Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen

Mastermedium

Kies jouw favoriete coach

De meester onder de mediums. Mastermedium. Mediums zijn tegenwoordig niet meer uit ons leven te denken. Mediums voorzien ons van bijzondere boodschappen die we in ons dagelijkse leven vaak gebruiken om tot onze eigen innerlijke kracht te komen. Een mastermedium kan je inzichten en antwoorden geven op levensvragen die je bezig houden. Door in contact te treden met een mastermedium kun je weer verder in jouw leven, en je focussen op wat belangrijk is voor jou. Het is alsof je je zorgen kunt weggeven, of dat je zorgen hierin deels worden weggenomen. Mastermedium ben je, door jarenlange ervaring, maar kost ook veel energie en tijd. Mastermediums moeten namelijk invoelen op jouw energie, of maken contact met een andere energie om je op die manier te voorzien van inzichten. Mastermediums en hulpmiddelen

Een mastermedium kan hulpmiddelen zoals spirituele kaartendecks of een pendel gebruiken. Via een specifieke legging, kunnen mastermediums kaarten lezen en deze vertalen in boodschappen. Mastermediums kunnen verschillende kaartendecks gebruiken, zoals bijvoorbeeld een engelenkaarten deck of de lenormandkaarten. Mastermediums op Spiritchat gebruiken verschillende kaartendecks waaronder de wereldberoemde Tarot. Wekelijkse legt een Spiritchat mastermedium gratis kaarten en vertaalt de kaarten in boodschappen. Bekijk onze spirituele kaartlegging.Welke vragen kan ik aan een mastermedium stellen?

Als je met bepaalde kwesties in je leven zit rondom de liefde, werk, geld, persoonlijke ontwikkelingen of de toekomst kan dit veel zorgen en onzekerheid met zich mee brengen. Je kunt deze vragen stellen aan een mastermedium op Spiritchat. Tijdens een persoonlijke reading ontvang je eerlijke inzichten mee betreft jouw levensvragen. Vragen die je kunt stellen zijn bijvoorbeeld:
  1. Komt mijn ex partner terug?
  2. Hoe kan ik de liefde aantrekken?
  3. Hoe verloopt mijn relatie?
  4. Hoe kan ik mijn zelf liefde bevorderen?
  5. Wat staat mij te wachten op financieel gebied?
  6. Mijn beroep past niet meer bij mij, hoe kan ik dit het beste aanpakken?
  7. Zie je werk verandering voor mij?
Zo zijn er natuurlijk nog tal van andere vragen waar je mee kunt zitten, en waar je graag eerlijke en betrouwbare inzichten en antwoorden op wilt krijgen. Start jouw gratis proefchat vandaag, en ontvang inzichten op al jouw levensvragen.

Start een proefchat ⟶ 

Spiritchat Mastermedium

Op Spiritchat sluiten alleen erkende, en gescreende mastermediums zich aan om elke dag klanten uit NL&BE te voorzien van eerlijke inzichten. Al onze mastermediums hebben echte profielen, met echte profielfoto's. Alle beoordelingen van klanten worden geplaatst, ook als dit een kritische beoordeling betreft. Spiritchat streeft naar transparantie, en wilt haar gebruikers eerlijk voorzien van beoordelingen. Het kan zijn dat een nieuw mastermedium weinig of geen beoordelingen heeft. Weet je niet goed welke mastermediums je voor welke vragen moet benaderen? Bekijk hun gaven en specialisaties op hun profiel, en kies op je gevoel.Wat is het verschil tussen mastermediums en paragnosten?

Mastermediums kunnenn contact maken met een overledenen, terwijl een paragnost dit niet doet. Een paragnost voelt in op de energie en geeft je op deze manier, met of zonder hulpmiddelen inzichten mee op jouw levensvragen. Een mastermedium kan dit ook, maar heeft ook contact met de engelen, en energie aan de gene zijde. Beide kunnen invoelen op zaken zoals de liefde, werk of toekomst, en zullen je voorzien van eerlijke inzichten. Zijn alle mastermediums betrouwbaar?

Alle mastermediums die op Spiritchat staan hebben een strenge screening doorlopen. Alle profielen zijn echt, en hebben jarenlange ervaring in het geven van readingen. Bij Spiritchat ben je verzekerd van een kwalitatieve en betrouwbare reading.


Mastermediums en zielenverbintenis

Een mastermedium kan gespecialiseerd zijn in zielenverbintenissen, en hier ook veel informatie over geven. Een mastermedium voelt in op de connectie en kunnen aan de hand van de beelden die ze doorkrijgen inzichten en antwoorden meegeven. Je kunt een mastermedium op Spiritchat vinden die gespecialiseerd is in zielenverbintenissen. 


Mastermedium gaven

Een mastermedium kan verschillende gaven bezitten zoals, heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderruikend of helderhorend. Het verschilt per mastermedium waar hij of zij zich in heeft gespecialiseerd. Lees op het profiel vooraf zijn of haar gaven, en bekijk of dit aansluit bij jouw vraagstukken, maar laat je vooral leiden door je gevoel. 


Mastermedium

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Bij registratie ontvang je 2 gratis minuten om een proefchat te starten.
Kies een mastermedium, en start jouw persoonlijke reading.
Spiritchat is geen abonnement.

Erkende mastermediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten