Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Engelen tarot

» Kaartleggen » Engelen » Tarot

Engelen tarot kaarten zijn zeer bijzonder en uniek. Door de krachtige en eerlijke boodschappen die deze kaarten bevatten. De engelen tarot geeft meer inzicht op je levensvragen, maar kan ook goed als een dagkaart gebruikt worden. Een dagkaart geeft je meer inzichten wat je die dag kunt verwachten, of alert op mag zijn.
 
 

Engelen tarot liefde

De engelen tarot kan je meer inzichten geven in je relatie, of in je liefdesleven. Stel geen vragen zoals: wanneer komt de ware op mijn pad? Probeer een duidelijke vraag te stellen zoals: Komt er dit jaar liefde op mijn pad? Vragen zoals: Hoe kan ik mijn zelfliefde bevorderen, helpen je om meer inzicht te krijgen om de ware liefde aan te trekken binnenin jezelf.
 
 

Onduidelijk antwoord

Er is altijd een antwoord te vinden in de engelen tarot kaart die je ontvangt. Toch kan het soms lastig zijn om een kaart goed te interpreteren. Dit kan komen doordat je (on)bewust toch op een bepaald antwoord hoopt. Om een engelen tarot kaart goed te trekken, is het belangrijk dat je ontspannen bent. Focus je niet op je wil, maar wees ontvankelijk voor het antwoord. Op deze manier ontvang je een eerlijk en zuiver antwoord van de kaarten. Wanneer het antwoord je niet bevalt, trek dan niet opnieuw een kaart. Het beste is om morgen opnieuw een kaartje te trekken.
 
 

Elfen of Engelen tarot?

Elfen en Engelen zijn beide magisch om te zien. Een engelen tarot kaart staat bekend om zijn prachtige afbeelding. Een elfen tarot kaart is bijzonder doordat er veel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en aardse kleuren. Bekijk hieronder verschillende elfen tarotkaarten. 

engelen tarottarot engelen

Gratis engelen tarot kaart

Ben je nieuwsgierig naar jouw dagkaart? Maak gratis kennis met onze mediums, en paragnosten.
 
Gratis proefchat
Gratis gespreksverslag
Eerlijk antwoord
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

 

Welke vragen kan ik stellen?

Je kunt verschillende vragen stellen aan de engelen tarot. Zowel over de liefde, carrière, familie, vrienden of persoonlijke ontwikkelingen. Je hoeft niet per se altijd een vraag te hebben om een kaart te trekken. Vragen die je kunt stellen zijn:
 
1. Komt er liefde op mijn pad?
2. Komt mijn partner terug?
3. Welke boodschap is belangrijk?
4. Hoe kan ik meer in balans komen?
5. Waar moet ik voor opletten?
6. Zullen mijn financiën verbeteren?
7. Moet ik veranderen van baan?
8. Welke baan/studie past het beste?
 
 

Zelf een engelen tarot kaart leggen

Wanneer je zelf aan de slag wilt gaan met de engelen tarot, is het goed om eerst elke kaart grondig te bestuderen. Het inwijden van kaarten kun je doen door je hand op elke kaart te leggen. Op deze manier stroomt jouw energie door de kaarten, waardoor jij de ‘eigenaar’ van de bijzondere kaarten wordt. Wanneer je een engelen tarot kaart trekt, schud de kaarten dan eerst! Zodra er een kaart tijdens het schudden uitspringt is het belangrijk deze als je dagkaart of extra boodschap te beschouwen. Lees deze boodschap zorgvuldig, en kies op gevoel nog een kaart. De twee kaarten kunnen in verbinding staan betreft het antwoord, maar kunnen ook ieder een aparte boodschap vertalen. Wanneer je ze nog niet helemaal kunt plaatsen, kun je de kaarten ook neerzetten zodat je hier af en toe naar kunt kijken, of nog eens kunt lezen. 


Welk tarot deck kan ik het beste kopen?

De klassieke tarot is moeilijker om te begrijpen, en te leren interpreteren. Bij elk deck ontvang je vaak een boekje waarbij de betekenissen worden uitgelegd. Er worden vaak meerdere betekenissen gekoppeld aan één kaart. Hierdoor kan het lastig zijn om de kaarten goed te leren begrijpen. Wanneer je een keuze moet maken tussen alle tarot decks waaronder de engelen tarot decks, en je bent net beginnend met kaarten leggen is de engelen tarot, of de elfen tarot een prachtig deck om mee te beginnen. Veel belangrijker is dat je je intuïtie volgt bij het kiezen van je eigen kaarten deck. Trek een gratis tarot dagkaart
 
 

engelen tarot
Gratis engelen tarot kaart

Ben je nieuwsgierig naar jouw dagkaart? Maak gratis kennis met onze mediums, en paragnosten.
 
Gratis proefchat
Gratis gespreksverslag
Eerlijk antwoord
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten