Alle coachesUitlegEmail Consult Thema's Horoscoop KaartleggenContact

Wat is een aura?

Dit is een trillend energieveld van subtiele energiefrequenties (trilling energie) waarmee de mensen, planten en mineraal rijk mee omgeven worden. Een aura bestaat uit meerdere ‘lagen’. Elke laag van de aura heeft een kleur en is verbonden met onze emotionele, mentale en spirituele lichamen.


Voor wat dient een aura?

Een gezonde aura bevat heldere kleuren en is opgebouwd uit 7 verschillende lagen met elk hun specifieke kleur en functie.
Een aura kan aangevoeld/gezien worden tot op 1 meter afstand van het lichaam.
Mensen die aura’s zien zijn auralezers.
Zij kunnen aan de hand van kleuren die ze zien, zeggen hoe het met de lichamelijke, fysieke en emotionele toestand van een persoon is.
Personen die regelmatig met energie werken (healers, magnetiseurs, …) kunnen ook vaak een aura voelen, en aanvoelen waar er ‘gaten’, zwarte/grijze stukken of doffere kleuren zitten.
Gaten in de aura duiden vaak op een verlies aan energie bij een bepaald orgaan of een specifiek deel van het lichaam.
Zwarte/grijze stukken duiden vaak op een blokkade.
Een doffere kleur betekent dat de aura en eventueel bijhorende chakra’s niet optimaal functioneren en dus een storend effect kunnen hebben op organen en/of delen van het lichaam.
Er bestaan ook speciale fototoestellen die de aura kunnen fotograferen, dit noemen ze aurafotografie.

 

Spiritchat mediums

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket
Bij registratie ontvang je 2 gratis minuten om een proefchat te starten.
Kies een specialist en start jouw persoonlijke reading.
Spiritchat is geen abonnement.

✔ Erkende mediums
✔ Gratis gesprekverslag
✔ Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ Hoe ziet een gezonde toestand er uit van de aura lagen?

de eerste laag heeft een blauwachtige-witte kleur en staat tot op ongeveer 5 cm van het lichaam. Deze laag verzorgt de organen en celweefsels.
De tweede laag heeft heldere kleuren en staat tot 10 cm van het lichaam. Hier worden de emoties en traumatische ervaringen van de mens teruggevonden.
De derde laag heeft een heldergele kleur en staat tot ongeveer 20 cm afstand van het lichaam. Hier worden onze verstandelijke vermogens opgeslagen en ervaren we harmonie en rust.
De vierde laag heeft allerlei pastelkleuren en staat tot ongeveer 40 cm van het lichaam.Deze laag verzorgt de balans tussen liefde geven en liefde ontvangen.
De vijfde laag is kleurloos en staat tot ongeveer 60 cm van het lichaam. Deze zorgt voor onze innerlijke rust en ontspanning.
De zesde laag is zilverkleurig en staat tot ongeveer 80 cm van het lichaam. Deze geeft ons de mogelijkheid om te visualiseren en helderziende gaven te ontwikkelen. Hier vinden we ook onze creatieve ideeën en onze fantasie.
De zevende laag bevat gouden licht en staat tot ongeveer 1 meter afstand van het lichaam. Deze beschermt de aura en sluit ze af. Hier vinden we ons contact met het universum, de kosmische krachten (het goddelijke).
Hier vinden we het vertrouwen dat alles uiteindelijk goed komt.

 Elke chakra staat ook in verbinding met een aura laag, vandaar dat de chakra’s energie kunnen uitwisselen met de aura en de lagen van de aura kunnen voorzien met levenskracht.
De aura en chakra’s zijn dus voortduren in wisselwerking en het is dus belangrijk om ons hiervan goed bewust te zijn. Als de aura in disbalans geraakt (geel heldere kleuren meer, gaten,…) dan wordt dit fysiek zichtbaar in de vorm van lichamelijke klachten.
Geschreven door medium Nathalie

Wil je meer weten over aura's? 
 Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.
Maak kennis met medium Nathalie en start een proefchat
 

Datum: 14-11-'21

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten