Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld Maart

» Sterrenbeelden » Maart

Geboren in Maart? Dan is jouw sterrenbeeld Vissen of Ram

Sterrenbeeld Maart Vissen

 Sterrenbeeld Maart Vissen

19 Februari t/m 20 Maart

♓️ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een vissen?

❤️ Vissen in de liefde

Ben je geboren op 1 maart, 2 maart, 3 maart, 4 maart, 5 maart, 6 maart, 7 maart, 8 maart, 9 maart, 10 maart, 11 maart, 12 maart, 13 maart, 14 maart, 15 maart, 16 maart, 17 maart, 18 maart, 19 maart of 20 maart dan ben je het sterrenbeeld vissen.sterrenbeeld maart ramSterrenbeeld Maart Ram


21 Maart t/m 19 April

♈ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een ram?

❤️ Ram in de liefde

Ben je geboren op 21 maart, 21 maart, 22 maart, 23 maart, 24 maart, 25 maart, 26 maart, 27 maart, 28 maart, 29 maart, 30 maart of 31 maart dan ben je het sterrenbeeld ram.

 


Vissen in een harmonieuze relatie

sterrenbeeld maart - vissen in de liefde

Heb je een vissen aan de haak geslagen dan zal vissen alvast over de toekomst samen denken. Ze zijn namelijk bereid om het één en ander aan te passen als dat noodzakelijk is om de toekomst vrij te maken van oud zeer. Vissen kan al helemaal wegdromen bij het geschetste toekomstplaatje. Vissen wilt het liefst dat een ieder om hem/haar heen tevreden is, maar mag ook leren om eerst voor zichzelf te zorgen.Horen jullie bij elkaar?

Ben je op dit moment verliefd op iemand met dit sterrenbeeld, en wil je graag meer weten over of jullie goed bij elkaar passen? Mediums, paragnosten, en waarzeggers geven jou de inzichten die je nodig hebt om te weten wat de toekomst jullie mag brengen. Start jouw gesprek hierVissen is behulpzaam

Het sterrenbeeld vissen is heel behulpzaam. Vissen staat altijd voor je klaar, zelfs wanneer iedereen zijn rug naar je toe keert. Ze zijn niet alleen erg empathisch maar ook enorm creatief en oplossingsgericht. Vissen wilt graag daar zijn voor zijn vrienden en familie, dit geeft vissen een goed gevoel. Vissen doet er graag toe.


 

Vissen communiceert graag

Een vissen die praat graag over zijn emoties, en heeft hele verhalen te vertellen. Als je niet van praten houdt dan is vissen niet de match voor jou. Vissen is eerlijk en oprecht en verwacht dit ook terug in vriendschappen en relaties. Beschadig je het vertrouwen van een vissen? Vissen bezit een groot empathie maar vergeten zullen ze het niet.


 

Vissen is genereus

Dat vissen graag met anderen deelt is wel bekend inmiddels, naast het feit dat ze behulpzaam zijn delen ze ook graag met hen die het minder heeft. Vissen heeft ee

n groot hart en houden ook wel van glinsterende items, maar écht materialistisch is een vissen niet. Ze hechten meer waarden aan warme en betrouwbare vriendschappen en relaties. 

Vissen is dol op romantiek

sterrenbeeld maart - vissen romantisch

Als een vissen gek op je is dan zal je dat weten ook. Vissen is erg romantisch aangelegd en zal de kaarsjes vast aansteken. Vissen vindt het ook heel aantrekkelijk als je zelf ook een poging waagt tot romantiek. Een lekker weekend weg samen in een gezellig hotel zal een vissen kunnen waarderen. Ze worden graag het hof gemaakt en geven zichzelf volledig in een relatie. Vissen moet wel in acht houden dat vissen zichzelf niet vergeet, vissen cijfert zichzelf in relaties weg.


 

Vissen en wispelturigheid

Een vissen kan wel degelijk wispelturig, en humeurig zijn. Vissen kan aan allerlei taken tegelijk beginnen, en het niet afmaken. Vissen kan leren eerst het één af te maken alvorens zij een nieuwe taak aangaan. Maak een vissen niet boos, vissen zal je enkele dagen negeren. Hoe empathisch ze ook zijn, vissen kan heel koppig zijn. Wanneer je te hard in woorden bent voor een vissen zullen ze dit niet lang kunnen tolereren. 


 

Nieuwsgierig naar jezelf?

Hoe goed ken jij jezelf? Het kan soms lastig zijn om je gevoelens te begrijpen, of die van een ander. Welke keuzes passen het beste bij jou?  Leer meer over jezelf en start een gesprek met één van onze mediums of paragnosten. Zij bieden inzichten en antwoorden op al jouw vragen. Start jouw gesprek hier.


Vissen en dromerigheid

Vissen is een sterrenbeeld dat vaak weg kan dromen bij romantische films, en soms ook wat realiteit uit het oog verliezen. Zij hebben dan ook baat bij een partner of een goede vriend die hen af en toe met beide benen op de grond kan zetten, maar ook hun dromen kan respecteren en waarderen. 


 

Vissen maakt graag toekomst plannen
sterrenbeeld maart - vissen toekomst

Heb je een vissen aan de haak geslagen dan zal vissen alvast over de toekomst samen denken. Ze zijn namelijk bereid om het één en ander aan te passen als dat noodzakelijk is om de toekomst vrij te maken van oud zeer. Vissen kan al helemaal wegdromen bij het geschetste toekomstplaatje. Vissen wilt het liefst dat een ieder om hem/haar heen tevreden is, maar mag ook leren om eerst voor zichzelf te zorgen.Vissen en Jaloezie

Vissen is op het eerste gezicht heel vriendelijk en zorgzaam, en dat zijn ze ook écht, maar een vissen die jaloers is kan ook vals worden. Ze zullen het niet kunnen verkroppen die jaloezie. Vissen die jaloers is begint te claimen, en kan onduidelijke signalen afgeven. Ze zitten in tweestrijd en weten er slecht mee om te gaan. Een vissen kan bij ontrouw geen vergeving schenken.   
Persoonlijke reading voor het aankomende jaar

Wat brengt de liefde dit jaar? Komt die éne ware op mijn pad? Heb je vragen op het gebied van carrière of financiën? Onze mediums en paragnosten helpen jou graag en geven inzichten mee in je huidige situatie. 
 Meer weten over het karakter van een Vissen?

Vissen is loyaal en eerlijk, creatief en speels. Ze houden van het leven, emoties en alles wat daarbij hoort. Een vissen daar kun je zeker op rekenen. Wil je meer weten over het sterrenbeeld vissen en zijn karakter eigenschappen? Lees dan één van de volgende pagina's.

 Ben je geboren in Maart op of ná de 21e?

Dan ben jij het sterrenbeeld Ram. Een ram heeft een sterke eigen wil, en vaart zijn eigen koers. Ram staat bekend om zijn doorzettingsvermogen.  

» Lees meer over sterrenbeeld ram op de pagina van AprilBenieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld DecemberEen moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten