Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ja of Nee kaarten

» Kaartleggen » Tarot » Ja of nee kaart

ja nee kaarten
Tarotkaarten zijn al heel oud, en worden gebruikt voor onder andere verleden-heden-toekomst leggingen. Tarotkaarten geven inzichten op levensvragen, en kunnen antwoorden bieden op bijvoorbeeld liefdesvragen. Een ja of nee kaart kan je een concreet antwoord geven op een vraag. Bijvoorbeeld: Is het goed om van baan te veranderen. Doormiddel van Tarot Ja of Nee kaarten krijg je een antwoord op de gestelde vraag.


Omslachtig antwoord van Ja Nee kaarten

De tarot staat bekend om zijn krachtige inzichten en antwoorden. Wanneer je een vraag stelt aan de tarot kun je ook een omslachtig antwoord krijgen, waardoor je kunt gaan twijfelen. Het interpreteren van Ja/Nee kaarten antwoord kan lastig zijn, wanneer de vraagsteller veel emoties rondom de vraag heeft. Wanneer de vraagsteller een duidelijke wens heeft kan deze de uitkomst beïnvloeden. Daarnaast kan een het tarot antwoord ook verkeerd geïnterpreteerd worden. Het is van belang dat de vraagsteller een duidelijke vraag stelt, waarbij de tarot kaarten ook met een JA of NEE kan antwoorden. 


Vragen over de toekomst

Wanneer je vragen over de toekomst hebt, is het verstandig om een tarot expert in te schakelen. Een paragnost of medium die met tarotkaarten werkt, kan meer inzichten geven over wat je volgens de tarot kunt verwachten. Wanneer je zelf met tarotkaarten werkt, kunnen je emoties (betrokkenheid) een rol spelen in de antwoorden die je ontvangt.
 

 

Vragen over een persoon 

Wanneer je aan de tarot kaarten een ja of nee antwoord vraagt, en je vraag betreft een andere persoon, zal de tarot onduidelijke antwoorden bieden. Tijdens een Tarot Ja/Nee zal de vraagsteller de vraag duidelijk moeten stellen, en het moet over de persoon zelf gaan. Alleen op die manier kan de tarot een vraag met ja of nee beantwoorden.
 

Tarot heeft een boodschap voor jou

Nieuwsgierig welke boodschap de tarot voor jou heeft? » Start een gratis chat


Hoe kom ik tot mijn tarot antwoord?

Heb je zelf een tarot deck, en wil je graag een Ja of Nee kaart trekken? Begin dan eerst met schudden van de tarotkaarten. Zorg ervoor dat je een rustig plekje opzoekt, waarbij jij je prettig voelt. Tijdens het schudden van de tarotkaarten, is het belangrijk dat je je vraag duidelijk formuleert aan de tarot. De eerste kaart is altijd belangrijk! Wanneer dit niet het gewenste antwoord is, probeer dan niet opnieuw een tarot ja of nee kaart te trekken, maar wacht een volgende dag af. Je kunt elke dag een Tarot kaart trekken, maar het is wel belangrijk dat je de tarot serieus neemt in zijn antwoorden.  


Welke vragen kan ik stellen?

Je kunt aan de tarot veel vragen stellen. We hebben een aantal voorbeelden voor je, die je kunt stellen. Let erop dat het antwoord wat je kan krijgen anders kan zijn dat je had gehoopt, maar geef nooit de moed op wanneer je iets wenst! De situatie kan namelijk altijd veranderen. Ja nee kaarten zijn daarom goed om met de tijd eens opnieuw te stellen, aangezien ons leven, en onze visie continue veranderd. 
 
  • Is (benoem) partner de ware voor mij?
  • Komt er een nieuwe baan op mijn pad?
  • Moet ik de (benoem) studie gaan volgen? 
  • Worden mijn financiën beter?
  • Is mijn wens (benoem je wens) haalbaar?
 
 

ja nee tarot
Wat proberen de kaarten jou te vertellen?

Kom erachter wat de tarotkaarten jou willen vertellen!

Erkende mediums, paragnosten, healers
Gratis gesprekverslag

Start jouw reading ⟶ 

    
 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten