Alle coachesUitlegCredits kopenEmail Consult Thema's KaartleggenContact
Probeer gratis ↬ >
Vragen over de liefde, werk, of toekomst?
Probeer gratis ↬
Email consult >
Erkende mediums
Binnen 24 uur antwoord
Email consult

Nieuwetijdskinderen Wat zijn nieuwetijdskinderen? 

Een nieuwetijdskind is gevoelig en empathisch. Ze pikken eenvoudig gevoelens op van anderen. De grens tussen de wereld waarin ze leven en het onzichtbare is heel vloeiend voor hun. Ze voelen sferen feilloos aan en kunnen zich hierin ook aanpassen. Ze nemen de binnenkant van anderen gemakkelijk waar en laten zich niet misleiden door uiterlijk gedrag dat niet overeenkomt met dat wat zij vanbinnen zien. Het intuïtieve waarnemen is erg sterk.
 
Nieuwetijdskinderen zijn voor de vrede, ze voelen juist de drang om conflicten en confrontaties bij te leggen. Deze kinderen zijn ook snel volwassen en begrijpen hun ouders bijvoorbeeld beter dan dat de ouders zichzelf of elkaar begrijpen. Ze kunnen vaak helpen een brug te maken hierin. Ze kunnen voor hun gevoel ook de ouders van hun ouders zijn en zich ontwikkelen tot een soort van coach. Het kind zijn kan hierin naar achteren treden en of een deel verloren gaan.
 
Nieuwetijdskinderen zijn ook spiritueel en fantasierijk. Ze hebben bijvoorbeeld idealen als gelijkheid, respect hoog in het vaandel staan. Zeker betreft de natuur. Vaak staan de bovenste 2 chakra’s ook open. Ze kunnen hierdoor veel inspiratie en nieuwe inzichten vergaren. Ze kunnen daarentegen wel minder geaard zijn en dat kan zich uiten in rusteloosheid of dromerigheid.
 
Ze zijn gevoelsmatig sterker dan dat zij rationeel zijn. Ze kunnen moeite met macht en structuur hebben omdat dit weinig ruimte overlaat voor bijvoorbeeld hun sterke intuïtie en individualiteit. Eigenlijk zijn zij hier om ons te leren breken met het overmatige denken en analyseren, Nu is het zo dat alle kinderen tot een zekere hoogte gevoelswezens zijn. Vaak zijn kinderen over get algemeen ook fantasierijk maar nieuwetijdskinderen onderscheiden zich door hun sterke intuïtie en het aanvoelen van sferen en wat er in iemand echt omgaat.
 
Ze komen op anderen misschien sneller over als rebels doordat zij zich minder aanpassen als het gaat om structuur en of machtsvertoon. Zij kunnen hier hun ‘ei’ niet in kwijt waardoor zij tegendraads kunnen zijn. Omdat zij zelf minder door angst worden gedreven zijn ze gewoon minder gevoel voor dwang, autoriteit en discipline. Toch kunnen zij enorm onzeker worden door het onbegrip wat zij kunnen ontvangen van anderen. Ze kunnen zich hier sneller eenzaam door voelen en vragen de zin af van hun bestaan en of aanwezigheid op deze wereld. Als zij hun plek kunnen vinden in de spirituele wereld kunnen zij hun creativiteit tot uiting brengen. En zijn ze inspirerend, moedig, zachtaardig en loyaal.
 


 

Liefde is belangrijk voor een nieuwstijdskind

Een nieuwetijdskind heeft affectie nodig en kan veelal bevestiging zoeken of.Zij of hij het goed doet. Ze zijn rechtvaardig en hebben de waarheid hoog in het vaandel staan. Ze kunnen hierop enorm heftig reageren als iemand niet eerlijk is. Ze kunnen het moeilijk verdragen als het niet eerlijk wordt uitgesproken. 

Vraag jij je af of jouw kind een nieuwetijdskind is?

Misschien ervaar je op het moment ook wat moeite om het te onderzoeken. Of weet je het al zeker en zoek je naar bevestiging
Onze spirituele chatlijn staat voor je klaar om vragen te beantwoorden betreft nieuwetijdskinderen. 
Je kunt eerst gratis kennismaken om te kijken of het iets voor je is. En daarnaast kunnen sommige spirituele coaches je meer vertellen over
homeopathie middelen aangezien nieuwetijdskinderen hier heel goed op reageren.
Boven alles volg vooral je gevoel

Vragen over de toekomst?

Registreer je gratis en start jouw reading direct met een consulent
Maak gratis kennis met één van onze mediums.
Start jouw reading ⟶ 


De problemen waar een nieuwetijdskind tegen aanloopt 

Het grootste probleem is dat zij geen erkenning en herkenning vinden in hun zelf en of in anderen. Als zij zich afgewezen voelen of onbegrepen. Ze kunnen opgesloten raken met hun anders zijn en dit kan hun enorm onzeker en een eenzaam gevoel geven. Ze kunnen dan moeilijk of onhandelbaar lijken. Vaak weten ze het zelf ook niet meer wat er allemaal in hun omgaat.
 
Sommige kinderen die zich emotioneel minder welkom voelen kunnen zich geheel afzonderen en bevinden zich het liefst in hun eigen wereldje. Het kan voor ouders voelen alsof hun kind onbereikbaar is. Vaak zit er een grote gevoeligheid bij deze kinderen die samen met het onbegrip zijn door hun manier van zijn. Het dichtklappen van hun gevoelens, en het uiten hiervan kan moeilijk gaan. Dan kan ook ter sprake komen dat het kind misschien autisme heeft. Maar hiervan wordt gezegd dat een kind niet empathisch is, terwijl deze kinderen juist erg gevoelig zijn.. Zij hebben juist meer moeite met hun eigen grenzen vasthouden waardoor zij zich moeilijker kunnen inleven in anderen. Wanneer zij dit wel doen kan zijn zij angstig om de controle te verliezen en dat de chaos intreed. Aan het mindere empathische gedrag van een autistisch kind ligt juist een grote gevoeligheid. Het is dus een overlevingsmechanisme dat een autistisch kind handhaaft om zich staande te houden. Maar zij zijn zeer gevoelig.Nieuwetijdskinderen kenmerk
 

De kinderen die introvert zijn hebben een aantal dingen gemeen met de extraverte kinderen:
Namelijk:
Ze voelen zich niet welkom, en of niet echt gewaardeerd 
Ze zijn niet goed geaard. Dit kun je ook merken door de onrust.
Ze kunnen erg gevoelig reageren op bepaalde etenswaren of kledingstoffen.
Als ze tiener worden, kan het moeilijk zijn om aansluiting te vinden in de maatschappij. Denk aan studie of werk.
 
Belangrijk is dat je je niet schuldig voelt, vaak proberen ouders alles wat binnen hun macht ligt en dat er niet direct duidelijk is wat er aan de hand is, is op zich voor beide een groei proces. Veel van de nieuwetijdskinderen zijn oude zielen op deze wereld en hebben ook gekozen voor dit levenspad. Zij zullen wel degelijk grote ontwikkelingen doormaken.
Een nieuwetijdskind kun je het beste keuzes aanbieden mits dat mogelijk is, zodoende krijg je het snelst hun medewerking. Ze willen herkend en erkend worden als mensen, probeer hierin juist niet neerbuigend te doen. Vertel hun op een liefdevolle manier wat je bedoeld en wat je graag wenst en voelt. Alles begint in acceptatie, en het kind niet ‘anders’ te noemen. Uiteindelijk brengen zij het licht en liefde in een prachtige vorm van hunzelf.
 

 


De kenmerken vanuit vroeger:

Snel boos of driftbuien
Zich onbegrepen voelen
Huilen vaak als baby
Ze leven vanuit hun eigen wijsheid
Kunnen bijzondere uitspraken doen (wijze)
Ze zijn juist druk of teruggetrokken
Reageren sterk intuïtief
Bang voor dingen die wij niet zien
Slaapproblemen
Soms hoogbegaafd
Dromerig
Kunnen slecht tegen onrechtvaardigheid
Streven naar eerlijkheid
Kunnen sfeer overnemen of aanvoelen
Sterke verbinding met de natuur/ Vegetariër of Veganist
Paranormale ervaringen
 

 

Gewenst gedrag naar nieuwetijdskinderen zijn:

Behandel ze met respect 
Help ze om hun eigen disciplinaire oplossingen te maken
Geef ze juist een keuze
Lach ze niet uit
Leg uit waarom ze dingen moeten doen 
Als baby zijnde : vertel ze wat je doet ondanks zij je niet begrijpen voelen zij je aan
Voorkom negatieve kritiek
Nieuwetijdskinderen reageren heel goed op homeopathie 
Behandel ze gelijkwaardig
 

Spirituele coaches

Weet jij op het moment niet goed wat je moet doen? Sommige coaches zijn nieuwetijdsvolwassenen. Zij staan voor je klaar met inzicht om je verder te helpen. 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten