Alle coachesUitlegEmail Consult Thema's Horoscoop KaartleggenContact

Nadina Maria Louisa  
...

Allround medium
Break up & Relatie
Coaching
57 beoordelingen
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met Nadina Maria Louisa Nu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
Afspreken
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt

Over Nadina Maria Louisa

In relatie met De Goddelijke bron van overvloed & verbinding met de planeten & sterren, zorg ik samen met Grote Geest voor de nodige bevrijding & bescherming in iemands leven en ervaring van ware liefde in zijn oorspronkelijke vorm van bestaan! Tussen u en mij is het geen kortstondige ontmoeting maar een duurzame ontmoeting die blijvende indruk nalaat. Mede daarom is mijn specialiteit werken van op afstand, meer bepaald ook voor hoogbegaafde en hoogsensitieve jongeren/volwassenen die met zichzelf geen blijf weten. Wilt u graag aan zichzelf werken, of wilt u weten hoe u best omgaat met HSP/HBJ, van harte welkom. Misschien bent u er zelf eentje! Probeer het uit en ervaar.....Alvast bedankt voor uw vertrouwen.

PER DIRECT OP CHAT BEREIKBAAR :
Gevarieerde dagen en uren!
PER MAIL :
*7/7-24/24u

*****Het is leuk dat sommigen een positieve comment achterlaten, maar als je wil mag je vertellen over de specifieke ervaring...Wat jij zelf ervaren hebt, wat het met je gedaan heeft, welke invloed het op je leven heeft, enz...zeker wanneer het gaat over activeren van levensenergie, openen en healen van hartchakra, levensverdieping, en meer van al dat goeds. Het kan anderen aanzetten om het op hun eigen unieke manier ook te gaan ervaren, eens ze beslissen deze stap te zetten.

Op chat is alles mogelijk indien men hiervoor
kiest!!!
Via mail kan dit ook maar op een iets andere manier,
Daar kan je op een meer relaxte manier uw verhaal en vragen kwijt. Krijg je indien de situatie erom vraagt een meer uitgebreide uitleg/coaching/advies op maat/lichaamswerk/oefeningen/volledige channeling of een reading/meditatie techniek/relatie therapie/HSP & hoogbegaafdheid voor kinderen/spirituele begeleiding en opleiding/persoonlijke groei en maatschappelijke integratie/emotionele steun/verwerking trauma`s/giftige relaties herkennen/je potentieel & gaven aan de oppervlakte leren brengen of te stimuleren/doorbreken van patronen, karma, erfelijkheden/u te verbinden met uw gidsen of deze te versterken/ook word er gewerkt aan het activeren of laten doorstromen van levensenergie, hangt allemaal van de situatie af.

Wat het ook mag zijn, vanuit ervaring weet ik dat dit alles een duurzame invloed heeft op de persoon, lichaam, geest en ziel diens huidig leven en het hiernamaals, daar doen we het voor!

In mij vind u een betrouwbaar healer motivator, het trekt enorm aan of het stoot enorm af, zo werkt dat met Grote Geest en de dualiteit waar een mens over de eeuwen heen wereldwijd in verstrikt is geraakt. Men dient nog steeds op te letten dat men zijn eigen pijnlichaam niet met dat van vele anderen samenweeft, dat men niet de levens leeft van de ouders, grootouders, verre voorouders en ga zo maar door. Maar dat je vanuit de puurheid van een karmaloze baby gaat beginnen leven! Daar maak ik indien de situatie erom vraagt, je ook attent op. Kom uit het web der illusie en creëer de ideale wereld, want ze bestaat.

Boost het zelfvertrouwen & eigenwaarde. Dring door tot de kern en diens Heilige Bron, al werkend van op afstand, ook wel magnetisch & holistisch werk genoemd. Gaat onder andere gepaard met het in de eigen kracht komen te staan, te leren vertrouwen op je intuïtie, op de Goddelijke begeleiding & zo dus ook je beschermengelen, Aartsengelen en vele andere gidsen en beschermende aanwezigheid.

Loskomen van ziekmakende relatie vormen zijn ook prioriteit. Dit hangt samen met doorbreken van eeuwenoude patronen en eigen bloedlijn.

Bevrijding en vrijheid zijn hier troef, maar dan op de manier hoe God het in de eerste plaats bedoelt heeft.

Als zuiver kanaal zijnde heb ik in de loop der jaren ook heel wat voorspellingen op wereldvlak mogen doorkrijgen en zijn er op verschillende vlakken heel wat zaken aan het licht gekomen, inc religie, valse macht, misleiding, zowel op aards als spiritueel vlak. Doch, het nieuws heb ik nog niet gehaald, hihihihi :-)

Wilt u nu enkel een luisterend oor of simpel gesprek, dat kan ook natuurlijk, het hoeft niet altijd om diepgang te gaan. Ik sta open voor eender wie er nood aan heeft. Hoewel ik het kan doorgeven, ik ga liever niet op vragen in zoals, gaat diegenen zijn of haar partner verlaten, heeft zij of hij oprechte gevoelens voor mij, en van al dat soort vragen waardoor je langs ene kant beetje privacy schending doet. Eigenlijk dien je hierbij uw hart te volgen, te leren luisteren naar uw intuïtie. Ik bied liever datgene aan waar je werkelijk wat aan hebt en dat je steeds verhoogd in trilling en dergelijke. Zaken die in vele gevallen bij jezelf nog aan de oppervlakte dienen te komen en meer van al dat opgeheven werk. Het draait hier niet om mij als bijvoorbeeld een medium, maar om ons als geheel, hoe verschillend we ook mogen zijn, hoe laag of hoe hoog de trilling ook is.

Dit prachtig takepakket doe in volledige toewijding, ernaar uitkijkend wie er op mijn chat of mail komt.

*Kan ook veel aflezen van iemands tenen (stuur gerust foto door) inclusief de kleur nagellak die u erop heeft speelt een extra rol
*Ook van de vingers kan ik veel aflezen,
(Misschien best via mail)
Kan ook linken leggen naar uw lichamelijke klachten...
Je zou verbaasd staan kijken waarom bijvoorbeeld uw liefdesrelatie niet lukt en dergelijke...

Werk graag op holistische wijze, wat betekent dat ik naar het totaalplaatje ga kijken navenant de situatie natuurlijk. Dring door tot de kern en daar voorbij zoals ik in het begin reeds zei :-)

Als afsluiter; In aanwezigheid bied ik u diepgang, eerlijkheid, warmte en aanwezigheid, luisterend oor, confrontatie, respect, inzicht, inspiratie, magnetisme, hoop, en meer van al dat goeds.

Ruime ervaring op vlak van als vrijwilligerswerk op eigen houtje van het ene extreme uiterste naar het ander, noem een doelgroep op en ik heb ermee te maken gehad! Dit telkens op eigen risico want waren best gevaarlijke toestanden en situaties bij. De overheid, burgemeester, rechter, vreemdelingezaken, gevangenis, zijn paar sleutelwoorden die hiermee te maken hebben.
Om het perfecte effect te krijgen hoefde ik beetje bij beetje deze personen niet altijd meer te hebben ontmoet, het ging me steeds beter af vanop een afstand te werken. De afgelopen jaren heeft dit eens te meer doen blijken.

Dus, doelgroep is ruim, van heel jong tot zeer oud, gekleurd of niet gekleurd, anders dan ander, hoge status of niet, enz, iedereen kan bij mij terecht! Heel graag diegenen die aan zichzelf willen werken, of die anderen willen helpen maar niet helemaal weten hoe. Is het niet voor jezelf, stuur diegenen die deze hulp wel kunnen gebruiken, naar me door, dankjewel daarvoor.

Om af te sluiten, dank om tijd te nemen dit alles te lezen :-)

Big Spirit groet
Liefs, Nadina Maria LouisaSpecialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands
English

Beoordelingen (57)

Voelde heel vertrouwd, het gesprek had een goede vibe! Zeker waard om een reading te doen bij Nadina
★★★★★ Anonieme gebruiker 20-06-2022
een super lieve vrouw die meedenkt, en inzichten meegeeft. Aanrader ✨
★★★★★ Anonieme gebruiker 16-06-2022
❤️ top dankjewel
★★★★★ Anonieme gebruiker 14-06-2022
Niet echt advies gekregen ja je hart volgen maar dat doe ik altijd Jammer hoe nu verder
★★★★☆ Anonieme gebruiker 12-06-2022
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Nadina Maria Louisa om een beoordeling te kunnen schrijven!

Meer beoordelingen lezen  

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten