Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

3 tarot kaarten trekken

Wil je graag weten hoe je zelf 3 tarot kaarten kunt trekken, en hoe je dit moet aflezen? Lees dan snel verder.


Tarot kaarten 

De tarot wordt veelal gebruikt voor een liefdeslegging en een 3 kaarten legging. Tarot kaarten geven meer inzichten op het gebied van persoonlijke groei, maar ook in je verleden, heden en toekomst. Als je met een bepaalde vraag of situatie zit kun je altijd de tarot kaarten raadplegen. Tarot kaarten bestaan uit 78 kaarten, de grote Arcana 22 kaarten en de kleine Arcana 56 kaarten. 


3 Tarot kaarten trekken

Schud je tarot kaarten deck, en trek 3 tarot kaarten op gevoel. De eerste tarot kaart leg je links neer en deze tarot kaart vertegenwoordigd het verleden. De tweede tarot kaart leg je in het midden neer en deze tarot kaart vertegenwoordigd het heden. De derde en tevens de laatste kaart leg je rechts neer, en deze kaart vertegenwoordigd de toekomst. Het interpreteren van de 3 tarot kaarten kan lastig zijn, het is belangrijk om de tarot kaarten te leren kennen, en dit kun je doen door veel te oefenen met de tarotkaarten. In het bijbehorende tarot informatie boekje lees je de betekenissen van de getrokken tarot kaarten, maar niet elke betekenis is van toepassing. Tarot kaarten leggen vereist ervaring, en de juiste manier van de 3 tarot kaarten interpreteren is van belang. 


    Tarot kaart leggen

Je kunt verschillende tarot kaart leggingen doen, maar je kunt er ook voor kiezen om een tarot dagkaart te trekken. Op Spiritchat hebben wij ervaren tarot kaart lezers, die een complete tarot kaarten legging voor je kunnen doen. Ontvang antwoorden en inzichten op al jouw vragen tijdens een reading. Registreer je gratis en start jouw gratis proefchat. Spiritchat is geen abonnement.

 

 


Tarot kaarten betekenis

Tijdens het tarot kaart leggen kunnen er ook tarot kaarten uitspringen. Deze tarot kaarten moeten altijd in de reading worden meegenomen. Elke tarot kaart heeft een eigen betekenis, vaak meerdere. Laat je verrassen door de tarot kaarten en kijk wat ze jou willen vertellen! Bij Spiritchat hebben we een wekelijkse tarot kaart legging. Deze tarot kaart legging is gratis en worden vertaald door onze tarot kaart lezers. Trek hier een tarot kaart.

Datum: 01-07-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten