Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen

Fotoreading

Een fotoreading kun je eenvoudig krijgen op Spiritchat. Op je eigen persoonlijke account kun je een eigen foto plaatsen, zo geef je de consulent een beeld van jezelf. Start jouw persoonlijke reading en laat een fotoreading doen door de door jouw gekozen medium of paragnost.Hoe werkt een fotoreading?

Een fotoreading is een reading waarbij het medium de foto die wordt ingestuurd leest, en maakt het medium contact met de persoon en kan zo inzichten geven aan de vraagsteller.


  ⟶ Consulenten overzicht  

 


Kan elk medium een fotoreading uitvoeren?

Niet elk medium of paragnost kan een foto lezen. Je kunt op het profiel van elk medium hun specialisaties, en gaven lezen. De meeste mediums op Spiritchat kunnen foto’s lezen en aan de hand van de informatie die zij doorkrijgen meer inzichten geven over de persoon op de foto.

 


Real-time foto’s uploaden tijdens een fotoreading

Je kunt tijdens de chat oneindig foto’s uploaden tijdens je fotoreading. Als je gratis registreert kun je ook alvast een profielfoto uploaden, deze krijgt het medium ook te zien. Zo hoef je geen foto meer van jezelf door te sturen. Je kunt er ook voor kiezen anoniem te blijven. Ook dan kun je een fotoreading ontvangen van één van onze mediums.

 


Fotoreading en de energie

Een foto of een voorwerp bevat energie, een medium kan dit oppikken en vertalen in de boodschappen die zij hier bij voelen of te zien krijgen. Dit zijn vaak helderzienden en heldervoelende mediums. Op Spiritchat leest bijna elk medium foto’s tijdens een fotoreading. Bekijk van te voren het profiel van het medium.

 


Probeer een fotoreading gratis

Maak gratis 2 minuten kennis met een fotoreader.
Registreer gratis, en kies één van onze mediums.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten