Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

10 tekenen dat je de ware liefde hebt gevonden

We willen allemaal liefde ervaren in het leven. Het liefst met de ware liefde, iemand die alles bezit wat je verlangt. Werkt de ware liefde ook écht zo? Of is het voor een ieder anders hoe een ware liefde eruit ziet? Ware liefde kenmerkt zich in een bijzonder gevoel die voor iedereen anders is.

Een ware liefde is voor iedereen anders, maar wanneer weet je wanneer je de ware liefde nou écht hebt gevonden? Sommige vinden hun ware liefde al heel jong, en anderen op veel latere leeftijd in het leven. Sommige mensen zijn hun ware liefde verloren en vragen zich misschien af of er meerdere ware liefdes in één leven kunnen zijn? Ware liefde kenmerkt zich vaak in elkaar kunnen aanvullen, in plaats van een opvulling in elkaars leven te zijn. Ware liefde kun je ook pas later bij elkaar ontdekken. Het is dus een fabel dat je ware liefde bij de eerste ontmoeting ontdekt. 

 

De eerste ontmoeting met een ware liefde

De eerste ontmoeting met een ware liefde kan liefde op het eerste gezicht zijn. Maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Het kan namelijk zijn dat je beide bijvoorbeeld gesloten bent door eerdere ervaringen waardoor je niet direct openstaat voor elkaar. In sommige gevallen kan het jaren duren alvorens je die ‘ware liefde’ in elkaar vindt. Ware liefde is nou eenmaal voor eenieder verschillend. De één vindt een ware liefde in een betrouwbare en zorgzame partner, waar de ander in een open relatie zijn ware liefde vindt waarbij wederzijdse vrijheid wordt gerespecteerd. 

 

Hoe weet je dat je de ware liefde naast je zijde hebt?

Een ware liefde naast je zijde, we willen het allemaal. Mensen delen graag hun bijzondere momenten, maar ook minder leuke momenten met elkaar zodat ze zich geborgen kunnen voelen. Een ware liefde kenmerkt zich voornamelijk in elkaar kunnen aanvoelen, elkaars wensen en verlangens respecteren en onvoorwaardelijke liefde. Wanneer je een ware liefde hebt gevonden zie je alleen nog maar hem of haar, en weet je dat je met deze persoon oud wilt worden.
 
 

10 kenmerken dat je je ware liefde hebt gevonden

  1. Je voelt je samen sterker 
  2. Je kunt samen goed communiceren over verlangens
  3. Je deelt samen gemeenschappelijke hobby’s 
  4. Je streeft samen naar een gemeenschappelijk doel
  5. Je kunt elkaar aanvullen bijvoorbeeld in woorden
  6. Samen creëer je stabiliteit en ruimte voor avontuur
  7. Er is weinig sprake van miscommunicatie
  8. Beide kan goed water bij de wijn doen
  9. Je schat elkaar op waarde
  10. Gelijke normen en waarden
 

Je voelt je geborgen

Bij de ander (de ware liefde) voel je je geborgen en het voelt als thuiskomen. Je hoort vaak bij relaties die voor elkaar de ware liefde zijn dat zij zich veilig voelen in de relatie om zichzelf te zijn en zich kunnen ontplooien zonder dat ze elkaar tegenhouden. Wanneer je wel het gevoel hebt dat iemand de ware zou kunnen zijn maar dit niet zeker weet betekent dat niet direct dat het niet je ware liefde is. Echter hangt het er ook vanaf wanneer je iemand in je levenscyclus ontmoet. Wanneer je nog herstellende bent van een eerdere relatiebreuk zal je je zelf beschermen tegenover een teleurstelling. Waardoor het langer kan duren voordat je jezelf kunt openstellen en de ware liefde de kans geeft. 
 
 

Kunnen er meerdere ware liefdes in iemands leven komen?

Om met de deur in huis te vallen: Ja dat kan. Voor sommige mensen is er maar één ware liefde in het leven. Dit kan te maken hebben met dat ze zich nadien afsluiten voor een nieuwe geliefde, of juist een potentiële nieuwe partner met de ware liefde blijven vergelijken, waardoor er geen eerlijke kansen gegeven worden. Ware liefde is een sterke energie waarbij je elkaar kan leren nog beter aan te voelen. Wanneer je je ware liefde bent verloren in de liefde, betekent het niet dat jullie ware liefde verloren is gegaan. Tenslotte blijft de energie leven en kun je elkaar energetisch nog ervaren.

 

ware liefde
Is hij of zij de ware voor mij?

Wil je meer inzichten in je relatie of liefdesleven?
Onze mediums en paragnosten geven eerlijk antwoord op jouw (liefdes)vragen.
Start een gratis proefchat geheel vrijblijvend met ervaren coaches.

Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

 
 

Dit vind je vast ook interessant:





Datum: 01-06-'23

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten