Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Synchroniciteit

» Synchroniciteit 

Synchroniciteit: een wonderbaarlijke gebeurtenis
 
Wat voor een ander niet opvalt maar voor jou juist wel kan synchroniciteit betekenen. Is het toeval? Of zit er een duidelijke betekenis achter? Synchroniciteit heeft te maken met toevalligheden die ineens in je leven verschijnen. Wanneer je een dierbare bent kwijtgeraakt die enorm hield van Celine Dion en je opeens terwijl je aan hem of haar denkt datzelfde nummer op de radio hoort draaien noemen we vanuit spiritueel oogpunt synchroniciteit. Dit wil zeggen dat een ander alleen het nummer zou horen zonder er enige betekenis aan te geven, maar voor jou voelt het als een verbondenheid of een boodschap.  
 
 

Synchroniciteit vergroot je bewustzijn

Wanneer je te maken krijgt met toevalligheden in de vorm van synchroniciteit vergroot je bewustzijn. Het gevoel van connectie en dat alles in energie leeft kan hierdoor groter worden. Iets wat één keer gebeurt wordt vaak gezien als toeval, echter zijn toevalligheden vanuit spiritueel oogpunt geen toevalligheden maar bevatten ze juist een boodschap dat we ons op het juiste pad bewegen, of dat we juist bevestiging ontvangen dat we beschermd worden. Het universum en beschermengelen communiceren met ons doormiddel van synchroniciteit. 

 

Je ontvangt een signaal

Wanneer je te maken krijgt met synchroniciteit ontvang je een boodschap in de vorm van trillingen. Op het moment dat er iets bijzonder zich voordoet, iets wat toch eigenlijk onmogelijk is, heb je te maken met een speciale boodschap die alleen bedoeld is voor jou. Het kan heel vreemd voelen en tegelijkertijd als een wonder ervaren worden. Synchroniciteit zorgt ervoor dat we inzicht krijgen in het contact wat we in energie maken met eventuele geliefden, engelen, god, en het universum.

 

Dubbele getallen

synchroniciteit betekenis
Engelen getallen of dubbele getallen kunnen op je pad verschijnen. Getallen hebben een betekenis. Je ziet de getallen niet zomaar, en het is zeker geen toeval. Synchroniciteit komt namelijk in getallen, woorden, zinnen of daden voor. Wanneer je in aanraking komt met synchroniciteit kan je leven bijvoorbeeld drastisch gaan veranderen ten positieve van jouw wensen. 

 

Aantal voorbeelden van synchroniciteit

Er zijn verschillende situaties die zich kunnen voordoen die duiden op synchroniciteit. Hieronder hebben we wat voorbeelden opgesomd. 
 
  • Wanneer je ergens aan denkt en kort daarna gebeurt het
  • Vaker dubbele getallen zien zoals bijvoorbeeld 11:11, 22:22
  • Bepaalde muziek met een emotionele waarde begint plots af te spelen
  • Je hoort bepaalde woorden of zinnen die je ooit eerder hoorde (bijvoorbeeld overleden geliefde)
  • Een plek of situatie die je betovert of verwonderd
  • Wanneer je aan een persoon denkt die je plots ook daadwerkelijk belt of bericht
 
 

Synchroniciteit veroorzaakt geluk

Wanneer je vaker één of meerdere van de bovenstaande voorbeelden meemaakt ontstaat er een duidelijke nieuwe visie op het leven en het hiernamaals. We noemen dit ook wel ons bewustzijn dat zich vergroot. Inzichten die we ontvangen om verder op ons levenspad en levensdoel te komen. Het gevoel dat je niet alleen bent of die ene bevestiging biedt vaak een gelukkig en voldaan gevoel. Wanneer je open staat voor de synchroniciteit en een holistische levensstijl zal je meer bewustwording creëren dat alles om ons heen, zelfs hetgeen we niet zien beweegt in energie en kom je niet alleen meer in balans maar leer je je eigen potentie ook kennen. 

Krijg inzichten op je levensvragen

Start een proefchat met erkende mediums en paragnosten.

Dit vind je vast ook interessant

» Engelen getallenEen moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten