Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Jaarhoroscoop stier 2022

Jaarhoroscoop stier

20 april - 20 mei 

Stier is liefdevol maar ook iemand die geduld kan opbrengen. Stier omringt zich graag met loyale mensen. Stier streeft naar harmonie en gelijkwaardigheid.  Stier Algemeen

2022 is het jaar waarbij je kunt laten zien wat je allemaal in huis hebt. Je hebt nieuwe plannen en weet ook goed vorm te geven aan deze nieuwe plannen. Het is ook een goed jaar om opnieuw te leren of te studeren. Hoe dan ook zul je dit jaar veel nieuwe dingen gaan proberen en nieuwe mensen gaan leren kennen die juist een aanvulling zijn in je leven. 


Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wil je meer weten wat jou te wachten staat in het aankomende jaar? Wij zijn er om jou te helpen de kansen te herkennen zodat jouw wensen in vervulling gaan. Start jouw gratis proefchat met een van onze spirituele coaches.

 ➜ Start Gratis Voorspelling  jaarhoroscoop 2022 liefde

Liefde & relatie

In een relatie is het belangrijk om je dit jaar kenbaar te maken. Spreek je wensen en verwachtingen richting je partner uit, maar wees ook bereid om jezelf te kunnen in leven in de ander. Probeer ervoor te zorgen dat jullie tijd voor elkaar blijven maken ondanks de taken die eenieder heeft. Voor een single Stier zijn de maanden September en Oktober maanden waarbij de liefde meer wordt aangetrokken. Zelfliefde hoort hier ook bij, door eerdere ervaringen ben je anders in de liefde gaan staan, en dat werkt positief door op relaties. 


 

jaarhoroscoop 2022 carrière

Carrière & financiën 

Op het gebied van carrière zullen er zich veel kansen gaan voordoen die de financiën kunnen bevorderen. Het is belangrijk om goed na te denken over de kansen dit jaar die je geboden worden, want keuzes zullen gemaakt moeten worden. Luister vooral naar je gevoel, en blijf dicht bij je eigen wensen. Laat je niet door aantrekkelijke aanbiedingen verleiden om van je eigen doel af te stappen.  Juni is een maand om eens goed te bekijken waar je nu al staat en waar jij naartoe wilt.


Meer horoscopen voor Stier

Wil je meer weten over jouw horoscoop? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

» Sterrenbeeld Stier
» Weekhoroscoop Stier
» Maandhoroscoop Stier
 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten