Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Liefdeshoroscoop

Wat staat je te wachten op het gebied van de liefde of relatie? Een liefdeshoroscoop biedt inzichten op jouw liefdesleven.

In een liefdeshoroscoop lees je of het een juiste periode is om voor de liefde of relatie te gaan, of wanneer je wat meer tijd aan jezelf mag spenderen. Een liefdeshoroscoop zorgt voor inzichten, en kan ondersteunend werken in tijden wanneer je onzekerheid een grote rol speelt. Door een liefdeshoroscoop te lezen weet je waar je aan toe bent. We kennen 12 sterrenbeelden, en voor deze twaalf sterrenbeelden heeft Spiritchat een liefdeshoroscoop. Je kunt eenvoudig lezen wat je dit jaar op het gebied van liefde en relatie te wachten staat. 
 
 

Welke antwoorden kan een liefdeshoroscoop mij bieden?

Een horoscoop is intuïtief vertaald door een astroloog. Een astroloog bestudeert de stand van de sterren, en kan hierdoor inzichten geven op het gebied van de liefde en relaties. Wanneer je in je liefdeshoroscoop leest dat het de aankomende tijd belangrijk is om meer naar buiten te treden om te ervaren, is het een aansporing voor jezelf om je niet langer te verbergen. Wanneer in je liefdeshoroscoop leest dat je meer harmonie kunt ervaren op het gebied van relatie, voorspellen de sterren dat er een prettige periode aankomt waarbij je dichter tot elkaar kunt groeien. 
 
 

Is een liefdeshoroscoop accuraat?

Een liefdeshoroscoop wordt geschreven aan de hand van de stand van de sterren. Een liefdeshoroscoop wordt geschreven voor alle twaalf sterrenbeelden, en is geen persoonlijke liefdesvoorspelling. Een persoonlijke reading of een persoonlijke liefdeshoroscoop geeft inzichten op jouw levensloop, en wat je kunt verwachten. Bij een persoonlijke reading kan een medium een geboortedatum of foto vragen, en bij een persoonlijke liefdeshoroscoop vraagt een astroloog je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Aan de hand van deze gegevens kan er een op maat gemaakte (vaak spot-on) berekening/voorspelling worden gedaan wat je kunt verwachten betreft de liefde en relatie.


Horoscoop vandaag liefde

Ben je benieuwd wat er deze dag, week of maand jou staat te wachten op het gebied van de liefde en relatie? Lees dan jouw horoscoop vandaag voor de liefde. Spiritchat astrologen bekijken de stand van de sterren en kunnen je inzichten bieden in de liefde!


Alle sterrenbeelden

Ben je nieuwsgierig naar je eigen liefdeshoroscoop, of die van jouw crush, of partner? Bij Spiritchat lees je alle 12 liefdeshoroscopen op een rij. Wanneer je liever duidelijk en direct antwoord krijgt op jouw liefdesvraag staan onze mediums, paragnosten en spirituele coaches voor je klaar. Kies hieronder jouw sterrenbeeld en lees jouw liefdeshoroscoop voor het aankomende jaar.


Liefdeshoroscoop Ram
Ram


liefdeshoroscoop stier
Stier


liefdeshoroscoop tweelingen
Tweelingen

 
liefdeshoroscoop kreeft
 
Kreeft


liefdeshoroscoop leeuw
Leeuw


liefdeshoroscoop maagd
Maagd


liefdeshoroscoop weegschaal
Weegschaal


liefdeshoroscoop schorpioen
Schorpioen


Liefdeshoroscoop boogschutter
Boogschutter


liefdeshoroscoop steenbok
Steenbok


liefdeshoroscoop waterman
Waterman


liefdeshoroscoop vissen
VissenLiefdeshoroscoop Ram 

21 Maart/ 19 April
 
Een ram is vurig in een relatie, en weet goed leiding te nemen. In dit jaar heeft de Ram meer behoefte aan vrijheid en transparantie. Een ram houdt van een avontuur, en gaat daarom graag met zijn partner op ontdekkingsreis. Dit jaar is het belangrijk voor Ram dat zijn of haar partner zich open opstelt en Ram niet tegen probeert te houden. In een relatie ontstaat er op deze manier een hoger niveau waarbij Ram en zijn of haar partner elkaar begrijpen. Voor een Ram die vrijgezel is, zal het dit jaar belangrijk zijn om balans en evenwicht te vinden tussen carrière en het privéleven.  Een single Ram heeft baat bij gelijkgestemde, die hem of haar op waarde schatten, en waarbij er niet getwijfeld wordt aan integriteit. In de lente zal single Ram zich meer openstellen voor potentiële kandidaten die hun eigen leven op orde hebben. De keuze is enorm voor de populaire Ram, hij of zij zal zich moeten laten leiden door het hart. 
 
 
 

Liefdeshoroscoop Stier

20 April/ 20 Mei
Stier houdt van een harmonieuze relatie waarbij gelijkwaardigheid en loyaliteit hoog in het vaandel staan. Dit jaar weet Stier in een relatie zichzelf te overstijgen door valkuilen van tevoren in te schatten. De communicatie zal dit jaar beter verlopen waardoor er in een relatie meer sprake is van begrip en duidelijkheid. Dit zorgt ervoor dat er meer verbondenheid in de relatie ontstaat. Voor een single Stier is het belangrijk het aankomende jaar aan zichzelf te werken. Door te weten wat je wilt, en hiervoor te gaan ontmoet je je innerlijke kracht waardoor je jezelf op waarde kunt schatten. Vertrouwen in een relatie is het belangrijkste, en in de zomerperiode ontstaat er een sparkle met een nieuwe vlam. Loop niet te hard van stapel, en zorg ervoor dat je de basis in de relatie goed legt.

 
 
 

Liefdeshoroscoop Tweelingen

21 Mei/ 20 Juni
Tweelingen zijn échte avonturiers die een gezonde dosis aan humor hebben in een relatie. Tweelingen zal dit jaar met zijn of haar partner een nieuw avontuur beginnen. Veranderingen op woongebied of in huis, zorgen ervoor dat Tweelingen interesse behoudt. Tweelingen kan in een relatie te hard van stapel lopen, en daarvoor is tegengas nodig. Dit jaar weet Tweeling zichzelf meer emotioneel openstellen naar zijn of haar partner waardoor er een duidelijk fundament voelbaar is voor beide. Een single Tweelingen zal in het begin van het jaar koel reageren op liefdesgebied en de kat uit de boom kijken. Hij of zij neemt een oriënterende houding aan betreft de liefde, en gaat niet met minder akkoord. Belangrijk is dat je eerlijk verteld wat je voelt, en je date niet om de tuin wilt leiden.


 
 

Liefdeshoroscoop Kreeft 

21 Juni/ 22 Juli
Kreeft is gevoelig en creatief. Hij of zij zorgt ervoor dat zijn partner niets mist. In dit jaar is er meer connectie in de relatie, en kan Kreeft evenwicht vinden tussen hart en geest. In de relatie zal het aankomende jaar veel harmonie ontstaan. Zwoele zomeravonden, met lange gesprekken is wat Kreeft in de relatie kan verwachten. Een voltooid en zelfverzekerd gevoel waarbij er weleens een nieuw hoofdstuk zou kunnen beginnen. Een single Kreeft kan in het begin van dit jaar de hoop in de liefde wat verloren zijn door alle tegenslagen. Kreeft zal eerst de nodige tijd nodig hebben om oude teleurstellingen te verwerken alvorens Kreeft een nieuw avontuur durft aan te gaan.
 
 
 
 

Liefdeshoroscoop Leeuw

23 Juli/ 22 Augustus
Leeuw is gul, speels en overspoeld zijn of haar partner graag met luxe cadeaus. Dit jaar zal Leeuw iets wat te dominant kunnen overkomen op zijn of haar partner, waardoor Leeuw zich onbegrepen kan voelen. Leeuw zal moeten leren om de leiding ook eens aan de ander te geven. Niet alles kan op jouw manier. Doordat Leeuw vrij snel doorheeft dat deze houding hem of haar tegenwerkt, zal de relatie van Leeuw verbeteren. Door naar elkaars wensen te luisteren weet Leeuw het zeker: dit is de ware liefde. Voor een Single Leeuw is dit jaar goed voor zijn of haar ego. Zoveel belangstelling, waardoor er weinig overzicht is. Is het lust of liefde? Aan Leeuw om hier dit jaar achter te komen. Door meer naar je hart te luisteren, en niet alleen naar materialisme of uiterlijk te kijken, ontdek je de liefde.
 

 

 

Liefdeshoroscoop Maagd

23 Augustus/ 22 September 
Maagd heeft baat bij een stabiele relatie. Maagd is vrijgevig en zorgzaam. Maagd zal dit jaar de passie in de relatie herontdekken. Het is door tegenslagen soms moeilijk voor een Maagd om de lat hoog te leggen. Wantrouwen zal worden opgelost door je doorzettingsvermogen. Veranderingen werken positief in je relatie en dit zorgt voor een nieuwe en frisse kijk. Een reis die je samen maakt, zorgt voor een nieuwe wending in de relatie. Voor een single Maagd is het belangrijk om eerst emoties onder controle te krijgen. Wanneer je nog niet goed weet wat je wilt, is het belangrijk te ontdekken. Ga vooral op avontuur, buiten je comfortzone. Wie weet kom jij de ware wel op een hele andere plek tegen dan je nu in je hoofd hebt. Sloof jezelf niet uit, blijf dichtbij wie je bent!
 
 
 

Vragen over de liefde of relatie?

Start jouw persoonlijke reading met eerlijke mediums en paragnosten.
Geheel vrijblijvend 

Start gratis chat 

 

 

Liefdeshoroscoop Weegschaal

23 September/ 22 Oktober
 Weegschaal is beschermend, en zorgzaam in de relatie en heeft graag een betrouwbare relatie. Dit jaar is Weegschaal in de relatie meer op zoek naar intimiteit. Wanneer Weegschaal onzeker raakt doordat zijn of haar partner te weinig affectie zoekt, sluit het boek al snel. Weegschaal kan dit jaar leren zijn of haar wensen aan te geven, waardoor er minder of geen miscommunicatie hoeft te ontstaan. Het zorgt voor wederzijds respect betreft de verwachting binnenin de relatie. Voor een single Weegschaal staat het naar binnen treden centraal. Stel jezelf vragen zoals: Wat zijn mijn verwachtingen naar mijzelf toe, en een toekomstige partner? Het zorgt voor meer balans waardoor je een gelijkwaardige partner kunt aantrekken. Het is in ieder geval zeker dat je jezelf wilt herontdekken. Je bent niet echt op zoek, en het moet een aanvulling zijn. 

   
 
 

Liefdeshoroscoop Schorpioen

23 Oktober/ 21 December
Schorpioen is warmhartig en vrijgevig, en zorgt voor stabiliteit in een relatie. Schorpioen mag dit jaar meer genieten van al het moois wat jullie in de relatie hebben gecreëerd. Schorpioen leert het aankomende jaar niet alles voor lief te nemen, ondanks hij of zij er superhard voor werkt. Door een fysieke connectie te combineren met spiritualiteit ontstaat er een duidelijke eensgezinde visie in de relatie. Dit zorgt voor veel bijzondere en ontroerende momenten tussen jullie. Voor een single Schorpioen is de liefde dit jaar wat moeizamer. Het lijkt erop dat verschillende kandidaten niet goed genoeg zijn, en dat je liever alleen blijft. Wanneer je je hart openstelt, hoop je op iemand met duidelijke doelen en fysieke aantrekkelijke kenmerken. Je kunt dit jaar leren om een ander niet direct af te kappen, maar een eerlijke kans te bieden.
 
 
 

Liefdeshoroscoop Boogschutter

22 November/ 21 December
Boogschutter streeft in een relatie om het beste in elkaar naar boven te halen. Dit jaar merk je dat de relatie bekoeld is. Wellicht ook door je eigen houding. Dit jaar wil je meer prioriteiten stellen, en één daarvan is je partner en je relatie. Door meer open te communiceren zorg je voor duidelijkheid. Neem ook de wensen van je partner mee, en probeer niet krampachtig aan bepaalde ideeën te vast te houden die niet langer werken.  Voor een single Boogschutter is het dit jaar vooral plezier maken, en voor de rest niet te veel verwachten. Een goede instelling, want er komt veel liefde op je pad. Romantiek hangt dit jaar vaker in de lucht. Nu is het belangrijk dat je jezelf openstelt bij de juiste crush, die je hart sneller laat kloppen.

   
 

Liefdeshoroscoop Steenbok

22 December/ 19 Januari
Steenbok is één van de romantischere sterrenbeelden. Hij of zij behaagt zijn partner graag, en wilt alleen het beste voor de relatie. Dit jaar is het goed om te kijken of je wel dezelfde waardering van je partner terugontvangt. Je geeft zelf heel veel, en op zich ontbreekt het je aan niets. Toch mag je wel meer leiding op je nemen betreft de relatie, dit zorgt ervoor dat er wat vuur in de relatie terugkomt die noodzakelijk is voor beide. Een single Steenbok heeft een doel voor ogen, en dat is geen kortstondige relaties meer toelaten. Steenbok die dit jaar vrijgezel is wilt voor een betrouwbare partner zichzelf openstellen, en settelt niet meer voor minder. Geen one-night-stands meer voor jou. 
 
 
 

Liefdeshoroscoop Waterman

20 Januari/ 18 Februari
Waterman houdt van onafhankelijkheid in de relatie. Hij of zij zorgt ervoor dat de relatie tot een hoger niveau getild wordt. Dit jaar staat Waterman in de relatie voor wat obstakels. Door realistisch te denken los je deze problemen snel op. Jij en je partner zijn evenredig aan elkaar en kunnen hierdoor elkaar goed ondersteunen in de relatie. Jullie weten precies wat je aan elkaar hebt. Een nieuw hoofdstuk zal zich dit jaar in de relatie openbaren. Voor een single Waterman is het moeilijk om een keuze te maken tussen lust en het verlangen naar huiselijkheid. Doordat je dit jaar vaak voor de keuze staat om een avontuur aan te gaan, kun je weleens de liefde van je leven per ongeluk negeren. Wees alert wanneer je hart tegen je spreekt, en negeer dit zeker niet.
 

 

Liefdeshoroscoop Vissen

19 Februari/ 20 Maart
Vissen is liefdevol, zorgzaam en intuïtief. De relatie weet Vissen haarfijn aan te voelen, en de verlangens van zijn of haar partner te vervullen. Dit jaar kom je in je relatie direct voor wat obstakels te staan die je samen goed aan kunt. Toch brengt het wat twijfel met zich mee. Nieuwe positieve ontwikkelingen zorgen voor een grote wending binnen de relatie. Een nieuw onverwacht hoofdstuk kan beginnen, en geeft weer vertrouwen. Voor een single Vissen is het belangrijk om zich niet mee te laten sleuren door anderen. Wanneer je dichtbij jezelf blijft dit jaar staat de liefde om de hoek. Probeer jezelf niet anders voor te doen, en laat je ware kant zien. Er is niets om niet van te houden.
 
 
 

liefdes horoscoop
Vragen over de liefde of relatie?

Start jouw gratis proefchat
Geheel vrijblijvend

Start jouw reading 

Datum: 27-02-'23

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten