Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

18 Januari Volle Maan in Kreeft

De volle maan op 18 januari staat in Kreeft. Dit kan zorgen voor twijfels rondom relaties, en emoties die loskomen. Dit kan weer nieuwe inzichten bieden. Je kunt het gevoel hebben meer naar je eigen intuïtie te gaan luisteren.


Zelf liefde en waardering

Kreeft mag meer in zijn kracht komen staan door zichzelf op plek nummer één te zetten. Meer ontspanning en genieten. Het beste is om kleine stappen te zetten hierin. Bijvoorbeeld: een klein moment op een dag voor jezelf te nemen, iets ontspannend te doen. Of iets wat je juist veel energie geeft. Het belangrijkste onderdeel tijdens de Volle Maan van 18 Januari is intuïtief meer in je kracht te gaan staan. Meer op jouw intuïtie te vertrouwen. Confrontaties met angsten en onzekerheden bieden nieuwe kansen. 

 


Twijfels in relaties

Je hebt het gevoel in de liefde en relaties dat je meer duidelijkheid wilt, en dat je bepaalde keuzes dient te maken alvorens er überhaupt verandering kan intreden. Dit kan een huwelijk of een tweelingziel relatie betreffen. Het is belangrijk tijdens deze volle maan je emoties toe te laten, en je er niet tegen te verzetten. Uiteindelijk bieden deze gevoelens van onmacht juist nieuwe oplossingen. Kreeft staat er om bekend intuïtief te zijn, en is één van de sterrenbeelden die graag zorg draagt voor anderen. Het kan moeilijk zijn voor kreeft controle los te laten rondom het zorgen voor anderen, daarnaast kan kreeft moeite hebben om zichze
lf als een prioriteit te zien. Ze geven vaak veel meer dan ze ontvangen. Meer weten over karakter eigenschappen van Kreeft? Lees dan één van de volgende pagina’s.


» Karakter eigenschappen sterrenbeeld Kreeft

Oude deuren sluiten 

emoties tijdens de volle maan

De oude deuren sluiten die niet langer dienen. De volle maan geeft je de mogelijkheid meer naar binnen te treden en oude emoties los te laten.  In de liefde kun je het gevoel hebben dat er teveel afstand is of de controle ver te zoeken is. Het kan ook zijn dat je je begeeft in een relatie sleur.  Er liggen meerdere wegen die hierin verzoening zouden kunnen geven. Door een transformatie proces van beide zijn er oneindige mogelijkheden tot verandering. Je kunt op een gegeven moment in een rollercoaster terecht komt van positieve nieuwe energie, en ideeën. Kennis verrijken

Je kunt ook gevoelens hebben wat nieuws te willen gaan doen, het kan zijn kennis verrijken middels een studie of een cursus. Misschien een goed boek die je al langer wilt lezen. Het delen van kennis hoort bij Kreeft. Ze willen graag meer mensen bewust maken van hun eigen visie, gezien en gehoord worden. Kreeft zoekt meer waardering en zingeving en deze gevoelens kunnen ook opkomen tijdens deze volle maan. 

 

 

Tweelingzielen liefde

Tijdens de volle maan op 18 Januari kun je het gevoel hebben dat je verder dan ooit verwijderd bent van jouw tweelingziel. Deze angsten en onzekerheden kun je tijdens deze volle maan meer los gaan laten. Het groeiproces biedt kansen en mogelijkheden in de toekomst, zeker als je meer in je eigen vertrouwen en kracht mag komen. Het loslaten van controle, en eventueel bepaalde vormen. Oude patronen kunnen achter gelaten worden waardoor het nieuwe intrede kan doen.

 


Waar heb je nog meer last van tijdens Volle Maan?

Naast alle emoties kun je ook slecht slapen. Je kunt het gevoel hebben emotioneler te zijn, en onrustiger. Twee dagen vóór en ná volle maan kun je jezelf onzekerder voelen. Wat je kan helpen is je emoties tijdens een volle maan op te schrijven, hier groei je niet alleen van, maar je kunt het ook makkelijk terug lezen en vergelijken. Schrijf eventuele doelen, en verlangens op die in je op komen tijdens de Volle Maan. 


 

Volle maan kalender

Wanneer is de éérst volgende Volle Maan in 2023? Lees het in onze Volle Maan Kalender 2023

 

Wat is jouw Maanteken?

Weet jij wat jouw maanteken is? Lees hier de complete beschrijving van jouw maanteken. Je maanteken wordt bepaald door de stand van de maan in de dierenriem op het moment dat jij werd geboren. Het verteld veel over hoe jij met anderen omgaat en hoe jij met je eigen emoties omgaat. 

Datum: 13-01-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten