Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Numerologie

» Numerologie

numerologie berekenen

Wat is Numerologie?

Numerologie gaat er vanuit dat getallen niet voor niets op je pad komen. Numerologie is een onderdeel van jouw persoonlijke levensloop. Persoonlijke getallen zoals jouw ziels-getal of persoonlijkheidsgetal. Je ziels-getal is wie jij werkelijk bent, en jouw persoonlijkheidsgetal geeft weer hoe je bij anderen overkomt. Je levenslesgetal geeft de lessen aan in jouw leven. Je ziels-getal reken je uit door de klinkers uit je naam te gebruiken.


Numerologie berekenen

Door een rekensom kun je erachter komen wat jouw persoonlijkheidsgetal is. Numerologie berekenen kan je bijvoorbeeld ook met jouw telefoonnunmmer doen. De getallen in jouw leven geven je dus meer informatie dan je in eerste instantie zou denken. Doormiddel van numerologie kun je erachter komen waar je sterke punten liggen, en ook waar jouw valkuilen liggen. Je kunt door numerologie berekenen meer inzichten krijgen in je eigen leven, maar ook in die van anderen. Numerologie kun je eigenlijk op alles uitvoeren. Bijvoorbeeld op je huisnummer. Lees wat jouw huisnummer betekent.


Meestergetallen

In de numerologie wordt elk nummer beschreven. Meestergetallen zijn aparte getallen zoals: 11, 22, en 33. De meestergetallen hebben ieder een aparte betekenis. Meestergetallen in de numerologie zijn vaak intenser en worden gekenmerkt dat zij een diepgaande uitwerking hebben op jouw levenspad. Meestergetallen kunnen voorkomen als jouw persoonlijkheidsgetal of zielsgetal, maar kunnen ook voorkomen als huisnummer. Een meestergetal tel je dus niet op, en is een uitzondering op de berekening hieronder. Meestergetallen geven juist een les in jouw leven aan die op deze manier kenbaar wordt gemaakt. Lees meer over engelen getallen.


Meestergetallen in jouw leven

De meestergetallen in jouw leven hebben een boodschap. Zit er in jouw geboortedatum een meestergetal, of zie je veel de meestergetallen voorbij komen in jouw leven? Bekijk welke verborgen boodschap er in het meestergetal zit.

Meestergetal 11 staat voor inspiratie
» Lees meer over het meestergetal 11

Meestergetal 22 staat voor kennis en delen 
» Lees meer over het meestergetal 22

Meestergetal 33 staat voor bijzondere kracht 
» Lees meer over het meestergetal 33

Meestergetal 44 staat voor levensvreugde en bescherming
» Lees meer over het meestergetal 44

Meestergetal 55 staat voor innerlijke rijkdom
» Lees meer over het meestergetal 55

Meestergetal 66 staat voor spiritualiteit
» Lees meer over het meestergetal 66

Meestergetal 77 staat voor heling
» Lees meer over het meestergetal 77

Meestergetal 88 staat voor geluk en delen
» Lees meer over het meestergetal 88

Meestergetal 99 staat voor een hogere bewustzijn
» Lees meer over het meestergetal 99Numerologie 

Wil je meer weten over jouw persoonlijkheidsgetal, of zielsgetal? Onze numerologen staan voor je klaar.
Aan de hand van een berekening kunnen zij meer vertellen over jouw persoonlijkheid, en levenslessen.

 Kies een numeroloog
 Start een gratis chat
 Kies een voordelig creditpakket
Gratis registeren  ⟶ 

Kies een consulent ⟶ 
Relatie en numerologie

Zit je in een relatie, en ben je benieuwd of jullie volgens de numerologie bij elkaar passen? Het kan je veel meer inzicht geven in jouw relatie. Door de geboortedatum van jouw partner bij elkaar op te tellen kom je op een cijfer uit, dit cijfer heeft bepaalde eigenschappen, en zodoende kun je meer te weten komen of dit matcht bij je eigen levenslessen, en karaktereigenschappen. Het geeft verheldering waarom sommige situaties soepel verlopen tussen beide, en andere weer stroef kunnen verlopen.


Numerologie geboortedatum

numerologie berekenen
Door je geboortedatum bij elkaar op te tellen kom je op jouw levenspadnummer. Dit getal weerspiegelt de levenslessen in je leven, en heeft een betekenis. Bereken jouw levenslesgetal door het onderstaande voorbeeld: 
  • Geboortedatum
3-8-1993
  • Optellen
3 + 8 = 11 + 1 = 12 + 9 = 21 + 9 = 30 + 3 = 33 

Je levenslesgetal ook wel levenspadnummer genoemd is een 33. Normaal gesproken tel je verder, dus dan zou je 3 + 3 = 6 krijgen, tenzij je dus op een meestergetal uitkomt zoals een 11, 22 of 33, deze tel je niet op. Dit kun je doen met elke geboortedatum waarvan je meer zou willen weten. 


Getallen en hun betekenis

Als je zoals hierboven in het voorbeeld je levenslesgetal (ook wel geboortegetal genoemd) hebt uitgerekend, kun je hieronder lezen waar jouw levenslesgetal voor staat. Bekijk de getallen betekenis door op jouw getal te klikken.

 

numerologie cijfer 1


Nummer 1

Nummer 1 staat voor moed en kracht. Mensen met het getal 1 zijn vaak doelgericht en kunnen moeilijk iets van een ander aannemen. Het liefst ondervinden zij dit namelijk zelf, hier groeien ze van. Enen zijn vooral gericht op zelfstandigheid, op zichzelf. Het ontwikkelen van hun zelfkennis en zelfvertrouwen staat in hun leven centraal. Ze nemen graag de leiding, maar geven niet graag de controle uit handen. Het liefst maken ze zelf hun fouten, en lossen ze dit ook zelf op.

Levensles van een 1

Mensen met het cijfer 1 kunnen in hun leven leren om meer inspiratie vanuit de meningen/visie van anderen mensen te halen, inplaats van daarin direct een bedreiging te zien. Het kan ze juist verrijken. 

» lees meer over het getal 1

Start jouw gratis reading om antwoorden op jouw levensvragen te ontvangen.
Persoonlijke reading ⟶ 
 numerologie cijfer 2

Nummer 2

Nummer 2 staat voor gevoeligheid en intuïtie. Een twee staat voor mensen klaar en ze zijn alert. Het cijfer 2 staat vooral voor geven. Dit kan een tweestrijd veroorzaken bij een twee doordat ze hun eigen behoefte eenvoudig aan de kant kunnen schuiven om een ander tevreden te stellen. Een twee streeft naar harmonie in relaties en vriendschappen met anderen.


Levensles van een 2

Een twee mag leren meer zijn grenzen aan te geven, ook als dit betekent dat sommige deuren dan zullen sluiten. Het geven wat een twee in zich heeft is prachtig, maar een twee mag leren om in balans te komen door zichzelf niet altijd weg te cijferen omwille van een ander. 

» lees meer over het getal 2

Start jouw gratis reading om antwoorden op jouw levensvragen te ontvangen.
Persoonlijke reading ⟶ 
 Numerologie cijfer 3

Nummer 3

Een drie staat voor levenslust, optimisme en dromen. Een drie heeft een groot inlevingsvermogen. Ze beleven het leven intens, en staan graag in het middelpunt. Een drie begint graag aan een nieuwe uitdaging, en als deze niet de gewenste uitkomst heeft kunnen zij zich hier gemakkelijk overheen zetten, en aan een nieuwe uitdaging beginnen. Een drie past zich eenvoudig aan. 


Levensles van 3

Een drie kan leren zich niet zomaar halsoverkop ergens in te storten, en eerst onderzoek te doen, om zodoende zijn of haar kansen te doen vergroten als het aankomt op het afronden en afmaken van waar zij aan begonnen zijn. Ze houden van aandacht, waardoor dit soms voor anderen net iets teveel kan zijn. Evenwicht vinden in je eigen geluk, en dromen zonder een bewijsdrang te hebben richting anderen kan 1 van de lessen zijn van een drie. 

» lees meer over het getal 3

Start jouw gratis reading om antwoorden op jouw levensvragen te ontvangen.
Persoonlijke reading ⟶ 
 numerologie cijfer 4

Nummer 4

Een vier is hardwerkend, heeft een goed gevoel voor humor maar kan ook serieus zijn op momenten dat dit noodzakelijk is. Een vier is volhardend en betrouwbaar. Vier kan kritisch kijken naar mensen en situaties, en weet ook goed hoe ze vorm moeten geven aan situaties om het gewenste resultaat te bereiken. Je hebt baat bij orde en regelmaat, en hebt het liefst alle touwtjes in handen.


Levensles van 4

Een vier kan heel kritisch zijn, en mag leren in hun leven meer controle los te laten. Een vier kan leren flexibeler om te gaan met veranderingen in hun leven, die wellicht juist een nieuw licht schijnen op de situatie. Een vier kan leren om geen beren op de weg te zien, en wat meer vertrouwen te hebben.

» lees meer over het getal 4

Start jouw gratis reading om antwoorden op jouw levensvragen te ontvangen.
Persoonlijke reading ⟶ 
 numerologie cijfer 5

Nummer 5

Nummer vijf is een levensgenieter en een avonturier. Ze kunnen onrustig zijn, zeker als ze nieuwe ideeën hebben die zij willen uitwerken. Een vijf wilt graag zijn of haar dromen verwezenlijken, en zijn daarom ook goede ondernemers. Ze zijn intelligent en staan open voor nieuwe experimenten. Ze passen zich graag aan, en hebben geen moeite met vernieuwing doordat zij juist graag een nieuwe uitdaging aangaan. 


Levensles van 5

Een vijf is enthousiast, maar kan ook zijn eigen visie teveel doordrukken. Ze hebben een bepaald beeld bij hun toekomstplannen en laten deze het liefst niet beïnvloeden door anderen. Terwijl je veel van een vijf kan leren, mag een vijf ook leren open staan voor de visie van anderen. Meer luisteren, en minder invullen.

» lees meer over het getal 5

Start jouw gratis reading om antwoorden op jouw levensvragen te ontvangen.
Persoonlijke reading ⟶  numerologie cijfer 6

Nummer 6

Zes is loyaal en warmhartig. Familie staat hoog in het vaandel, en een zes streeft naar genegenheid en harmonie. Zes houdt er van waardering te geven, en uiteraard te ontvangen. Ze staan voor iedereen klaar. Zes staat positief in het leven, maar kan ook heel twijfelend zijn over belangrijke keuzes. Ze kunnen vastlopen in keuzes maken doordat ze bang zijn het fout te doen. 


Levensles van 6

Zes mag leren om ook voor zichzelf te kiezen, ze hebben soms moeite om hun grenzen goed aan te geven. Een zes heeft de neiging te veel hooi op zijn vork te nemen om iedereen te behagen. Emotioneel kan een zes dan door de bomen het bos soms niet meer zien. Een zes mag leren eerst zijn emoties te relativeren, alvorens zij deze uitspreken. 

» lees meer over het getal 6

Start jouw gratis reading om antwoorden op jouw levensvragen te ontvangen.
Persoonlijke reading ⟶ numerologie cijfer 7

Nummer 7

Een zeven is intellectueel, en is een denker. Het zijn mystieke mensen die goed kunnen observeren. Zeven is een solist en bekijkt het leven op zijn manier. Een zeven kan koelbloedig overkomen, maar dit is veelal uit zelfbescherming. Zeven straalt klasse uit, en weet goed voor de dag te komen. Zeven kan anderen betoveren door zijn bijzondere uitstraling. 


Levensles van 7

Een zeven kan leren zich niet altijd terug te trekken omdat hij het gevoel kan hebben niet op waarde geschat te worden. Een zeven mag leren dat anderen zo slecht nog niet over hem denken, en meer mensen toe te laten. Zeven zal zien dat er prachtige verbindingen ontstaan, waar een zeven echt op kan leren bouwen.
 
» lees meer over het getal 7

Start jouw gratis reading om antwoorden op jouw levensvragen te ontvangen.
Persoonlijke reading ⟶ 
 numerologie cijfer 8

Nummer 8

Een acht staat voor ambitie en innerlijke kracht. Het zijn echte leiders. Een acht weet doelen te bereiken, maar ook voor de toekomst nieuwe plannen te maken. Acht kent zijn sterke kwaliteiten en gebruikt deze ook graag om daar te komen wat zij voor ogen hebben. Het leven te combineren met spirituele kennis is voor een acht ook een streven, en daarom breiden zij graag hun intellect uit met nieuwe kennis.


Levensles van 8

Een acht is heel gedreven. Soms te, waardoor zij geen oog meer hebben voor andere zaken. Een acht kan moeite hebben met het feit dat niet iedereen zijn advies wilt opvolgen. Niet iedereen heeft dezelfde wilskracht als een acht, en dat is iets wat een acht mag leren accepteren. Daarnaast kan een acht heel fel uit de hoek komen, wanneer hij of zij het gevoel heeft dat er iets niet pluis is, het controleren van de emoties hoort dan ook bij de acht zijn levensles.

» lees meer over het getal 8

Start jouw gratis reading om antwoorden op jouw levensvragen te ontvangen.
Persoonlijke reading ⟶  numerologie cijfer 9

Nummer 9

Nummer negen houdt van geven. Ze zijn vredelevend, en streven naar harmonieuze relaties met anderen. Geduld is een schone zaak, dat weet het cijfer negen als geen ander. Het zijn medelevende mensen die oog hebben voor anderen, en hebben daarmee een inspirerende werking op anderen. Ze sluiten gemakkelijk vriendschappen, en weten deze ook te behouden.


Levensles van 9

Het kan moeilijk zijn voor een negen om echt aan zichzelf te denken. Vaak zijn negens heel druk om anderen te helpen, en bij te staan waar nodig.. waardoor ze niet aan zichzelf toe komen. Negen mag dan ook leren om meer balans te krijgen tussen het geven en ontvangen. 

» lees meer over het getal 9

Start jouw gratis reading om antwoorden op jouw levensvragen te ontvangen.
Persoonlijke reading ⟶  numerologie cijfer 11

Meestergetal 11

Het cijfer 11 heeft een inspirerende werking op anderen. Het getal elf wilt zich graag spiritueel ontwikkelen, en heeft oog voor detail. Ze zijn idealistisch en kunnen anderen echt raken. Een 11 kan veel van anderen voelen en zien. Soms zonder dat dit al uitgesproken is door de mensen. Het cijfer elf is beschermend, en weet wat een ander nodig heeft.


Levensles van het meestergetal 11

Het vertrouwen op het spirituele en je eigen intuïtie kan een 11 zwaar vallen. De levensles van een 11 is dan ook te leren vertrouwen op zijn eigen kunnen en intuïtie. De oneindige mogelijkheden durven zien. Elf zal deuren kunnen openen waarvan hij niet wist dat dit mogelijk was.

» lees meer over het meestergetal 11

Start jouw gratis reading om antwoorden op jouw levensvragen te ontvangen.
Persoonlijke reading ⟶  numerologie cijfer 22

Meestergetal 22

Het cijfer 22 weet veel van het leven en ontvangt veel ervaringen in het leven waardoor er een grote wijsheid ontstaat. Ze hebben een grote geestelijke kracht die ze inzetten voor anderen. Het zijn mensen die goed kunnen analyseren en weten richting te geven aan doelen.


Levensles van het meestergetal 22

Doordat een 22 continue bezig is met het leren van bepaalde aspecten in het leven, kan een 22 onder veel druk komen te staan. Het is dan ook belangrijk voor 22 om het menselijke leven met het spirituele te verenigen, om zodoende nog meer bewustwording te creëren, en te mogen doorgeven aan de mensen om hem heen.

» lees meer over het meestergetal 22

Start jouw gratis reading om antwoorden op jouw levensvragen te ontvangen.
Persoonlijke reading ⟶  numerologie cijfer 33

Meestergetal 33

Een 33 staat voor verlichting, en genezing. De drieëndertig weet mensen te raken door zijn scherpe intuïtie en levensvisie. Ze helen en inspireren mensen en natuur. De 33 weet hoe ze het beste het spirituele en het aardse leven kunnen combineren. De 33 is krachtig, en weet vrijheid te creëren in zijn leven, in welke vorm dan ook.


Levensles van het meestergetal 33

De 33 mag leren dat door het bewogen leven dat zij veelal doormaken er veel chaos en of verdriet kan ontstaan. Het is de bedoeling dat een 33 hier ruimte aan geeft, en hierover waakt. Het delen van zijn emoties, is er onderdeel van. 33 kan snel het gevoel hebben boven zichzelf te stijgen en zich niet begrepen voelen door anderen. 

» lees meer over het meestergetal 33

Start jouw gratis reading om antwoorden op jouw levensvragen te ontvangen.
Persoonlijke reading ⟶ 


Numerologie helpt je in jouw leven

Numerologie kan je niet alleen inspireren, het kan je helpen bepaalde situaties waar je tegen aanloopt in jouw leven beter leren te begrijpen. Zo kun je via numerologie erachter komen dat bepaalde kwesties juist nu zo horen te lopen, en dat jouw levensles hier aan verbonden zit. Numerologie is een zeer interessant en krachtig hulpmiddel om je leven beter te leren begrijpen, en zodoende sneller tot je eigen kracht te komen. 


Numerologie en persoonlijke ontwikkelingen 

In de numerologie kun je jouw persoonlijke ontwikkelingen bevorderen door een hogere bewustzijn. Door de getallen in jouw leven beter te leren herkennen, en hier wat mee te doen, kom je verder op jouw levenspad. Het bewust worden van bepaalde lessen kunnen je leven evenwichtiger maken. Getallen in de numerologie die je ziet, kunnen veranderen en blijven niet hetzelfde. Als je de afgelopen tijd veel de dubbele getallen 1111 hebt gezien, dan wilt dit niet zeggen dat dit blijvend is. Je leven is in beweging, en ook de boodschappen van de engelen blijven in beweging om je op zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.


Numerologie en edelstenen

Leer de nummers in jouw leven herkennen, en de boodschappen die erbij horen. Is je boodschap op dit moment vanuit de numerologie dat je meer mag ontspannen? Dan is het aan te raden om de natuur in te trekken, en meer tijd vrij te maken voor jezelf. Bevorder je persoonlijke boodschappen met edelstenen, om op die manier nog meer ondersteuning te ontvangen vanuit het universum. Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten