Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Telepathische connecties

» Telepathie
 
Telepathische mensen maken gebruik van gedachten. Telepathie houdt in dat je gedachten of gevoelens kunt overbrengen op een ander. Zonder hiervoor woorden te gebruiken. Telepathische mensen kunnen dus op afstand signalen, gedachten of gevoelens uitwisselen of voelen van een ander. Echter is dit wetenschappelijk niet voldoende bewezen, en ontkracht. 
 
 

Telepathie betekenis

Doordat gedachten, woorden en gevoelens trillingen bevatten ook wel energiebanen genoemd kun je doormiddel van deze energie volgens telepathie dus aanvoelen wat iemand ervaart, voelt of denkt. Dat hoeft echter niet altijd in elke situatie te gebeuren. In sommige gevallen is telepathie namelijk niet te controleren voor de telepathische persoon zelf, waar anderen beweren zich door te focussen op de persoon zich beter kunnen afstemmen op energie oftewel telepathie. 

 

Kan iedereen telepathie gebruiken?

Eigenlijk kan iedereen vanuit spirituele overtuiging te maken hebben gehad met telepathie, bewust of onbewust. Wanneer je bijvoorbeeld naast elkaar staat en op hetzelfde moment dezelfde gedachten hebt is er wellicht sprake van telepathie. We zien het vaker als toevallig dat je op hetzelfde moment dezelfde gedachten of gevoelens hebt. Stel je voor dat je vriend(in) en jij elkaar aankijken en allebei aan de kleur ‘blauw’ denken. Wanneer je dit elkaar verteld zul je waarschijnlijk verbaasd zijn. Veel meer maken we er op z’n moment niet van. Maar wellicht heb je juist onbewust samen een connectie op datzelfde moment dat ervoor zorgt dat je gebruik maakt van je telepathische gaven. Vaak wuiven mensen het weg als elkaar gewoonweg goed kennen…Vanuit spiritueel oogpunt zou dit misschien een keer kunnen voorkomen. Telepathie of afstemmen kun je meer ontwikkelen door ontvankelijkheid en afstemmen.

Start jouw reading ⟶  

Voorgevoelens

We hebben allemaal wel eens te maken met telepathische momenten. Bijvoorbeeld wanneer je een voorgevoel hebt bij iemand. Telepathie houdt eigenlijk in ‘energie afstemmen’ Echter is de één hier beter in dan de ander. Dit heeft alles te maken met fijngevoeligheid, en het leren afstemmen van de energie. Daarnaast is luisteren naar je intuïtie of voorgevoelens belangrijk. Het kost tijd om jezelf en je voorgevoelens te leren vertrouwen. Je zou dus kunnen zeggen dat telepathie niet bewezen kan worden doordat niet alles in de mens te controleren is. Echter is dat puur een gedachte vanuit spirituele overtuigingen.

 

Telepathie in de liefde

In de liefde denkt men dat er vaker sprake is van telepathie dan je in eerste instantie zou denken. Wanneer je beide aan elkaar denkt, of wanneer je beide elkaar tegelijk opbelt. De verlangens synchroniseren op dat moment. Je hoort wel eens dat 2 geliefden op exact hetzelfde moment elkaar ten huwelijk vragen. Stomverbaasd zullen ze elkaar aankijken en beginnen te lachen. Hier kan sprake zijn van telepathische (voor)gevoelens die verenigen op exact hetzelfde moment. Zelfs de handelingen kunnen hierin als één stroom lopen. We kunnen hieruit concluderen dat in dit voorbeeld de twee geliefde elkaar haarfijn aanvoelen en wellicht een telepathische connectie hebben. 

 

Ontvankelijkheid heeft invloed

Wanneer je open staat voor contact met anderen, en vanuit nature empathisch bent zal je sneller kunnen opmerken dat je te maken hebt met zogenoemde telepathische situaties. Wanneer je weet en gelooft dat er meer is dan je direct ziet zal je ook sneller wonderen kunnen ervaren. Je ziel en geest is nou eenmaal wetend en ziend. Je kunt bijvoorbeeld op jonge leeftijd al te maken hebben met telepathie met een broer of zus, of een ander familielid. Ook kun je telepathische momenten beleven met je beste vriend of vriendin. 

 

Tweelingen en telepathie

Tweelingen die met elkaar kunnen communiceren zonder een woord te wisselen? Hier hoor je veel verhalen van. Wat we wel weten is dat ze elkaar goed aanvoelen en hierbij zonder woorden bijvoorbeeld dezelfde gedachten hebben of zelfs overeenstemmend handelen. Bij tweelingen hoor je vaker dat er gesproken wordt van een telepathische band. Wetenschappelijk is dit nog niet bewezen of naar buiten gekomen. 

Start jouw reading ⟶ 


Dit vind je vast ook interessant:Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten