Alle coachesUitlegEmail Consult Thema's Horoscoop KaartleggenContact

Linda  
...

Aura & Chakra's
Business coaching
Carrière & Werk
1 recensie
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met Linda Nu niet beschikbaar
E-mail consultNu niet beschikbaar
Afspreken
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt

Over Linda

Hallo, ik ben Linda van Hassel, 46 jaar en vanaf jongs af aan heb ik het gevoel gehad dat ik mensen moest gaan helpen. Toen ik Spiritchat tegenkwam wist ik dat het nu de tijd is om mezelf te mogen laten zien.

In mijn leven heb ik best veel nare ervaringen gehad zoals pesterijen, ongewenste intimiteiten, seksueel misbruik, ruzies met familie, enz... Vanaf 2017 ben ik begonnen met het geven van Energetische behandelingen (Acces Bars en Facelift) en daardoor kan ik nu met volle dankbaarheid kijken naar al mijn ervaringen. Als ik dit namelijk niet had meegemaakt zou ik anderen er ook niet mee kunnen helpen!

Naast een luisterend oor maak ik tijdens de gesprekken ook veel gebruik een hulpmiddel (Clearing Statement) omdat het een simpele manier is om energieën op te roepen en deze op te lossen, te “clearen”, te elimineren. Gelukkig hoef je het niet te begrijpen om het te laten werken. Het is ontworpen om je logische brein te omzeilen. In de video wordt hier meer uitleg over gegeven (in het Engels).


Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands
English

Recensies (1)

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Linda om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten