Alle coachesUitlegEmail Consult Thema's Horoscoop KaartleggenContact

Wendy  
...

Break up & Relatie
Coaching
Contact Overledenen
3 beoordelingen
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met WendyNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
Afspreken
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt

Over Wendy

Warme, empatische, alleenstaande moeder van twee hoogsensitieve zorgenkinderen. Samen met onze hond graag verbonden met de natuur en beweging van de seizoenen. Puur, eerlijk, diep inzicht in patronen.

Tien jaar geleden kwam ik er achter dat ik tijdens mijn jeugd nooit een identiteit heb kunnen vormen. Hierdoor ontwikkelde oa een laag zelfbeeld en extreem pleasegedrag.
Uit een toxisch huwelijk ontstonden mijn prachtige, kwetsbare zoons die met hun komst er voor zorgden dat ik steeds krachtiger voor mezelf ging staan en de ruimte nam om te verkennen wie ik nou eigenlijk ben. Wat wil ik? Wat wil ik niet?
Bang zijn voor mijn partner wilde ik niet meer, sinds de scheiding voel ik me vrij en ben ik gigantische stappen gaan zetten in mijn zelfontwikkeling. Daar hoorde eerst ook bij in alle heftigheid mijn vroegkinderlijk trauma aankijken en alle mechanismen die daaromheen gevormd waren.
Gelukkig kan ik inmiddels mijn leven zoveel lichter leven!
Buiten mijn levenservaring haal ik van nature en van jongs af aan al informatie uit het collectief veld en uit het energieveld van mensen die ik ontmoet.
Sinds enige tijd kan ik deze informatie steeds meer omzetten in woorden zodat ik mensen nog meer inzicht kan geven in hun situatie. Mijn grote dank naar mijn gidsen die mij hierbij graag helpen. .
Waar nodig kan ik ook reiki (3) en andere healingswijze inzetten op afstand. Stuur hiervoor een mail om dit aan te vragen.Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands
English

Beoordelingen (3)

klopte wel wat ze zei
★★★★★ Anonieme gebruiker 13-07-2021
wendy bedankt!
★★★★★ Anonieme gebruiker 13-07-2021
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Wendy om een beoordeling te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten