Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Positieve affirmaties

Wat zijn positieve affirmaties? Hoe kun je positieve affirmaties zelf inzetten, en wat kan dat voor jou betekenen in jouw leven? Je leest het in dit blog!

Positieve affirmaties zijn gedachtes en uitspraken die je eigen overtuigingen krachtiger maken. Positieve affirmaties betekent dan ook: versterken of bekrachtigen. Heb je bepaalde doelen voor ogen die je graag wilt bereiken in het leven? Positieve affirmaties kunnen jou hierbij helpen. Wat wel belangrijk is tijdens positieve affirmaties uitspreken of opschrijven, is dat je het vertrouwen in je eigen kracht hebt. In je eigen zijn.


Wat kan een positieve affirmatie doen?

Positieve affirmaties dragen bij om je wensen en verlangens tot stand te laten komen. Tenslotte is het geloof wat we in ons zelf, en in onze eigen kracht hebben het belangrijkste. Woorden bevatten energie. Als je bijvoorbeeld een laag zelfbeeld hebt, en je dit ook blijft uitspreken zal je ook niet beter over jezelf gaan denken. Door te geloven dat je het waard bent, en dat het mogelijk is, open je veel wegen, en kunnen je wensen en verlangens ook echt tot stand komen. We focussen ons bij positieve affirmaties dus echt op de mogelijkheden, en gebruiken hierbij positieve energie. 


Positieve affirmaties opschrijven

Er zijn verschillende manieren om je positieve affirmaties te gaan gebruiken. Het kan zijn dat het uitspreken van je positieve affirmaties nog niet bij je past, en dat je ze liever opschrijft. Schaam je niet, hoop hebben is belangrijk, en vertrouwen in je eigen kunnen is, en mag een prioriteit in je leven zijn. Pak een schrift, en een pen. Het mooie aan schrijven is, dat je goed kunt nadenken wat je nou eigenlijk verlangt, en waar je naartoe wilt werken in je leven. Daarnaast kun je altijd je eigen positieve affirmaties teruglezen. Zodat je ook echt kunt ervaren wat positieve affirmaties kunnen bijdragen in je leven. Je kunt per week of maand teruglezen om de effecten te zien. Schrijf elke dag je positieve affirmaties op en zie wat je eigen kracht voor jou kan doen.


Mediteren tijdens positieve affirmaties

Tijdens het opschrijven van positieve affirmaties kun je gebruik maken van een positieve affirmatie meditatie of een andere meditatie die je aantrekt. Deze meditatie muziek bevat hoge trillingen om de affirmaties van nog meer kracht te voorzien. Mediteren maakt je niet alleen rustig, en bewuster, maar geeft ook meer goddelijke leiding aan jouw verlangens. Het geeft een extra boost aan je bewustwording, en bewust zijn van wat jij kunt bereiken, is waar het om gaat. Spiritchat voorziet gratis haar gebruikers van sterke meditaties op youtube, met zorg samengesteld om samen een gezondere mindset te creëren.  Lees meer over meditaties, en wat mediteren kan doen voor jou in je leven. Welke positieve affirmaties kun je gebruiken?

Je kunt alle wensen die je hebt, opschrijven of uitspreken. Als je meer vertrouwen in je eigen kracht wilt bereiken (een mooie positieve affirmatie om mee te beginnen) kun je bijvoorbeeld het volgende uitspreken of opschrijven: "Ik geloof in mijn eigen kracht, en ik vertrouw op mijn innerlijke leiding die mij de weg zal laten zien, en deuren voor mij zal openen" Je kunt natuurlijk positieve affirmaties uitspreken over (zelf)liefde, gezondheid, en allerlei andere aspecten die belangrijk op dit moment zijn in jouw leven. Tijdens positieve affirmaties uitspreken of opschrijven is het belangrijk dat je in een rustige sfeer bent, en ook de ruimte hebt om hierover na te denken. Een veilig en vertrouw gevoel helpt om je diepste verlangens, en je diepste emoties te kunnen ervaren. 


Een ander leven

Positieve affirmaties kunnen je leven veranderen. Je kunt je sterker gaan voelen, en door de hogere energie die je aanroept, zowel in jezelf als bij het universum kan het voor enorme ontwikkelingen zorgen, binnenin jezelf, waar het allemaal begint, maar ook in je omgeving. Je kunt hier anderen mee inspireren. Laat jezelf verwonderen over je eigen kracht en start vandaag met jouw positieve affirmaties. Positieve affirmaties dragen bij aan een (geestelijk) gezond, en gelukkig zijn in ons aardse bestaan, en geven een grotere bewustwording aan de mogelijkheden die om ons heen zijn.

 

Vragen over positieve affirmaties?

Wil je graag meer weten over positieve affirmaties of hoe je dit het beste kunt toepassen? Wil je graag weten welke positieve affirmaties nu het beste bij jou passen om hetgeen te bereiken en te ervaren wat jij graag verlangt? Onze ervaren mediums, paragnosten en spirituele coaches staan voor je klaar om je eerlijke antwoorden en inzichten mee te geven, betreft jouw levensvragen. 


Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

Datum: 02-08-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten