Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Kies jouw favoriete coach

Waarzeggers

» Spirituele hulplijn » Waarzeggers

Een waarzegger kijkt naar het verleden, het heden en een gedeelte in de toekomst. Wat er je staat te gebeuren is een veel gestelde vraag en deze vragen kun je stellen aan een waarzegger. Waarzeggerij is al eeuwen oud en wordt nog steeds gebruikt maar vaker in een andere vorm. Waarzegger is iemand die over voorgewende bijzondere gaven beschikt, en daardoor beroep op magische krachten kan doen. Om toekomst te voorspellen of beter gezegd inzichten mee te geven gebruiken waarzeggers hulpmiddelen zoals kaarten, runen, horoscopen en verschillende methoden. Vanuit vroeger en nog steeds wordt ook wel eens een glazenbol of kristallen bol gebruikt. Kunnen waarzeggers je hele toekomst voorspellen? Nee een toekomst staat nooit vast, wel kunnen zij aangeven welke mogelijkheden er liggen voor jou in de toekomst, of inzichten meegeven over spirituele ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, en daardoor worden verborgen zaken onthult. Bovennatuurlijke kracht oftewel gaven die een waarzegger beheerst zijn vaak heldervoelend, helderwetend, en helderziend. 

 
 

Geschiedenis Waarzeggerij

Waarzeggerij komt vanuit het oude China, en Egypte. Al 4000 jaar voor onze tijdrekening werd waarzeggerij gebruikt. Dromen en orakels speelden een belangrijke rol in oude religies en geneeskunde.
Lees meer op Wikipedia over de geschiedenis van waarzeggerij.


 

Waarzeggers kijken in het verleden

toekomst voorspelt

Waarzeggers kunnen vanuit hun werkwijze vaak veel vertellen over het verleden van een persoon en eventuele gebeurtenissen die de persoon sterker of juist alerter hebben gemaakt. Waarzeggers voorspellen kenmerken die zij niet kunnen weten, hiervoor kunnen ze verschillende methoden gebruiken. Ditzelfde gebeurt met het heden en de toekomst. Alleen het verleden en het heden kun je als vraagsteller bevestigen. 


 

Waarzeggers chat

Je kunt bij Spiritchat anoniem een waarzegger raadplegen. Je ontvangt bij een gratis registratie 2 minuten om kennis te maken met een waarzegger naar keuze. Maak gebruik van onze handige keuze hulp op spiritchat en selecteer de gaven die je zoekt.  Zo worden alleen de consulenten getoond die daadwerkelijk bij je gekozen gaven passen. Bij Spiritchat zijn we transparant en lees je van te voren beoordelingen van waarzeggers, mediums en paragnosten.
 
Start jouw gratis chat met een waarzegger
Maak 2 minuten gratis kennis met Spiritchat.
Geen kosten. Geen abonnement. 


 

Verschillende methoden van Waarzeggers

Vaak gebruiken waarzeggers verschillende methoden om hun inzichten mee te geven aan de vraagsteller. Een aantal van deze hulpmiddelen zijn:
 • Tarot kaarten
 • Lenormand kaarten
 • Engelenkaarten
 • Koffiedikkijken 
 • Numerologie
 • Pendel
 • Foto reading
 • Kristallen bol
 
Aan de hand van tarotkaarten kunnen waarzeggers meer informatie geven, hetzelfde geldt voor alle andere kaarten decks. Zoals Lenormand kaarten of Engelenkaarten. Ze zijn gespecialiseerd in het vertalen van tarotkaarten en lenormand kaarten en vertalen de kaarten in boodschappen die op dat moment voor jou belangrijk zijn.


 
verborgen zaken onthult

Waarzegger, paragnost of Medium

Door de jaren heen zijn benamingen anders geworden. Een waarzegger komt voort vanuit vroeger. Een Paragnost of spiritueel coach vertaald zijn of haar beelden ook in boodschappen, en kan hierbij ook hulpmiddelen gebruiken zoals lenormandkaarten of tarotkaarten. Op die manier worden verborgen zaken onthult. Vroeger werd waarzeggerij als een zonde beschouwd, maar tegenwoordig is spiritualiteit juist enorm populair, en is er een veelgevraagde wens om in contact met waarzeggers,of ook wel spiritueel coach genoemd te komen. En een medium legt naast het invoelen en vertalen van boodschappen ook contact met overledenen. Een medium kan contact leggen via zijn of haar gidsen met een overleden persoon, eventueel via voorwerpen. Een medium is altijd een paragnost maar een paragnost niet altijd een medium. Je eigen spirituele ontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling kun je bijvoorbeeld goed met een ervaren paragnost bespreken, maar het contact met een overleden dierbare zal via een medium gebeuren. 
 

Bekende gave van een waarzegger, medium of paragnost

 • Heldervoelend 
 • Helderwetend
 • Helderziend

 Start jouw gratis chat met een online waarzegger

Maak 2 minuten gratis kennis met Spiritchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Waarzeggers en eerlijke inzichten

Waarzeggers geven op Spiritchat eerlijke en betrouwbare antwoorden. Zij geven je lessen en inzichten mee. Ze vertalen de kaarten in boodschappen voor het heden en de toekomst. Op Spiritchat hebben waarzeggers, paragnosten en mediums een strenge screening doorlopen waardoor zij zichzelf kunnen kwalificeren als betrouwbaar. Ook beschikken alle waarzeggers over een snelle typvaardigheid en hebben een groot empathisch vermogen om jou verder te helpen bij vraagstukken over de liefde, werk of toekomst. 
 


 

Welke vragen kun je aan een waarzegger stellen?

Onze waarzeggers of ook wel spiritueel coach genoemd, kun je vragen over de liefde, werk, toekomst of spirituele ontwikkeling stellen. Tref je een waarzegger met een pendel dan is het vaak zó dat je een specifieke vraag moet stellen waar de pendel dan een Ja of een Nee uit laat komen. Het kan ook voorkomen dat een pendel niet wilt antwoorden, of dat er een onduidelijk antwoord uitkomt. Niet alle waarzeggers maken gebruik van de pendel, maar het is een veelgebruikte methode van waarzeggers. 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten