Alle coachesUitlegEmail Consult Thema's Horoscoop KaartleggenContact

Paragnostenchat en healingen op afstand

In dit blog kun je lezen hoe onder andere een healing tijdens een chat kan worden gegeven.

 Een healing tijdens een paragnostenchat

Je kunt jezelf afvragen hoe een healing kan worden gegeven in een chat. Aangezien een reading en een healing tijdens een chat niet fysiek is. In dit blog leggen we uit hoe verschillende mediums en paragnosten hun healing tijdens een chat uitvoeren.


 

Energie

Alles bestaat in de energie. Op het moment dat je een chat start zijn veel paragnosten geneigd direct jouw energie op te pakken en hierin aan te voelen waar jij je nu bevindt in je energie. Tijdens een chat met een paragnost kun je ook vragen om een healing tijdens de reading. Dit gebeurt dan via de energie en uiteraard met jouw goedkeuring. Tijdens deze healing kun je bijvoorbeeld meer rust en meer ontspanning ervaren, maar je kunt ook een grotere nawerking verwachten na de chat.  Het kan zijn dat je juist meer inzicht krijgt in jezelf en in de stappen die je mag gaan zetten voor jezelf en je eigen toekomst en geluk hierin. Een stuk bewustwording kan hiermee gepaard gaan. 


 

Wetenschap

Er zijn veel onderzoeken geweest naar energievelden en aura’s. En via bepaalde apparatuur zijn hierin experimenten verricht waarbij is aangetoond dat de energievelden bestaan. Ze hebben hiermee ook aangetoond dat energy healing effectief kan zijn bij bijvoorbeeld pijnbestrijding maar ook bij het geestelijke welzijn. Het geeft goede resultaten en wordt veelal gebruikt. Ook via onze Paragnostenchat. 

Maak 2 minuten gratis kennis met Spiritchat.
Geen kosten. Geen abonnement. 
Start jouw gratis kennismaking op onze paragnostenchat en ervaar het zelf 


 

Reiki

Reiki is een bekende vorm van een energie healing. Fysieke healingen gaan vaak op de volgende manier: Handen worden geplaatst (of vlak boven) het lichaam van de reiki ontvanger waardoor er contact is gemaakt binnen het energieveld. Een reactie die veel hierin wordt ondervonden bij een reiki sessie is een aangenaam gevoel van tintelingen of een verandering in de temperatuur. Reiki sessies kunnen worden gegeven voor pijn verlichting, geestelijke problematiek, emotionele situaties die aandacht vragen en tal van andere redenen. Je kunt ook zonder klachten een reiki sessie ontvangen. 


 

Reiki op Afstand

Energie en intentie zijn niet gebonden aan een specifieke fysieke plek. Vandaar dat een healing op afstand gegeven kan worden waarbij je veel baat kunt hebben. Je kunt eenvoudig via Spiritchat een healer vinden en gratis een afspraak maken om een healing te laten uitvoeren op afstand. 
 
Datum: 03-11-'21

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten