Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ascendant ram

» Ascendant » Ram

ascendant ram
Ram 21 Maart – 21 April

Je ascendant (ook wel het rijzende teken genoemd) zegt veel over hoe jij op anderen overkomt. Naast je sterrenbeeld, (wat veel over je karaktereigenschappen zegt) kan een ascendant heel interessant zijn om te bekijken. Weet je nog niet welk ascendant jij hebt? Bereken je ascendant met de gratis tool. Door je ascendant te berekenen kom je achter nog meer informatie over jezelf, of over anderen. Ascendant berekenen
 
 

Ascendant ram en de liefde

Een ram ascendant komt op anderen energiek, beschermend en behulpzaam over. Hij neemt graag de leiding in de liefde, maar laat zich ook graag verrassen. Ascendant ram komt rechtvaardig over op anderen, en weet steun te bieden aan mensen die het minder goed hebben. Ascendant ram is een betrouwbare partner.
 
 

Ascendant ram in vriendschap

Ascendant ram komt op anderen over als vriendelijk, krachtig, en dominant. Hij weet altijd een leuke activiteit te plannen. Ascendant ram houdt van avontuurlijke vrienden, die net zo leergierig zijn ascendant ram zelf. Hij heeft behoefte aan loyaliteit in zijn vriendenkring.  
 
 

Jouw persoonlijke reading

Heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkelingen, of wil je graag meer inzichten over waar je nu staat? Onze betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar. 
 
 

Ascendant ram op het werk

Ascendant ram komt op het gebied van carriére vastberaden en daadkrachtig over. Hij streeft naar functies met verantwoordelijkheid, zodat hij kennis kan opdoen. Ascendant ram deelt deze kennis graag met collega's, zodat iedereen kan ontwikkelen.
 
 

Ram met ascendant Ram

Ram met ascendant ram komt op anderen dominant, sterk, en karaktervol over. Ascendant ram met ram kom op anderen over als duidelijk en streeft naar zijn doelen. Hij omringt zich graag met krachtige mensen die zelf ook een doel hebben voor de toekomst en genoeg passie bezitten om ze na te streven.
 
 
 

Ram met ascendant Stier

Een ram met ascendant stier komt behoudend, maar welwillend op anderen over. Hij bekijkt de kat graag uit de boom. Ram met ascendant stier wil graag meer diepgang in zijn leven, maar wilt eerst weten of je betrouwbaar bent. Ram met ascendant stier is eerlijk, maar kan ook een leugentje om eigen bestwil tolereren. 
 
 
 

Ram met ascendant Tweelingen

Ram met ascendant tweelingen komt gepassioneerd over op anderen. Hij begint graag aan een nieuw avontuur, en gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg. Ram met ascendant tweelingen komt op anderen creatief, bezitterig en soms oppervlakkig over. Hij zal niet snel zijn ware gevoelens tonen.
 
 
 

Ram met ascendant Kreeft

Ram met ascendant kreeft komt op anderen plezierig en sociaal over. Hij zal zichzelf niet snel tonen, maar is erg prettig in de omgang. Ram met ascendant kreeft tast graag eerst sfeer af, en wanneer het goed voelt zal hij sneller zichzelf zijn. Ram met ascendant kreeft komt op anderen als eerlijk en vredelievend over.
 
 

Ram met ascendant Leeuw

Ram met ascendant leeuw komt op anderen sociaal, leergierig en volhardend over. Ram met ascendant leeuw is betrouwbaar, gul en steelt graag de show op feestjes. Hij staat graag in de spotlight om erkenning te ontvangen van anderen. Een ram met ascendant leeuw weet van alles een plezierige situatie te maken. 
 
Lees hier meer over de ascendant leeuw


Vragen over de liefde, carrière of toekomst?

Start jouw persoonlijke reading met erkende mediums en paragnosten om eerlijke inzichten op al jouw levensvragen te ontvangen. 
Start jouw reading ⟶ 

 

Ram met ascendant Maagd

Ram met ascendant maagd komt op anderen over als intelligent, gebalanceerd, maar ook behoudend. Hij kan zeer kritisch overkomen op anderen waardoor er snel een discussie kan ontstaan. Een ram met ascendant maagd zal daarin vechten voor zijn eer, en zijn punt proberen duidelijk te maken.  
 
 

Ram met ascendant Weegschaal

Ram met ascendant weegschaal komt gedoseerd, empathisch maar ook duidelijk over. Ram met ascendant weegschaal geeft zijn mening snel, en kan sommige aspecten over het hoofd zien. Ram met ascendant weegschaal streeft zijn dromen graag na, maar kan soms te veel in zijn hoofd blijven zitten, wat zorgt voor een impasse. 
 
 
 

Ram met ascendant Schorpioen

Ram met ascendant schorpioen komt op anderen als mysterieus over. Hij is als het ware een magneet voor zijn of haar omgeving. Ram met ascendant schorpioen heeft een grote vriendenkring, waarbij hij op waarde wordt geschat. Ram met ascendant schorpioen in ruzies zal ervoor zorgen dat hij gelijk krijgt. 
 
 
 

Ram met ascendant Boogschutter

Ram met ascendant boogschutter komt op anderen direct, intelligent, en speels over. Hij gaat een avontuurtje niet uit de weg, maar streeft ook naar balans. Ram met ascendant boogschutter wilt namelijk met zijn omgeving een serieus gesprek kunnen voeren, waarbij zij dezelfde normen en waarde hanteren. Als dat niet mogelijk is, raak ram met ascendant boogschutter snel zijn interesse kwijt.
 

 

Ram met ascendant Steenbok

Ram met ascendant steenbok komt op anderen betrouwbaar, vriendelijk, sociaal en behulpzaam over. Ram met ascendant steenbok zal niet altijd zo behulpzaam zijn, zeker niet wanneer hij niet op waarde wordt geschat. Ram met ascendant steenbok streeft namelijk naar een beter leven, en heeft een aardige wensenlijst. 
 

 

Ram met ascendant Waterman

Ram met ascendant waterman komt op anderen mysterieus, avontuurlijk en daadkrachtig over. Ram met ascendant waterman weet zijn doelen te stellen, maar ook op korte termijn te bereiken. Hij laat zich door niemand tegen houden, en kan soms op anderen als arrogant overkomen. Ram met ascendant waterman kan moeilijk te peilen zijn.
 

 

Ram met ascendant Vissen

Ram met ascendant vissen komt op anderen zachtaardig, liefdevol en beschermend over. Hij weet anderen op waarde te schatten, en doet ook graag zijn best om te luisteren naar de ander. Ram met ascendant vissen kan romantisch zijn, en doet graag iets extra's voor zijn vrienden, familie of partner. 
 
Lees hier meer over de ascendant vissen


Bekijk hieronder de ascendanten van alle sterrenbeelden

» Ascendant Ram
» Ascendant Stier
» Ascendant Tweelingen
» Ascendant Kreeft
» Ascendant Leeuw
» Ascendant Maagd
» Ascendant Weegschaal
» Ascendant Schorpioen
» Ascendant Boogschutter
» Ascendant Steenbok
» Ascendant Waterman
» Ascendant Vissen


ascendant
Zijn jullie een match?

Wil je meer inzichten over de liefde? Krijg duidelijke antwoorden op jouw liefdes-vragen! Eerlijke en betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar.

Start jouw reading ✨ ⟶ Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten