Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

5 signalen dat je ex nog aan je denkt

Denk jij nog weleens aan je ex? Kom je de afgelopen tijd toevalligheden tegen die je doen laten denken aan je ex?

Wanneer je nog steeds contact hebt met je ex-partner is het misschien niet altijd even duidelijk of hij/zij nog gevoelens voor je heeft. Ook wanneer je geen contact meer hebt met je ex-partner kan het zijn dat hij of zij je nog niet heeft losgelaten. In dit blog vertellen we 5 signalen dat je ex nog aan je denkt en je terug wilt!

 

Onzekerheid in het contact met je ex

Je kunt je heel onzeker voelen wanneer je niet precies weet wat je ex nog van je wil. De gemixte signalen die je ex geeft kunnen je tegenhouden om écht door te gaan met je leven. Lees snel verder of jouw ex nog met je bezig is.

 

1. Je spreekt nog af met je ex

Wanneer je nog regelmatig met je ex afspreekt of ergens iets gaat eten is dit vaak een signaal dat er nog niet geheel iets afgerond. Natuurlijk kun je ook goede vrienden blijven na een beëindiging van een relatie, maar vaak duidt het wel op een connectie die er nog is!

 

2. Je ex vertelt je alles 

Wanneer je ex-partner je overal van op de hoogte houdt is dit een duidelijk signaal dat je ex graag je mening, comfort en medeleven heeft. Hij of zij houdt je op de hoogte met een reden… Het gevoel voor jou is nog niet afgesloten.
 
 
3. Je ex vertelt je dat hij of zij inzichten heeft vergaard
Wanneer je ex aangeeft dat hij of zij inzichten heeft ontdekt in eigen patronen, gedrag of handelen is het een teken dat je ex een voet binnen de deur wilt behouden. Hij of zij wil laten zien dat het anders kan, en is nog zeker niet over je heen! 
Komt jouw ex terug?

Start een persoonlijke reading en ontvang antwoord en inzicht op jouw liefdesvraag!

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend

 
 
4. Die kleine aanraking
Wanneer je ex je nog regelmatig een klein schouderklopje, of een knuffel geeft is dit een teken aan de wand dat je ex nog gek op je is. Hij of zij heeft nog behoefte om je af en toe kleine aanrakingen te geven wat erop duidt dat er nog fysieke aantrekkingskracht is.
 
 
5. Praten over het verleden 
Wanneer je ex je herinnert aan jullie samenzijn is het een teken dat je ex terugblikt naar mooie en verdrietige tijden samen. Hij of zij heeft duidelijk een groot gemis aan jou en jullie liefdesrelatie. 

 

Wat te doen wanneer je ex je terug wilt?

Wanneer je alle 5 signalen herkent is er een grote kans aanwezig dat je ex nog niet over je heen is en je terug wilt. In sommige gevallen is het voor hem of haar heel lastig om eerlijk en open te zijn over dat hij/zij je terug wil hebben. Hoe ga je hier mee om? Wanneer je duidelijkheid wilt is het belangrijk om eerst te weten hoe jij hierin staat. Wanneer jij zelf je ex ook graag terug wilt is het een spannende periode waarbij je het gevoel tussen jou en je ex kunt aftasten. Wanneer je juist je ex niet terug wilt is het tijd om duidelijke grenzen te stellen en meer afstand te creëren. Je wilt je ex natuurlijk geen valse hoop geven…Benieuwd of je ex je terug wilt? Start een persoonlijke reading met ervaren liefdescoaches!
Datum: 21-05-'24

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten