Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Kies jouw favoriete coach

Helderzienden 

» Spirituele hulplijn » Helderziende

Lees eenvoudig wat helderziende voor jou kunnen betekenen. Start een gratis kennismaking chat met een online helderziende op Spiritchat.


Wat zijn helderzienden?

Wat is een helderziend persoon, en wat kan deze persoon voor mij betekenen? Helderziende bestaan al heel lang. Het is een (extra) zintuig die iemand beheerst en vanuit deze zintuig beelden vanuit verleden en of toekomst kan waarnemen en kan overbrengen op de vraagsteller. Helderzienden worden al heel lang geraadpleegd voor vraagstukken waar men meer inzicht of antwoord op zou willen verkrijgen. Een helderziende kan naast helderziend zijn ook helderhorend, helderwetend en heldervoelend zijn.
 
 

Helderziendheid

Helderziendheid is een gaven die je kunt gebruiken om andere mensen te helpen. Niet iedereen die helderziendheid ontwikkelt heeft, wilt hier ook iets mee doen. Het vergt soms jarenlange ervaring om helderziendheid te onderscheiden van je eigen emoties, en wil. Helderziendheid is iets wat je gegeven is, maar het kost veel tijd om helderziendheid te ontwikkelen zodat je deze gaven kunt inzetten voor anderen. Onze betrouwbare helderziende zijn gescreend, en hebben jarenlange ervaring in het geven van readingen. Start een gratis kennismaking chat met een helderziende op Spiritchat.


 

Welke vragen kan ik een helderziende stellen?

helderziende chat
 • Komt er een nieuwe liefde op mijn pad?
 • Vragen betrekking tot studie en of werk/carrière
 • Wat zijn stappen in mijn toekomst voor mijn persoonlijke ontwikkeling?
 • Je kunt om een foto reading vragen.
 • Hoe pas ik de Wet van aantrekking en/of positieve affirmaties toe
 • Vragen met betrekking Astrologie en/of numerologie 
 • Hoog gevoeligheid betrekking tot jezelf en of familie leden
Een helderziende heeft een gave om je verder te helpen als het gaat om inzichten. Een helderziende kan je verder helpen in ontwikkeling en dingen en situaties aanvoelen/zien/horen en deze met jou delen.
Maar een helderziende kan niet je gehele toekomst voorspellen een helderziende geeft jou mee wat zij of hij voor jou ziet.Chatten met een helderziende

Is het mogelijk om 24/7 te chatten met een helderzienden een medium of paragnost? Ja, de helderziende op spiritchat zijn variërend aanwezig, dat wil zeggen dat hun zelf hun tijden invullen, de een werkt liever in de ochtend, of in de middag, en de ander in de avond. Je kunt een afspraak inplannen bij je favoriete helderziende om een gewenste dag en of tijd je sessie te starten. De spirituele hulpverleners - helderzienden werken vanuit hun eigen spirituele locatie.
Start een chat op de helderziende chat 
 
 
 

Zijn alle helderziende betrouwbaar? 

Nee. Maar op spiritchat laten we alleen betrouwbare en gescreende helderzienden, mediums en paragnosten toe. Dat wil zeggen dat zij allemaal een strenge screening doorlopen zijn en hun spirituele gaven goed weten te gebruiken en te vertalen richting de klant. Je kunt eerst gratis kennismaken op onze helderzienden chat om te kijken of het wat voor je is.Geheel vrijblijvend met één helderziende naar keuze. Je ontvangt altijd een gratis gesprekverslag.

 
 

Helderziende in Nederland en België

 Ben je op zoek naar persoonlijk contact met een helderziende? Dan is het erg voordelig om via de chat een gesprek te starten.Je kunt natuurlijk in Nederland en België helderziende zoeken maar daar kun je niet a la minute terecht. Op Spiritchat wel, dag en nacht. Je kunt gemakkelijk het gesprek teruglezen en er zijn geen wachttijden!
 
 

Helderziende ©

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket
Bij registratie ontvang je 2 gratis minuten om een proefchat te starten.
Kies een helderziende en start jouw persoonlijke reading.
Spiritchat is geen abonnement.

Erkende helderziende
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 


 

Helderziende in Gelderland 

Helderzienden in Amsterdam? Het maakt niets uit waar je vandaan komt de helderzienden werken vanuit huis vanuit hun spirituele omgeving om jou alle inzichten mee te geven die ze voor je mogen zien. Om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en inzichten mee te geven. Je kunt heel eenvoudig vanuit elke locatie contact opnemen met een helderzienden en al je vragen stellen. 
 
Of je nou op zoek bent naar in helderzienden in Amsterdam , of een helderzienden in Rotterdam het maakt niets uit gemakkelijk vanuit je eigen locatie leg je contact via onze Chat mogelijkheid. Zodat jij de drempel laag kunt houden voor jezelf, en alsnog in elke situatie een coach kunt raadplegen. Want uiteindelijk wil je zo snel mogelijk contact kunnen leggen voor advies.
 
 

Helderziende online

De helderziende die je op Spiritchat kunt raadplegen zijn allemaal ervaren en gescreend zodat ze hun spirituele gave kunnen inzetten om jou verder te helpen. En de helderziende op spiritchat kunnen jou eerlijk en duidelijk beelden via intuïtie of gidsen meegeven zodat jij weer verder kunt. Start jouw gratis kennismaking op onze helderziende chat.


 

Helderziende bij jou in de omgeving

 

Dit zijn de voordelen van een helderziende chat online

 1. Spiritchat bied je een gratis chat aan
 2. Geen wachttijden
 3. Meteen antwoord op al je vragen
 4. Helderziende spreken meerdere talen op Spiritchat
 5. Beoordelingen van de helderziende lezen bij zijn/haar profiel
 6. De beste helderzienden vind je op Spiritchat
 7. Gratis chatverslag
 8. Het budget bepaal je vooraf, zo geef je nooit meer uit dan gewenst
Maak 2 minuten gratis kennis met Spiritchat.
Geen kosten. Geen abonnement. 
 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten