Alle coachesUitlegEmail Consult Thema's Horoscoop KaartleggenContact

Lia  
...

Healing
Kaartlegger
Liefde & Relatie
3 recensies
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met LiaNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
Afspreken
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt

Over Lia

Graag wil ik jou helpen om inzicht te krijgen in jouw verleden, heden en toekomst. Dat doe ik d.m.v. de Rider Waite tarotkaarten.

TAROTKAARTEN:
Al zeker 30 jaar leg ik de kaarten voor allerlei vragen. Ik lees de kaarten naar mijn eigen inzicht en gevoel. Ik zal eerlijk en oprecht vertellen wat ik in de kaarten zie. Ik sta met beide benen stevig op de grond en zal ook op deze manier uitleg geven. Wil je een vraag over relatie en liefde, of een open vraag om jou inzicht te geven in het verleden/heden of over een probleem wat speelt, dan wil ik graag voor jou de kaart leggen. Met mijn levenservaring/inzichten zal ik proberen jou weer op weg te helpen.

PENDELEN: Dit kan een mooie aanvulling zijn op de kaarten. De pendel geeft antwoorden op vragen die als antwoord `ja` , `nee`, `negatief` , `positief` hebben. Weet de pendel het niet, of mogen we het niet weten, dan blijft mijn pendel stilhangen of hij trilt een beetje.

ONTSTRESSEN:
Ik stem mij af op de energie van de persoon waar mee ik op de chat zit en kan dan via deze afstemming dit persoon ontstressen/spanningen weghalen. Ik doe dit d.m.v. boeren laten en gapen. Vaak gebeurt dit ook tijdens een tarotlegging en ik zal dit dan ook zeker vermelden op de chat.

HEALEN of MAGNETISEREN kan ik op afstand, denk daarbij aan hoofdpijn of rugpijn of allerlei andere pijnen. Deze gave heb ik van mijn vader geërfd. Dit combineer ik vaak met REIKI. Tevens ben ik Reikimaster.
Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Recensies (3)

dankje
★★★★★ Anonieme gebruiker 11-10-2021
heel erg bedankt goed gesprek en ik kom nog eens terug
★★★★★ Anonieme gebruiker 26-09-2021
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Lia om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten