Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Jaarhoroscoop weegschaal 2022

Jaarhoroscoop weegschaal

23 september - 22 oktober

Weegschaal is een vriendelijk sterrenbeeld die een ander kan charmeren door zijn/haar karakter. Weegschaal streeft naar rechtvaardigheid om zich heen. Weegschaal Algemeen

Persoonlijke groeimogelijkheden betekenen dat je dit jaar vooral gericht bent op patronen bij jezelf leren herkennen en te doorbreken. Je wilt niet meer in dezelfde valkuilen vallen als voorheen, je hebt er namelijk van geleerd..


Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wil je meer weten wat jou te wachten staat in het aankomende jaar? Wij zijn er om jou te helpen de kansen te herkennen zodat jouw wensen in vervulling gaan. Start jouw gratis proefchat met een van onze spirituele coaches.

 ➜ Start Gratis Voorspelling  
jaarhoroscoop 2022 liefde

Liefde & relatie

Als er in je relatie meer afstand is de eerste helft van het jaar is het hoogstwaarschijnlijk doordat je jezelf als prioriteit moet stellen. Je geeft veel en je bent altijd bezig om een ander ook tevreden te stellen, tijd om je eigen doelen te herpakken. De maanden Juni, Juli, en Augustus zullen je dan ook meer duidelijkheid geven en weer de relatie leren aantrekken. 


 

jaarhoroscoop 2022 carrière

Carrière & financiën 

Er wordt veel van je verwacht op het werk, en soms ligt de lat zo hoog dat jij en je collega’s er niet bij kunnen. Daarentegen ligt de beloning, en wordt je gewaardeerd door je werkgever. Eventuele kansen om meer verantwoording te krijgen op het werkgebied liggen dan ook gunstig in de maand April, die weer positief voor je financiën zijn.


Meer horoscopen voor Weegschaal

Wil je meer weten over jouw horoscoop? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

» Sterrenbeeld Weegschaal
» Weekhoroscoop Weegschaal
» Maandhoroscoop Weegschaal
 Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten