Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld Januari

» Sterrenbeelden » Januari

 Geboren in Januari? Dan is jouw sterrenbeeld Steenbok of Waterman 

sterrenbeeld januari steenbokSterrenbeeld Januari Steenbok
22 December t/m 19 Januari

♑️ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een steenbok?

❤️ Steenbok in de liefde

Ben je geboren op 1 januari, 2 januari, 3 januari, 4 januari, 5 januari, 6 januari, 7 januari, 8 januari, 9 januari, 10 januari, 11 januari, 12 januari, 13 januari, 14 januari, 15 januari, 16 januari, 17 januari, 18 januari, of 19 januari dan ben je het sterrenbeeld Steenbok


sterrenbeeld Januari waterman Sterrenbeeld Januari Waterman 

20 Januari t/m 18 Februari

♒ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een waterman?

❤️ Waterman in de liefde

Ben je geboren op 20 januari, 21 januari, 22 januari, 23 januari, 24 januari, 25 januari, 26 januari, 27 januari, 28 januari, 29 januari, 30 januari, of 31 januari dan ben je het sterrenbeeld waterman.
 

 

Steenbok in de liefde : Stabiel & Betrouwbaar

sterrenbeeld januari - steenbok in de liefde

Ben je verliefd op een Steenbok? Verwacht niet direct dat een steenbok je gaat versieren. Steenbok is namelijk rustig en behoudend. Ze zijn intelligent, en kijken in de liefde de kat uit de boom. Een steenbok kan best gevoelig zijn maar het is niet makkelijk voor een steenbok om zijn gevoelens te tonen. Een steenbok vrouw is tijdens de liefde voorzichtig terwijl een steenbok man meer initiatief durft te tonen. Een steenbok zoekt naar een langdurige liefde, en eenmaal je zijn hart hebt veroverd is het een betrouwbare partner voor het leven.


Horen jullie bij elkaar?

Ben je op dit moment verliefd op iemand met dit sterrenbeeld, en wil je graag meer weten over of jullie goed bij elkaar passen? Mediums, paragnosten, en waarzeggers geven jou de inzichten die je nodig hebt om te weten wat de toekomst jullie mag brengen. Start jouw gesprek hier.
 

 

Passie met een Steenbok

Steenbok vrouwen zijn romantisch ingesteld en houden ook van sensualiteit in bed. Steenbok vrouwen nemen niet graag de leiding maar laten zich liever leiden door hun partner. Passie zal er zeker zijn als een steenbok vrouw je vertrouwd! Steenbok man geeft zichzelf bloot in een vrij partij en laat zich helemaal gaan. Een steenbok man neemt graag de leiding.Nieuwe kans in een relatie? Een steenbok vergeeft je niet zomaar

Een steenbok zal niet gemakkelijk zijn ex partner loslaten. Een steenbok vecht voor zijn relatie, behalve als de ex partner hem bedrogen heeft. Dan is de koek op en ziet een steenbok geen mogelijkheid tot verzoening. Een steenbok vrouw kan emotioneler reageren op een relatiebreuk dan een steenbok man. 
 


Steenbok koel en afstandelijk?

In een relatie kan de steenbok zijn prioriteiten bij zijn carrière leggen. Waardoor een steenbok koel en afstandelijk kan lijken. Een steenbok is in een eerste ontmoeting behoudend.  Het is belangrijk om in een relatie met een steenbok altijd te blijven communiceren over jouw verwachtingen in de relatie. Een steenbok verwacht een open en eerlijke communicatie zodat steenbok weet waar hij aan toe is. Steenbok is een zorgzame partner en vader, als vriend of vriendin kun je altijd op een steenbok rekenen.Steenbok in het huwelijksbootje 

Het sterrenbeeld steenbok zoekt naar een langdurige relatie en éénmaal als zij de ware partner hebben gevonden kun je een romantisch huwelijk verwachten. Ze gaan helemaal in de liefde op, en alle wensen en verwachtingen brengt een steenbok tot vervulling.In confrontatie met een Steenbok? Geef hem de ruimte

sterrenbeeld januari - steenbok en jaloezie

Een steenbok moet je in een confrontatie of ruzie de ruimte geven, om over de discussie te kunnen nadenken. Een steenbok kan in eerste instantie heel koppig reageren in een ruzie, maar eenmaal zij over de situatie nadenken en tot rust zijn gekomen willen ze het graag goedmaken. Betrapt een steenbok je op bedrog dan is dit voor een steenbok moeilijk te vergeven.

 

Een goede match voor het sterrenbeeld steenbok 

Het sterrenbeeld Vissen of Maagd passen heel goed bij een Steenbok. Tussen vissen en een steenbok is er direct een klik en aantrekkingskracht. Een vissen weet wat een steenbok nodig heeft. Met een maagd is de communicatie plezierig en zij hebben weinig tot geen ruzies in vriendschap en relaties. Zij schatten elkaar op waarde, en voelen zich thuis bij elkaar.
 

 

Nieuwsgierig naar jezelf?

Hoe goed ken jij jezelf? Het kan soms lastig zijn om je gevoelens te begrijpen, of die van een ander. Welke keuzes passen het beste bij jou?  Leer meer over jezelf en start een gesprek met één van onze mediums of paragnosten. Zij bieden inzichten en antwoorden op al jouw vragen. Start jouw gesprek hier.
 


Is een steenbok mysterieus?

Steenbok is een zeer interessant sterrenbeeld, zij laten namelijk niet alles van zichzelf direct zien. Steenbok houdt van spanning en geeft zich pas bloot wanneer hij of zij je vertrouwd. Ze houden wel van een klein avontuurtje mits zij hun normen en waarde daarvoor niet aan de kant hoeven te schuiven. 

 
 

Steenbok is er voor zijn medemens
sterrenbeeld januari - steenbok en vertrouwen

 
Steenbok biedt een luisterend oor en is er voor zijn medemens. Als collega of vriend(in) sta je er nooit alleen voor als het aan een steenbok ligt. Zij bieden je graag hulp aan of denken mee in een oplossing. Steenbok is gul en iemand waar je op kunt bouwen. Een echte vriend vind je in het sterrenbeeld steenbok. Een steenbok houdt van intelligente mensen die hem ook het één en ander kunnen bij leren over onderwerpen waar zijn interesses liggen.Steenbok legt de lat hoog

Steenbok is iemand die de lat hoog voor zichzelf legt, en als het even uitkomt legt een steenbok de lat voor zijn of haar partner net zo hoog. Ze willen het liefst het allerbeste, en schromen ook niet om deze verlangens achterna te jagen. Ze zouden wel kunnen leren zich emotioneel meer open te stellen tegenover anderen, en zichzelf en anderen niet zo te bekritiseren. 
 


Steenbok en zijn ambitie

Een steenbok heeft een eigen visie maar bewaakt graag de vrede. Een steenbok plant elk jaar nieuwe doelen om te bereiken en doet dit alles het liefst op zijn of haar manier. Steenbok mag leren om niet te ver door te slaan, en kan baat hebben bij een partner die zijn ambitie wat kan temperen en helpt om realistische doelen na te jagen. Persoonlijke reading voor het aankomende jaar

Wat brengt de liefde dit jaar? Komt die éne ware op mijn pad? Heb je vragen op het gebied van carrière of financiën? Onze mediums en paragnosten helpen jou graag en geven inzichten mee in je huidige situatie. 
 
 


Meer weten over het karakter van een Steenbok?

Steenbok is betrouwbaar en loyaal maar ze hebben ook een flinke dosis aan humor. Wil je meer weten over het sterrenbeeld steenbok en zijn karakter? Lees dan één van de volgende pagina’s.

» Lees de weekhoroscoop van steenbok 

» Karakter eigenschappen van de steenbokBen je geboren in Januari ná de 19e?

Dan ben jij het sterrenbeeld Waterman. Een waterman is een vrije vogel die je beter niet in een kooitje kunt stoppen. Ze houden van avontuur en zijn met de tijd speels. Waterman heeft een eigen mening en waar iedereen rechts gaat, gaat een waterman juist links. Om het spannend te houden..

» Lees meer over het sterrenbeeld waterman op de pagina van Februari


Benieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld December

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten