Alle coachesUitlegCredits kopenEmail Consult Thema's KaartleggenContact

Jouw Sterrenbeeld in vriendschap

Lees jouw Sterrenbeeld eigenschappen in de vriendschap


Ram (21 maart - 20 April) 

Vriendschap met een ram is nooit saai. Ram is vaak wel impulsief en zoekt graag spanning op. Dus hele avonden een film kijken kan voor de ram te saai zijn. Ze hebben graag mensen om zich heen om hen mee te nemen naar de volgende uitdaging. Ram kan anderen inspireren juist die ene gewaagde sprong te nemen, bijvoorbeeld om te gaan paragliden.

Lees meer over de eigenschappen van het horoscoop ramStier (21 april - 20 mei)

Stier vriendschappen zijn vaak langdurig. Stier kan er wel even over doen om je echt te vertrouwen, maar als het vertrouwen er eenmaal is, dan is het vaak een sterke vriendschap. Ze hebben vaak een aantal vrienden waarmee ze echt een verbondenheid voelen. Een betekenisvolle vriendschap waarbij vertrouwen en luisteren naar elkaar voorop staat. Stier kan echt genieten van een lekker diner met zijn beste vriend of vriendin en is helemaal in zijn nopjes.

Lees meer over de eigenschappen van het horoscoop stier

 

Tweelingen (21 mei - 21 juni)

Tweelingen zijn hele vriendelijke tekens. Ze zijn vaak sociaal die je kunnen veroveren met hun openheid en humor. Vaak heeft een tweeling een grote vriendenkring en geniet van deze contacten. Bij tweelingen kun je altijd terecht voor een feestje, maar kan ook wispelturig zijn en stemt graag zijn gezelschap af op zijn/haar stemmig.

Lees meer over de eigenschappen van het horoscoop tweelingen

 

Kreeft (21 juni - 22 juli)

De vrienden van een kreeft zijn waardevol. Kreeften kunnen in het begin van vriendschappen verlegen zijn, vooral in een grote groep of op een feestje, maar tijdens een één op één gesprek kan een kreeft zich meer openstellen en ontstaan er vaak diepgaande gesprekken. Kreet is vriendelijk en gevoelig van aard waardoor ze graag gelijkgestemde hierin ontmoeten. Kreeft is niet opdringerig in vriendschappen.

Lees meer over de eigenschappen van het horoscoop kreeft
  

 

Leeuw (23 juli - 23 augustus)

Leeuwen zijn bazig en soms wat onbeheerst in vriendschappen. Maar ook erg populair. Het zijn echte gangmakers. Bij een leeuw mag je hartelijkheid in de vriendschap verwachten. En vooral warmte. Ze zijn in vriendschapen vrijgevig en open naar de mensen die ze leuk vinden, maar een leeuw wilt wel graag een flinke dosis aandacht. Leeuwen houden er niet van om vergeten te worden.

Lees meer over de horoscoop leeuw en eigenschappen

 

Maagd (24 augustus - 23 september)

Een maagd kan terughoudend zijn in de vriendschap want een maagd is verlegen in vriendschappen. Maagden houden niet van overdrevenheid. Ze zijn aftastend in vriendschappen en geven liever met een klein gebaar aan dat zij iemand aardig of leuk vinden. Maagden hebben oog voor detail en weten precies waar hun vrienden van houden. Ze zijn tevens altijd in voor een goed gevat gesprek.

Lees meer over de eigenschappen van het horoscoop maagd

 

Weegschaal  (24 september - 23 oktober)

Weegschaal is charmant en sociaal, daarnaast is weegschaal hulpvaardig in vriendschappen. Ze willen graag het juiste doen voor andere mensen. Weegschaal houdt niet van conflicten en gaat dit liever uit de weg. Ze hebben soms moeite om hun grenzen aan te geven en lopen hier dan mee door.  Actie nemen en meer de confrontatie durven aangaan kan juist de banden versterken in vriendschappen.

Lees meer over de eigenschappen van het horoscoop weegschaal

 

Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Schorpioenen kunnen gefascineerd worden door wat mensen beweegt in het leven en hebben het liefst allerlei soorten en maten aan vrienden om zich heen. Om hier veel van te kunnen leren. Ze ontvangen graag een andere kijk op het leven dan zij zelf hebben, waardoor zij veel inzichten opdoen. Een schorpioen is erg empathisch.

Lees meer over de eigenschappen van het horoscoop schorpioen

 

Boogschutter (23 november - 21 december)

Boogschutter staan bekend om hun openheid in vriendschappen, en houden van eerlijkheid. Daarnaast zitten zij vol met humor, wat vriendschappen veel plezier opbrengt. Boogschutters hebben het hart op de tong en dat levert interessante en leerzame gesprekken en vriendschappen op. Boogschutter gaat een uitdaging niet uit de weg.

Lees meer over de eigenschappen van het horoscoop boogschutter

 

Steenbok (22 december - 19 januari)

Steenbok is een loyale en trouwe vriend, ze kunnen zich vaak beter tegen hun vrienden uiten dan dat zij tegenover familie of partner kunnen. Steenbok biedt graag een helpende hand aan vrienden. En hebben een grote affiniteit met ouderen. Steenbok heeft respect voor ouderen door hun kennis en wijsheid, en de vele jaren ervaring.

Lees meer over de eigenschappen van het horoscoop steenbok

 

Waterman (20 januari - 19 februari)

Waterman is geboren om vrienden te maken. Ze zijn erg nieuwsgierig en pakken elke nieuwe kans op een mooie vriendschap aan. Ze weten graag wat er in andere omgaat. Waterman gaat graag naar sociale bijeenkomsten. Ze hebben vrienden van allerlei verschillende soorten achtergronden. Waterman maakt graag gebruik van een gemeenschap.

Lees meer over de eigenschappen van het horoscoop waterman

 

Vissen (20 februari - 20 maart

Vissen staat altijd klaar voor zijn/haar vrienden. Ze willen graag problemen helpen oplossen. Vissen is erg empathisch en leeft mee met vrienden. Ze kunnen hierdoor wel afdwalen van hun eigen identiteit. Vissen is geneigd zichzelf weg te cijferen of zelfs te vergeten. Het is belangrijk dat zij tijd voor zichzelf leren nemen.

Lees meer over de eigenschappen van het horoscoop vissen

 

Wil je graag meer weten over sterrenbeelden of eigenschappen?
 

Maak gratis kennis met erkende mediums

Maak gratis kennis met één van onze mediums.
[2 minuten] [Gratis proberen]

Datum: 08-09-'21

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten