Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Kies jouw favoriete coach

Paragnosten

» Spirituele hulplijn » Paragnosten

Paragnost ben je zodra je een 6e zintuig hebt ontwikkelt. We noemen een paragnost ook wel spiritueel coach. Onze erkende mediums en erkende paragnosten helpen je verder met vragen over de liefde, carrière en financiën. Een paragnost oftewel spiritueel coach legt eventueel spirituele kaarten, en of gebruikt wellicht een pendel. Welke hulpmiddelen een spiritueel coach gebruikt kun je zien op zijn of haar profiel. Onze paragnosten hebben allemaal ervaring, en zijn duidelijk paranormaal begaaf.


Bekendste gaven van een paragnost zijn:

Heldervoelend

De paragnost voelt situaties en energieën aan, en vertaalt deze in woorden naar jou toe. Een paragnost kan duidelijk aan voelen of er wat staat te gebeuren voor jou. Een Paragnost pakt dus een sfeer of een stemming op en kan deze vertalen. Ook kan dit betrekking hebben tot een specifieke plek of een meubel of sieraad.
 
Helderziend
Helderziende beelden die een Paragnost krijgt zijn bijvoorbeeld beelden van situaties, wat een visioen wordt genoemd.  Deze helderziende beelden hebben een betekenis. Een helderziende paragnost kan bijvoorbeeld geesten en of aura's zien en lezen. Ook kan een helderziende paragnost engelen zien.
 
Helderwetend 
Helderwetende paragnosten kunnen dingen weten zonder enige voor kennis of informatie. Dat wil zeggen dat de helderwetende paragnost dit van te voren al weet. Vaak gaat de gave in combinatie met een andere gaven zoals, heldervoelend.

Lees hieronder meer over online paragnosten.


 

Wat is een Paragnost?

Een paragnost ben je op het moment dat je één van de bovenstaande gaves bezit. Onze paragnosten op Spiritchat bezitten één of meer van de bovenstaande gaves. Een helderwetend paragnost kan een andere werkwijze hebben dan een heldervoelend medium. Een helderziend medium of heldervoelend medium kan contact leggen met overleden dierbaren aan de gene zijde, terwijl een heldervoelend paragnost niet over die gaven beschikt. Een helderziend medium en een heldervoelend paragnost verschillen van elkaar, een helderziend medium ziet namelijk beelden, terwijl een heldervoelend paragnost situaties en sferen aan kan voelen. Onze erkende paragnosten en erkende mediums zijn allemaal een screening doorlopen en hebben de juiste benamingen op hun profiel staan. Een spiritueel coach is een dus (vaak) een paragnost, en kan bijvoorbeeld een gespecialiseerde relatie coach zijn, en zich voornamelijk focussen op liefde en relatie vragen. Een hoogsensitief medium kan je verder helpen met jouw spirituele ontwikkeling, en kan een luisterend oor bieden. Paragnosten worden ook wel Intuïtief gesprekspartner genoemd. Paranormaal begaafd zijn is één van de vereisten om op Spiritchat te kunnen aansluiten.

» Lees hier meer over het chatten met paragnosten op onze paragnostenchat pagina


 

Lenormand kaarten

Een paragnost kan gebruik maken van Lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn specifieke spirituele kaarten die allemaal individueel een afbeelding met een betekenis bevatten. De lenormand kaarten worden vertaald naar boodschappen, zodat je inzicht krijgt in je eigen situatie of vraag. Welke paragnosten lenormand kaarten gebruiken, kun je lezen op het profiel van de spirituele coach. Bekijk onze wekelijkse gratis lenormand kaarten trekking op de lenormand kaarten pagina. Een hoogsensitief medium kan ook kaarten leggen, maar dat is optioneel. Niet alle hoogsensitieve mediums leggen spirituele kaarten, of lenormand kaarten. Bekijk al onze top paragnosten op het paragnosten overzicht

 

Chatten met paragnosten ~ Startersgids

Spiritchat © 

Paragnost

Een paragnost heeft meestal verschillende gaven: Ze zijn vaak helderziend, helderwetend, of heldervoelend. Paragnosten kunnen hulpmiddelen zoals spirituele kaarten of een pendel gebruiken. De paragnost van vandaag heeft vaak een groot empathisch vermogen. Met behulp van zijn gaven kunnen zij jou in moeilijke situaties verder helpen. Een helderwetend paragnost kan naast een luisterend oor, je ook helpen met je spirituele ontwikkeling. Online paragnosten noemen zichzelf dan vaak ook life coaches, intuïtief gesprekspartner of spiritueel coach. Paranormaal begaafd zijn is iets wat je vaak op jonge leeftijd al ontwikkelt. 

Inhoudsopgave

1. Welke vragen kan ik stellen aan een online paragnost?
2. Kan een paragnost mijn aura lezen?
3. Gratis kennismaking-chat
4. Live paragnost bij Spiritchat
5. Kan een live paragnost concrete antwoorden geven?
6. Leggen paragnosten ook tarotkaarten?
7. Kan een paragnost pendelen?
8. Kan een paragnost de toekomst voorspellen?
9. Kan een paragnost ook een healing sessie geven?
10. Wat kost het chatten met paragnosten?
 
 

 1. Welke vragen kan ik stellen aan een online paragnost?Een live paragnost is iemand die zijn heldervoelende, helderwetende of helderziende gaven gebruikt.
Zij kunnen niet altijd contact leggen met overledenen in het hiernamaals. 
Paragnosten op Spiritchat geven informatie mee die zij doorkrijgen via hun intuïtie of gidsen.
Je kunt een paragnost verschillende vragen stellen, lees hieronder een aantal voorbeeld vragen:

Vragen over de liefde of relaties

 • Zal mijn relatie goed verlopen?
 • Komt er een nieuwe liefde op mijn pad?
 • Zal ik trouwen?
 • Wat kan ik doen om liefde aan te trekken?

Vragen over carriere of financiën

 • Vind ik een nieuwe baan?
 • Komt er verbetering in mijn financiële situatie?
 • Ik loop vast in mijn huidige baan, wat kan ik doen?


Vragen over coaching - persoonlijke ontwikkeling

 • Zal ik verhuizen?
 • Hoe kan ik mijzelf verbeteren?
 • Ik ben onzeker, hoe kan ik zelfverzekerder worden?


Paragnostenchat 

Aan een paragnost kun je eigenlijk iedere vraag stellen. Chat live via onze paragnostenchat met top paragnosten die je antwoorden en inzichten meegeven over de liefde, werk, financiën en persoonlijke ontwikkelingen. Start een gratis proefchat of maak een gratis afspraak met onze paragnosten.

 

 2. Kan een paragnost mijn aura lezen?Ja sommige paragnosten lezen aura's. Een aura is een energieveld om je heen.
Aan de hand van de aura van een persoon kun je zien of voelen hoe het gesteld staat met jouw energie.
Erkende paragnosten kunnen je met deze gaven juist weer in balans laten komen. 
Zo ervaar je weer kracht en inzichten in je eigen emoties. 
Goede paragnosten zullen geen uitspraken doen over medische zaken.

 


 3. Gratis kennismaking-chat

Je kunt op Spiritchat eerst kennismaken met paragnosten. 
Registreer je gratis op ons spiritueel platform en ontvang gratis minuten om een proefchat te starten met een online paragnost naar keuze. Op Spiritchat ontvang je na afloop altijd een gratis gesprekverslag in je persoonlijke account.
Je kunt in je persoonlijke account zaken vinden zoals jouw persoonlijke beoordelingen, chat geschiedenis, en je kunt als je dat wenst een profielfoto van jezelf uploaden waardoor de paragnost een fotoreading kan uitvoeren.

Spiritchat ©

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket
Bij registratie ontvang je 2 gratis minuten om een proefchat te starten.
Kies een paragnost en start jouw persoonlijke reading.
Spiritchat is geen abonnement.
Je kunt een chat starten vanaf 0.96 p/m

✔ Erkende paragnosten
✔ Gratis gesprekverslag
✔ Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶  4. Live paragnost bij Spiritchat

Op Spiritchat kun je met live paragnosten en helderziende chatten. We hebben een uniek platform ontwikkeld waar je op kunt registreren of inloggen en via iDEAL, PayPal, Bancontact, en andere betaalmogelijkheden direct de zogeheten credits kunt aanschaffen. Via deze credits kun je direct chatten met een online paragnost op Spiritchat. Je kunt ook kiezen voor een e-mail consult met een paragnost. 
 5. Kan een live paragnost concrete antwoorden geven?De boodschappen en de beelden die de paragnost door mag krijgen zijn vaak niet zo helder als dat je zou denken.
Het vergt namelijk ervaring en kundigheid om deze informatie in boodschappen om te zetten waar de vraagsteller iets aan heeft.
Paragnosten geven vaak heldere inzichten mee doordat zij heel goed hun eigen beelden kunnen vertalen in boodschappen.

Live paragnosten

Live paragnosten op spiritchat gebruiken eventueel Tarotkaarten, engelenkaarten, lenormandkaarten of andere spirituele kaarten.
Zij kunnen ook een pendel gebruiken om vragen met een JA/NEE te beantwoorden. Een goede paragnost zal je alles kunnen vragen, behalve medische zaken. 

 
 6. Leggen paragnosten ook tarotkaarten?Ja. Onze paragnosten op spiritchat maken naast hun gaven ook gebruik van tarotkaarten, lenormandkaarten, engelenkaarten en andere spirituele kaarten.
Via deze kaarten kunnen zij in combinatie met hun beelden nog duidelijkere boodschappen meegeven.
Tarotkaarten zijn niet altijd geheel duidelijk te interpreteren voor een ieder, het vergt dan ook kundigheid om de kaarten gecombineerd met beelden te vertalen.
Alle live paragnosten op Spiritchat zijn deskundig en betrouwbaar.
Zij hebben individueel allemaal een screening doorlopen waarin zij duidelijk hebben bewezen daadwerkelijk te beschikken over één of meerdere gaven van een paragnost.

  7. Kan een paragnost pendelen?

Ja een paragnost kan een pendel gebruiken.  Vaak gebeurt dit op verzoek van de vraagsteller.
Pendelen wordt vaak gebruikt bij JA/NEE vragen. Een pendel is een ketting waar een gewichtje aanhangt. 
De paragnost stelt een vraag waardoor de pendel in beweging komt. In deze situatie is de paragnost gespecialiseerd om de bewegingen van de pendel te vertalen in de JA/NEE interpretatie.
Niet alle paragnosten pendelen. Op het profiel van de paragnost lees je of er de mogelijkheid tot pendelen is.


Spiritchat ©

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket
Bij registratie ontvang je 2 gratis minuten om een proefchat te starten.
Kies een paragnost en start jouw persoonlijke reading.
Spiritchat is geen abonnement.
Je kunt een chat starten vanaf 0.96 p/m

✔ Erkende paragnosten
✔ Gratis gesprekverslag
✔ Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

 

8. Kan een paragnost de toekomst voorspellen?

Het voorspellen van iemands toekomst is iets waar paragnosten zich juist niet mee bezig houden. Paragnosten zijn helderziend, helderwetend of heldervoelend.De paragnost voelt voornamelijk in de energie aan waarin je kunt groeien en geeft boodschappen mee.Boodschappen die de paragnost meegeeft kun je in het heden of in de toekomst gebruiken. 
 9. Kan een paragnost ook een healing sessie geven?Sommige paragnosten die geven inderdaad healing sessies als dat gewenst is. Aangezien paragnosten met energie werken zullen zij invoelen via energie op de situatie. Een zogeheten fotoreading behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt je weer rustiger en krachtiger voelen in je energie na een reading met een paragnost. Spiritchat heeft naast paragnosten ook reiki meesters die gespecialiseerd zijn in healing sessies.
 10. Wat kost het chatten met paragnosten?

Bij Spiritchat kun je credit aankopen doen doormiddel van een betaling via iDEAL, PayPal, Bancontact, en andere betaalmethodes. Er is een breed assortiment aan voordelige credit pakketten waaruit je kunt kiezen. Op onze facebook pagina is er regelmatig een live paragnost. Bekijk onze facebook pagina om op de hoogte zijn wanneer er een live paragnost aanwezig is.
 11.Wat is het verschil tussen een Paragnost en een Medium?

Een Medium is altijd een Paragnost maar een Paragnost niet altijd een Medium. Een medium kan contact maken met overledenen en boodschappen vanuit deze beelden doorgeven aan jou. Een paragnost voelt energieën aan en krijgt helderhorende of helderziende, en heldervoelende beelden door die hij of zij door vertaalt aan jou. Er zijn verschillende mediums en paragnosten op paragnostenchat.Voordelen van een Paragnostenchat

 1. Geen lange wachttijden
 2. Gescreende en betrouwbare paragnosten
 3. Gratis 2 minuten advies van een Paragnost
 4. Gratis afspraken maken via ons berichtensysteem
 5. Geen reistijd
 6. Geen reiskosten
 7. Vanuit huis of onderweg een consult
 8. Direct antwoord op alle vragen
 9. Gratis chatverslag na het eind van het gesprek


  Overzicht paragnosten ⟶Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten