Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Engelen dagkaart 

» Kaartleggen » Engelen » Engelen dagkaart

Engelen kaarten hebben magische en liefdevolle boodschappen. Wanneer mensen een engel moeten beschrijven, hebben ze het vaak over een harmonieuze uitstraling, die respect en begrip uitstraalt. Engelen worden geassocieerd met warmte, zuiverheid en eerlijkheid. Engelen kaarten zijn er in vele verschillende varianten te vinden. Op Spiritchat gebruiken onze coaches verschillende engelen kaarten, om je te begeleiden en te ondersteunen.

 

Engelen magie

De engelen zijn altijd om ons heen. Zo heeft iedereen een beschermengel die hem of haar begeleidt in dit aardse leven. Soms gaan we door diepe dalen, of hebben we meer onrust door angst of drukte. Een engelen dagkaart kan je meer informatie bieden, maar vooral een steun in de rug bieden. Een engelen kaart geeft inzicht, bevestiging en geeft een gevoel van bescherming. De engelen magie kun je voelen door voor jezelf een engelen dagkaart te trekken. 

 

Engelen en de liefde

Ben je nieuwsgierig wat je te wachten staat op het gebied van de liefde? Een engelen dagkaart kan je meer vertellen over je liefdesleven of je zelfliefde. Wanneer je zelf een engelen deck hebt kun je deze gebruiken om een kaartje te trekken. Het kan lastig zijn om boodschappen juist te interpreteren, maar veelal zijn engelenkaarten beschreven met een ‘duidelijke’ tekst waarin je antwoorden kunt vinden. Bekijk ook goed de afbeelding van de engelen dagkaart, deze zal je verwonderen.   

 

Engelen dagkaart

Wil je graag een engelen dagkaart trekken om op deze bijzondere manier een boodschap te ontvangen vanuit de engelen? Bij Spiritchat kun je een gratis engelen dagkaart trekken. Kies hieronder op je gevoel een engelen kaart, en lees direct de boodschap. 

engelen dagkaart 1engelen dagkaart 2engelen dagkaart 3
 


Welke vragen kan ik stellen?

Een engelen dagkaart kan bevestiging geven op een vraag over de liefde, carrière, persoonlijke – en spirituele ontwikkelingen. Vragen die je aan de engelen kunt stellen zijn hieronder opgesomd.
 
 • Zit ik op de juiste weg?
 • Welke boodschap is er vandaag belangrijk?
 • Wat kan ik doen om mijn bewustzijn te vergroten?
 • Is …. De ware liefde voor mij?
 • Komt er verandering op mijn pad?
 • Zullen mijn zorgen verdwijnen?
 • Komt er verandering op liefdesgebied?
 • Zullen mijn financiën verbeteren?


Engelen wijzen de weg

Wil je graag weten wat je engelen dagkaart van vandaag is? Start een gratis chat met een engelenkaarten specialist, en vraag naar je gratis dagkaart!
Proefchat ⟶ 
 


Engelen deck varianten

Er zijn verschillende engelen deck varianten te vinden. Wanneer je een engelenkaarten deck wilt kopen is het belangrijk om eens op de achterzijde van het kaartendeck te kijken. Hier kun je de afbeeldingen beter zien. Spreekt het deck je aan, voelt het goed? Dan is dit een engelendeck dat je kunt gaan gebruiken om een engelen dagkaart te trekken. Voordat je begint met kaarten trekken, kun je elke afbeelding eerst eens goed onder de loep nemen. Wat zie je allemaal, en welke kleuren worden er gebruikt. Alles in de kaart zegt iets over de boodschap. Zo leer je de engelenkaarten goed te interpreteren, en naar intuïtie te vertalen.
 1. Bekijk de engelenkaarten stuk voor stuk
 2. Schud de engelenkaarten
 3. Engelenkaarten die eruit vallen hebben een belangrijke boodschap
 4. Bekijk de engelenkaart goed, en neem deze in je op
        
 

Vraag hulp aan de engelen

Het orakel deck vraag hulp aan de engelen is leuk wanneer je tieners of jongvolwassenen in huis hebt. (of zelf net begint met kaartleggen) Ze noemen het ook wel orakelkaarten voor tieners. Zo kun je samen voor elkaar kaarten trekken. Daarnaast kan het tijdens de drukke tienerjaren voor kinderen lastig zijn om hun emoties goed in kaart te brengen, doordat ze van alles meemaken in ontwikkeling. De kaarten nodigen uit om jezelf te leren kennen. In totaal bestaat het engelen deck uit 40 kaarten. Hieronder zie je twee kaarten van het engelendeck. Beide hebben een mooie betekenis, die lees je onder de kaarten.
  engelen dagkaartengelen dagkaart trekken
 
 1. De kaart muziek geeft aan dat je op een spelenderwijze contact kunt maken met je intenties. Oftewel muziek inspireert, en kalmeert om doelbewuster bezig te gaan. Een hogere trillingen waarbij je je emoties meer kunt laten stromen. 
 2. De kaart loslaten heeft te maken met een oude gedachte, een oude patroon, of een oude situatie die je mag loslaten. Loslaten van iets, of iemand gaat vaak gepaard met verdriet, onmacht, en onbegrip. Toch heeft het loslaten van iets een heel mooi doel. Namelijk dat het nieuwe intrede kan doen. Een wens die je koestert kan soms pas doorgang krijgen wanneer het oude echt wordt afgesloten.


Engelentherapie

De prachtige engelentherapie bestaat uit 44 engelenkaarten die geschikt is voor beginners, maar ook voor gevorderden. Het deck helpt je tijdens bepaalde processen in je leven. De engelen orakelkaarten hebben een prachtige afbeelding, en een duidelijke beschrijving. Je kunt dit prachtige deck gebruiken voor een dagkaart, maar ook voor een ander! Hoe mooi is het om een dagkaart te schenken aan je vriendin, of partner. Wil je graag een persoonlijke reading ontvangen, waaronder een engelen dag kaart? Start dan je gratis proefchat op Spiritchat, en ontvang meer inzicht. 
 engelen dagkaart trekkenengelen dagkaart trekken

Engelen en positieve affirmaties

Zoals je wellicht al aanvoelt komen, maken engelen kaarten graag gebruik van positieve energie, en dus affirmaties. Hierbij wordt de aandacht vooral gericht op jezelf, en het vergroten van je bewustzijn. Positieve affirmaties houden in dat je de situatie, jezelf en anderen positief belicht. Oftewel je vervangt een bepaalde onzekerheid, en angst voor vriendelijke, warme en liefdevolle gedachten. Gebruik dit vandaag, en complimenteer jezelf voor hetgeen wat goed gaat, wat je allemaal doet. Engelen ondersteunen je graag in dit proces.
Vraag je gratis dagkaart
 
 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten