Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Nathalie  
...

Allround medium
Break up & Relatie
Carrière & Werk
119 beoordelingen
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met NathalieNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
Afspreken
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt

Over Nathalie

Ik geef inzichten in situaties waarin jij vast zit. Ik geef je het zonnetje achter de wolken. Samen zoeken we naar antwoorden en verheldering. ❤️

Het leven gaat snel, de tijd gaat snel, veranderingen gaan snel en alles stopt snel. Het leven is een reis, een treinrit met opstappen en afstappen. Mensen komen en gaan. Alles gebeurt met een reden, alles volgens plan. Antwoorden waar iedereen naar zoekt, vragen die onbeantwoord blijven. Ik help je met zoeken en bied je een helpende hand. Heb je vragen over de liefde, vriendschap, familie, werk, een overleden dierbaar... Daar kan ik je zeker bij helpen, ik krijg informatie door van engelen, gidsen & overleden personen, ik typ dit dan automatisch neer. Het kan mij zeker helpen als je een foto of een volledige naam met geboortedatum meegeeft. Als hulp kan ik ook pendelen of een kaartje trekken voor jou.


Wat kun je mij vragen?

● Kan ik een boodschap krijgen van een overleden dierbaar? Als je met een vraag zit over een overleden dierbaar, dan kan je dit zeker ook bevragen. (Ik heb wel graag dat je vermeld dat het over een overleden dierbaar gaat) ...
● Hoe verloopt mijn liefdesrelatie verder? Komt hij/zij terug op mijn pad? Komt er nog iemand op mijn liefdespad? ...
● Blijf ik deze job behouden? Ga ik van job veranderen? Zit je met een conflict met een collega: Hoe kan ik met deze situatie omgaan? ...
● Hoe kan ik met een bepaalde situatie omgaan? (vriendschappelijk, familiaal, relatiegericht) ...
● Heb ik vorige levens gehad? Hoeveel? Welke? Of is het dat je dit wilt weten van jou en een andere persoon.. Dat kan ook!

Wat kun je mij beter niet vragen?

● Uit privacy en geen toestemming van andere personen mag ik geen vragen over derde personen beantwoorden zoals bv. de vraag: Hoe verloopt het verder tussen x & x persoon. Deze mag je niet stellen vermits het geen betrekking heeft tot jezelf.
● Tijdsvragen: Soms krijg ik wel tijden door, maar neem dit als een korreltje zout. Het universum kent namelijk geen tijd.
● Medische vragen. (ik ben geen dokter)

Het is goed om te weten dat het een momentopname is en dat de energie kan veranderen. Ik ben zeker helder en zuiver in mijn antwoorden, zowel positief als negatief.

Voel je welkom! Als ik offline ben kan je een gratis afspraak maken zodat we een geschikt moment vinden, je kan ook een e-mailconsult aanvragen!

Met liefde, licht en kracht help ik jou graag verder! ❤️


Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Beoordelingen (119)

Nathalie is echt geweldig! Ze voelt alles haarfijn aan, en ze neemt alle tijd voor je. Wanneer je even extra steun nodig hebt, ben je bij Nathalie aan het juiste adres!❤️
★★★★★ Anonieme gebruiker 02-12-2022
Fijn gesprek en goede adviezen meegekregen waar ik iet aan heb.
★★★★★ Anonieme gebruiker 29-11-2022
Heldere antwoorden. Komt krachtig over. Ik blijf erin geloven Nathalie!
★★★★★ Anonieme gebruiker 29-11-2022
Topper, altijd lief en oprecht!
★★★★★ Anonieme gebruiker 28-11-2022
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Nathalie om een beoordeling te kunnen schrijven!

Meer beoordelingen lezen  

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten