Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ascendant leeuw

» Ascendant » Leeuw

ascendant leeuw
Leeuw 23 Juli – 22 Augustus

Je ascendant (ook wel het rijzende teken genoemd) zegt veel over hoe jij op anderen overkomt. Naast je sterrenbeeld, (wat veel over je karaktereigenschappen zegt) kan een ascendant heel interessant zijn om te bekijken. Weet je nog niet welk ascendant jij hebt? Bereken je ascendant met de gratis tool. Door je ascendant te berekenen kom je achter nog meer informatie over jezelf, of over anderen. Ascendant berekenen
 
 

Ascendant leeuw en de liefde

Een Leeuw ascendant is zeer aantrekkelijk en charismatisch, en trekt als een magneet mensen aan. Ascendant leeuw is zorgzaam, maar ook zeer beschermend. Hij is vooral bezig om zijn partner tevreden te stellen in de liefde. Leeuw ascendant is betrouwbaar en zal je niet snel bedriegen.
 
 

Ascendant leeuw in vriendschap

Ascendant leeuw zorgt voor veel plezier in een vriendschap. Bij hem kun je altijd terecht, om problemen te bespreken, oplossingen te vinden en vooral je hart te luchten. Ascendant leeuw is in een vriendschap duidelijk en direct, maar altijd eerlijk. Ascendant leeuw in je vriendenkring valt op, en zorgt voor avontuurlijke activiteiten. 
 
 

Jouw persoonlijke reading

Heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkelingen, of wil je graag meer inzichten over waar je nu staat? Onze betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar. 
 
 

Ascendant leeuw op het werk

Ascendant leeuw is op het gebied van carrière voornamelijk: gedreven. Ze nemen hun verantwoordelijkheid graag en nemen de taken die ze krijgen serieus. Ascendant leeuw is graag zelfstandig, en neemt de leidersrol met liefde op zich. Ascendant leeuw roddelt niet graag, tenzij een ander het in hun ogen verdiend heeft.
 
 

Leeuw met ascendant Ram

Leeuw met ascendant ram komt op anderen volhardend, creatief over, en weet van aanpakken. Hij zit bordenvol zelfvertrouwen, waardoor ze soms ook arrogant op anderen kunnen overkomen. Leeuw met ascendant ram heeft een duidelijke mening en zal deze ook delen met zijn omgeving. 
 
 
 

Leeuw met ascendant Stier

Een leeuw met ascendant stier komt betrouwbaar over op anderen. Hij streeft naar harmonie, en kan hierdoor soms wat teruggetrokken zijn. Een leeuw met ascendant stier houdt van mooie eyecatchers in huis, en streeft ernaar om het iedereen naar zijn zin te maken.
 
 
 

Leeuw met ascendant Tweelingen

Een leeuw met ascendant tweelingen komt op anderen plezierig en sociaal over. Hij gaat graag een avontuur aan. Een leeuw met ascendant tweelingen is nieuwsgierig en begint graag aan nieuwe dingen. Hij is gul maar ook zeer energiek!
 
 
 

Leeuw met ascendant Kreeft

Een leeuw met ascendant kreeft komt gevoelig over op anderen, maar dat zal hij niet direct bij de eerste ontmoeting laten zien. Een leeuw met ascendant kreeft kan moeite hebben om zichzelf echt te durven laten zien, maar wanneer hij je vertrouwt, zullen ze helemaal in hun nopjes zijn.
 
 

Leeuw met ascendant Leeuw

Leeuw met ascendant leeuw komt zelfverzekerd op anderen over. Hij weet iedereen te betoveren met zijn energie. Ze hebben een enorme drive om te laten zien wie ze zijn, en waar hun normen en waarden liggen. Leeuw met ascendant leeuw komt intelligent, individualistisch maar ook zeer galant over.
 
Lees hier meer over de ascendant leeuw


Vragen over de liefde, carrière of toekomst?

Start jouw persoonlijke reading met erkende mediums en paragnosten om eerlijke inzichten op al jouw levensvragen te ontvangen. 
Start jouw reading ⟶ 

 

Leeuw met ascendant Maagd

Leeuw met ascendant maagd komt op anderen direct, volhardend over. Ze zijn makkelijk in de omgang. Hij is vaak geliefd in zijn omgeving en zorgt voor veel diepgang. Leeuw met ascendant maagd is bewust, en helpt anderen graag verder met hun wijsheden en ervaringen.
 


Leeuw met ascendant Weegschaal

Een leeuw met ascendant weegschaal komt vriendelijk, en empathisch over op anderen. Leeuw met ascendant weegschaal is niet alleen zorgzaam maar ook zeer betrokken. Hij wil anderen in zijn omgeving altijd helpen, en steunt graag daar waar mogelijk.
 
 
 

Leeuw met ascendant Schorpioen

Leeuw met ascendant schorpioen komt op anderen energiek, sociaal, gepassioneerd, en duidelijk over. Hij zal niet direct het vertrouwen schenken. Wanneer leeuw met ascendant schorpioen je vertrouwd heb je een vriend(in) voor het leven.
 
 
 

Leeuw met ascendant Boogschutter

Leeuw met ascendant boogschutter komt op anderen meelevend en direct over. Hij is geïnteresseerd in diepgaande onderwerpen, en zal zijn wijsheid graag delen met anderen. Leeuw met ascendant boogschutter heeft een hekel aan liegen.
 

 

Leeuw met ascendant Steenbok

Leeuw met ascendant steenbok komt op anderen vriendelijk over. Hij kan moeite hebben om op de voorgrond te treden, waardoor leeuw met ascendant steenbok onzeker overkomt. Hij is betrouwbaar, en zal altijd voor anderen klaar staan.
 

 

Leeuw met ascendant Waterman

Leeuw met ascendant waterman komt op anderen avontuurlijk, positief en soms oppervlakkig over. Hij kan moeite hebben om mensen toe te laten, en gaan daardoor emotionele gesprekken uit de weg. Leeuw met ascendant waterman houdt van nieuwe uitdagingen aangaan.
 

 

Leeuw met ascendant Vissen

Leeuw met ascendant vissen komt intuïtief, dromerig en liefdevol op anderen over. Hij houdt zich graag bezig met de wereld om zich heen, en wilt graag verandering aanbrengen. Leeuw met ascendant vissen is in het begin terughoudend, doordat ze peilen of je te vertrouwen bent.
 
 


Bekijk hieronder de ascendanten van alle sterrenbeelden

» Ascendant Ram
» Ascendant Stier
» Ascendant Tweelingen
» Ascendant Kreeft
» Ascendant Leeuw
» Ascendant Maagd
» Ascendant Weegschaal
» Ascendant Schorpioen
» Ascendant Boogschutter
» Ascendant Steenbok
» Ascendant Waterman
» Ascendant Vissenascendant
Zijn jullie een match?

Wil je meer inzichten over de liefde? Krijg duidelijke antwoorden op jouw liefdes-vragen! Eerlijke en betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar.

Start jouw reading ✨ ⟶ Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten