Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Jaarhoroscoop vissen 2022

19 februari - 20 maart Jaarhoroscoop vissen

Vissen is liefdevol, en heeft voor alles wat leeft respect. Vissen hecht veel waarde aan eerlijkheid en harmonie in relaties met mensen. Vissen is gevoelig en weet goed aan te voelen wat de ander nodig heeft.


Vissen Algemeen

Vrienden en familie is zo belangrijk, maar eerlijkheid is voor jou het belangrijkste. Mensen die toch andere intenties hebben dan waar je op had gehoopt die ga je dit jaar vermijden en zelfs uit je leven zetten. Gelijk heb je, want je bent iemand die zelf betrouwbaar is. Het geeft ruimte voor gelijkgestemden die je door je positieve energie aantrekt.Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wil je meer weten wat jou te wachten staat in het aankomende jaar? Wij zijn er om jou te helpen de kansen te herkennen zodat jouw wensen in vervulling gaan. Start jouw gratis proefchat met een van onze spirituele coaches.

 ➜ Start Gratis Voorspelling  
jaarhoroscoop 2022 liefde

Liefde & relatie

In een bestaande relatie zal er vooruitgang zijn in Maart. Je weet steeds beter wat je aan elkaar hebt en weet hierin ook evenwicht te vinden, tussen de verwachtingen die er zijn naar elkaar toe. Samen op vakantie gaan zal jullie nog dichter bij elkaar brengen. September staat dan ook in het teken van romantiek en mooie kansen die je geboden worden.


 

jaarhoroscoop 2022 carrière

Carrière & financiën

Je gaat je meer verdiepen in onderwerpen die je aantrekken, nieuwe kennis opdoen en of zelfs een studie volgen. Financieel ga je in de 2e helft van 2022 langzaam vooruit, en weet je dit te behouden. Op werkgebied kan je in September weleens een heel nieuw pad gaan bewandelen. 


Meer horoscopen voor Vissen

Wil je meer weten over jouw horoscoop? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

» Sterrenbeeld Vissen
» Weekhoroscoop Vissen
» Maandhoroscoop Vissen
 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten