Alle coachesUitlegEmail Consult Thema's Horoscoop KaartleggenContact

Start je helende energie

In dit blog wil ik je vertellen hoe jij je eigen helende energie kunt starten. Hoe start je nou eigenlijk een bepaalde helende energie om je heen? En waar begint dit?

In dit blog wil ik je vertellen hoe jij je eigen helende energie kunt starten. Hoe start je nou eigenlijk een bepaalde helende energie om je heen? En waar begint dit? Je kunt het dus al raden, bij jezelf. En hoe jij kijkt naar jezelf. Helen kun je pas , als je ook accepteert en voelt dat dit nodig is maar ook wanneer jij jezelf dit gunt. Je moet jezelf de kans geven om te helen , maar vaak doen we dit niet. Helaas, we vinden vaak al snel dat we door moeten.
 
 
 

 

Het begint bij acceptatie

Zoals beschreven begint het eerste deel bij acceptatie. Acceptatie dat je het niet onder controle hebt, of dat je een moeilijke tijd vol emoties hebt gehad, waardoor je zelf blokkade ervaart bij je energie , of dit is je misschien vertelt en je voelt dit zelf ook zo. Als je wilt helen begint dit bij acceptatie dat je je emoties niet onder controle hebt maar ook de situaties niet, en het is geen schuld, het is vergeven van, en bekijken uit je eigen oogpunt en het bekijken eventueel van een andermans oogpunt.
Acceptatie, klinkt zo makkelijk , in feite vechten we in ons systeem 'onbewust of bewust' enorm hiertegen.
 
 

 

Gun het jezelf

Een hele belangrijke stap, naast acceptatie , ligt het proces, het jezelf ook te gunnen. We zijn soms te druk bezig met alle verwachtingen en we willen wel helen en we voelen aan ons zelf de drang rust te nemen of ons terug te trekken, maar we geven ons zelf deze tijd niet. Mede doordat er van mensen verwacht wordt door te gaan. Maar is dit wel zo 'normaal' of mag je de tijd nemen om een proces bij jezelf te starten?
Ja zeker kan en mag dat, jij bent wat je voelt. We luisteren alleen soms niet zo goed naar ons eigen gevoel en intuïtie.
Gunnen begint bij het feit dat je tijd maakt voor jezelf en het proces, en 'nee' durft te gaan zeggen. Dat kan in een liefdevolle manier, zonder dat jij vervelende gevoelens hieraan over gaat houden. Maar het is een 'leer proces'
Op het moment dat je accepteert hoe je je voelt, en dat jij jezelf de helende energie ook gunt, komen we bij de laatste stap aan..


 

Voelen

Ervaar en accepteer en gun jezelf de gevoelens, ook al doen ze pijn, ze zijn nodig om op te lossen. Om verlichting te voelen. Zoals eerder beschreven vechten we vaak tegen diepgaande emoties, emoties van vroeger of van nu, de pijn (en dat is menselijk) is soms ondraaglijk en willen we niet ervaren. Maar wat als je door die pijn heen, prachtige mooie inzichten gaat vergaren, een zelf liefde gaat leren kennen wat je helende energie in werking zet. Want als jij durft jezelf lief te hebben in al je pijn, emoties , dan start jij je eigen helende energie. Hoe dan? je start deze energie door de enorme kracht die hieraan te pas komt, en dat is de kracht van de ziel. Jij bent je eigen genezing, en jij start deze wanneer jij hier klaar voor bent.
Datum: 30-11-'-1

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten