een dosis humor en plezier. In de maand Oktober wordt je een kans aangeboden betreft je carrière, en de keuze is niet makkelijk maar een nieuwe uitdaging ga je niet uit de weg.


Meer horoscopen voor Schorpioen

Wil je meer weten over jouw horoscoop? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

» Sterrenbeeld Schorpioen
» Weekhoroscoop Schorpioen
» Maandhoroscoop Schorpioen
 Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten