Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

1717

Zie je vaak 17:17 op de klok? Of komt het getal 1717 veel in jouw leven voor? Dit is een boodschap van jouw beschermengelen. Je geeft teveel van je energie weg aan anderen. Het is tijd om je eigen dromen en wensen te manifesteren. De engelen vragen aan jou: Wat is het diepste verlangen van je hart? Je hebt de mogelijkheden om het te manifesteren!

Het nummer 1717 heeft meerdere boodschappen. Als je veel 1717 in je leven ziet verschijnen is de boodschap om meer op jezelf te gaan focussen. Als je de neiging hebt altijd eerst een ander te helpen, is dat prachtig, maar niet bevorderend voor je eigen groei en wensen in je leven. De engelen roepen je aan om meer keuzes voor jezelf te gaan maken, die goed voor je zijn.  Lees meer over dubbele getallen


Het cijfer 1717 heeft een betekenis voor jou als:

  • Als je vaak 17:17 op de klok ziet.
  • Veelal het bedrag van 17,17 moet afrekenen
  • Speciale datums met 1717


Angel number 1717

Omdat 1717 en andere dubbele getallen tot de engelen getallen horen zit er een bijzondere boodschap in verborgen. Als je 1717 ontvangt vanuit de engelen zeggen de engelen dat je achter je eigen dromen aan moet gaan. Twijfel niet aan je eigen kwaliteiten. Je hebt alle kwaliteiten die nodig zijn om je dromen te manifesteren. Meditatie kan je helpen om meer tot de kern te komen van je wensen, en gevoel. Lees meer over meditaties


17:17 op de klok zien, wat betekent het?

Wanneer je vaker getallen als 17:17 ziet op de klok, is het geen toeval meer. De engelen willen je aangeven dat er ruimte aan komt om meer keuzes voor jezelf te maken. Er zullen je kansen worden geboden. De engelen vragen nu aan jou om alert te blijven, zodat je deze kansen kunt herkennen, en kunt grijpen! Initiatief nemen zal spoedig worden beloond.

Persoonlijke groei

Het engelennummer 1717 geeft aan dat je juist nu goed voor jezelf moet zorgen. Zorg ervoor dat je harde energie vermijd. Heb je te maken met mensen of situaties die je alleen maar energie kosten? Het universum vraagt jezelf vrij te maken van deze situaties en negatieve of harde energie. Het is bevorderend voor je persoonlijke groei, en geeft ruimte voor positieve energie. Het is goed om nu voor jezelf te kiezen in liefde!


1717 helende energie

Als het getal 1717 veel in jouw leven voorbij komt vragen de engelen om je terug te trekken in de natuur. De natuur werkt helend, maar ook inspirerend. Als je moeite hebt om je grenzen aan te geven, zal je in de natuur de rust en evenwicht ervaren om die kracht te leren te beheersen. Geen zorgen roepen de engelen, wij ondersteunen je!

Lees meer over de betekenissen van cijfers: numerologie


1717 in de liefde

Als je het dubbele getal 1717 ziet wordt er van je gevraagd om jezelf terug te trekken uit alle chaos. Als je op dit moment krampachtig aan situaties wilt vasthouden die niet werken, vragen de engelen om hun begeleiding te vertrouwen. Ze ondersteunen je om in evenwicht te komen. Terug trekken is geen opgeven, maar soms nodig om de situatie anders te bekijken. Het getal 1717 duidt op positieve veranderingen die zullen intreden. 

1717
Vragen over dubbele getallen?

Heb je vragen over dubbele getallen zoals 1717? Onze ervaren mediums en paragnosten geven antwoord en inzichten mee op al jouw levensvragen. 

Start jouw reading ✨ ⟶ 

   
 Datum: 16-08-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten