Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ria  
...

Carrière & Werk
Coaching
Familie & Vrienden
1 recensie
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met RiaNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Ria

Ik ben Ria en wil graag naar je luisteren en helpen met mijn aangeboren gaves en talenten .

Over Ria
Graag wil ik als spirituele levenscoach/counselor/ sociaal werkster/therapeut/ meditatieleraar met behulp van mijn speciale gaven en talenten iedereen helpen die met vragen zit en op zoek is naar antwoorden, op zoek is naar opheldering, begeleiding en bevestiging,

Meer over mij:
Vanaf mijn geboorte heb ik mijn gaves en talenten meegekregen die ik heel veel jaren als de doodnormaalste zaak van de wereld ervaarde . Rond mijn 30 ste hebben velen me gezegt dat niet iedereen hierover kon beschikken en dat ik er iets moest mee doen . Onbewust deed ik dat al wel voor iedereen die ik in mijn leven tegen kwam en er behoefte aan hadden . Maar zoals ik al zei stond ik hier niet bij stil. Spiritualiteit is iets dat nooit stopt en als mens groei je altijd hierin verder . ik ben heldervoelend ,leg kaarten en pendel veel . Ik ben liefdevol, eerlijkheid en oprecht .Je bent niet alleen en ik wil er voor je zijn en wil je graag met liefde helpen en je de zorg aanbieden die je nodig hebt.

Werkwijze:
Ik oordeel niet, maar pas wel een balans toe van liefdevol en streng zijn tijdens de communicatie afhankelijk van de situatie. Heb je vragen over werk, relatie, liefde of een ander levensgebied, vragen over jezelf of iemand anders?
Ik voel in op jou ( liefst met foto), de vraag over het levensgebied of de andere personen, het liefst via een foto ook . Ik leg daarnaast ook de kaarten en maak gebruik van mijn pendel. Ik geef je door wat ik zie en voel. Soms zijn de boodschappen niet wat je wenst te horen. Graag een verzoek om je ook hiervoor open te stellen, omdat deze boodschappen je inzichten kunnen geven en helpend kunnen zijn om belangrijke beslissingen te nemen. Met mijn paranormalegaven en kennis begeleid ik je graag om te gaan met mensen die jou het leven moeilijk maken en bied ik je inzichten, suggesties, oplossingen om je uit je deze situaties te halen en je leven te verrijken met liefde, geluk en vrede.

Vragen:
Jouw vraag is voor mij belangrijk, stel ze gerust. Ik doe mijn best om je vragen eerlijk te beantwoorden.

In ons leven staan maar enkele dingen echt vast in ons lot .
Indien de reading helemaal niet zo is zoals jij wilt , weet dan dat jijzelf hier nog verandering in kunt brengen door andere keuzes te maken , oa. meditatie of novenen.

Disclaimer:
Mijn excuses voor het volgende:
Tijd bestaat niet in het universum . Ik kan geen tijd ergens opplakken . Ik kan u wel zeggen of het heel dicht bij u staat of iets verder af .Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Beoordelingen (1)

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Ria om een beoordeling te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten