Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Twijfel jij over jouw relatie?

Is jouw twijfel over de relatie terecht? Of komt het voort uit oude ervaringen? Het is verstandig om er sowieso met een vertrouwelijk persoon over te praten. Iemand die er voor je is, maar ook objectief kan kijken naar de situatie.


 

6 meest voorkomende reden waarom je twijfelt over je relatie

  • 1. De liefde is niet meer zoals voorheen
  • 2. Communiceren met elkaar lukt moeilijk
  • 3. Je leeft langs elkaar heen
  • 4. Je partner zit meer op zijn telefoon
  • 5. Slecht seksleven (vaak door reden 2)
  • 6. Je partner is vreemdgegaan
  • 7. Ergernissen in het dagelijkse leven. 


  

1. De liefde is niet meer zoals voorheen

Verliefd zijn geeft een goed gevoel, en je wilt het liefst hele dagen bij elkaar in de armen liggen. Het is normaal als verliefde gevoelens over gaan in houden van. De sleur kan in de relatie intreden als je langer samen bent, en of kinderen hebt gekregen. Hoe spannend was het in het begin? Hoe normaal is het vandaag? Probeer iets spannends te plannen zoals jullie eerder deden. Maak tijd voor elkaar. Als de liefde echt over is en niet meer terugkeert, ben jij misschien wel veranderd, of je partner waardoor jullie elkaar zijn ontgroeid. 


 

2. Communiceren met  elkaar lukt moeilijk of nauwelijks

In een relatie dien je beide te communiceren over wat je verwacht van het leven, van elkaar, en van jezelf. Zit je ergens mee, maar ben je bang voor de reactie van je partner? Dan dien je dit eigenlijk te communiceren, ook als er dan een confrontatie ontstaat. Zo kom je niet alleen erachter of het de ware voor jou is, maar laat je het niet ten kosten gaan van je eigen gevoelens. Reageert je partner niet op het communiceren of wordt jouw partner alleen maar boos? Probeer voor te stellen om naar een relatiecoach te gaan, werkt dit niet? Blijf niet aan een dood paard trekken en kies voor jezelf!


 

3. Je leeft langs elkaar heen

Maak tijd voor elkaar om samen dingen te ondernemen. Het hoeft niet altijd (veel) geld te kosten. Een leuke boswandeling samen met een picknickmand kan veel romantiek en plezier opleveren. Probeer je partner te verrassen met iets spontaans. Reageert je partner vervelend of heeft hij nergens geen zin in? Communiceer dan dat jij juist veel moeite erin stopt, en dat dit zo niet langer werkt.


 

4. Je partner zit meer op zijn telefoon

Zit jouw partner continue op zijn telefoon, en heeft hij of zij geen aandacht meer voor jou? Attendeer jouw partner erop dat je meer tijd samen wilt doorbrengen. Het is namelijk zo verslavend dat sommige mensen er geen kwaad in zien, maar het wel veel relaties kapot maakt. Al is het maar jaloezie..
 
 
 

5. Slecht seksleven

Heb je nauwelijks of geen seks meer met jouw partner? Vaak komt dit doordat men moe is, of in een sleur zit. Weet jij wat je partner spannend vindt? Weet jouw partner wat jij lekker vindt? Probeer hierover een gesprek aan te gaan, en laat de romantiek vloeien..


 

6. Je partner is vreemdgegaan

Als jouw partner is vreemdgegaan dan ga je door een rollercoaster van emoties, vooral als je hebt besloten toch te blijven. Het vertrouwen is niet zomaar terug, probeer dit aan je partner aan te geven, dat je moeite hebt met het vertrouwen terug te krijgen in de relatie en in jouw partner. Uiteindelijk is het belangrijk dat je partner er moeite voor doet om jouw vertrouwen terug te winnen, door bijvoorbeeld heel transparant te zijn en je te verwennen. Alleen zo kan er herstel optreden. Weet je het niet meer, en twijfel je aan zijn of haar oprechtheid? Kies dan voor jezelf, want uiteindelijk kun je nog onzekerder raken.. 

 

7. Ergernissen in het dagelijkse  leven

Is jouw partner zo comfortabel geworden dat hij of zij gewoon boert tijdens jouw bijzijn? Het is niet altijd even bevorderlijk voor een relatie om té comfortabel te worden. Er is een stukje spanning die dan mist en alles lijkt heel gewoon te zijn. Het is belangrijk om je partner op zijn of haar gedrag te attenderen waar jij je aan ergert, alleen zo kan dit opgelost worden. 


 

Hulp bij twijfel over je relatie

Heb je niemand om mee te praten? Of voelt het vooral heel ongemakkelijk om een gesprek hierover aan te gaan? Onze spirituele coaches staan voor je klaar om een luisterend oor te bieden en je te voorzien van antwoorden op jouw liefdesvragen. Bekijk hier onze mediumchat om te zien welk medium er online is.

 

Twijfels in de liefde

Vragen over jouw relatie?

Heb je vragen over jouw relatie? Onze spirituele coaches staan voor je klaar om je eerlijke antwoorden te geven op al jouw liefdesvragen. 
Start gratis proefchat  

         
 [ 2 minuten gratis testen ]

 

 

 
Datum: 23-05-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten