Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

666 betekenis

Zie je vaak dubbele getallen? Zoals 666? Wat betekent het als je steeds de cijfers 666 ziet? Lees in dit blog wat het betekent. Kom erachter wat de engelen je willen vertellen.

 

Dubbele cijfers zoals 666, of 333444,  22221111 hebben een betekenis! Het cijfer 666 staat voor het evenwicht dat er niet is. Als je op dit moment niet lekker in je vel zit, geven de engelen aan met het cijfer 666 om naar binnen te keren, en te bekijken wat je eigen aandeel in de situatie is. Het cijfer 666 wilt je aangeven dat je terug naar jouw eigen kern mag gaan. 



Het cijfer 666 heeft een betekenis voor jou als:

  • De getallen 666 vaak in jouw leven verschijnen
  • Je veel het bedrag van 666 euro moet betalen


Het cijfer 6

Om het cijfer 666 goed te kunnen uitleggen, leggen we eerst het cijfer 6 uit. Het cijfer 6 staat voor familie, en vrienden. Zes geeft graag erkenning aan anderen, maar zou dit zelf ook meer mogen ontvangen. 6 kan doorslaan in het leven voor anderen waardoor zes zichzelf kan verliezen. Het cijfer 6 streeft naar harmonie, en wil het liefst iedereen tevreden stellen. Lees meer over het cijfer 6


666 en de betekenis

Als je veel 666 veel voorbij ziet komen, dan hebben de engelen voor jou de boodschap dat je het wat rustiger aan moet gaan doen. Je bent gehaast, misschien zelfs verward door alles wat je moet doen. Zorg voor jezelf. Neem je eet en slaap patroon onder de loep. Maak aanpassingen, hoe klein dan ook. Als je bewust met jezelf aan de slag gaat, zal je zien dat je gelukkiger wordt. Zorg voor jezelf, zeggen de engelen!



Ontwikkeling 666

De ontwikkeling die het nummer 666 aan kan duiden zijn: Nieuwe levensfase, een oud patroon doorbreken. Als je op dit moment ongezonde patronen wilt doorbreken is het de juiste tijd om te starten. Als je het gevoel hebt grote veranderingen te moeten doorvoeren, is dit de juiste tijd: zeggen de engelen. Maak plannen, en zet de eerste stap. 



Intuïtie 666

Je weet al langer dat het anders moet. Het cijfer 666 wilt dit ook aanduiden. Het is geen goed of fout. Het is groei. Groei om verder te gaan op jouw pad. Je gevoelens kunnen nu versterken, waardoor het nog onzekerder voor je kan aanvoelen wat je in de toekomst te wachten staat. Maak je geen zorgen, de engelen hebben nu een grote bescherming over je, en moedigen je aan om je vleugels te spreiden. 



Lees meer over de betekenissen van cijfers: numerologie


666 loslaten

666 vertegenwoordigt loslaten van oud zeer. Heb je te lang vastgehouden aan oude pijn? Kun je een geliefde moeilijk loslaten, maar is het een ongezonde relatie? Kies voor jezelf. Loslaten is ook liefhebben. Het loslaten van pijn, en onzekerheid opent juist nieuwe deuren. Als je maar blijft vertrouwen op je kracht. Je bent krachtiger dan je denkt. Praat met mensen die je vertrouwd over je gevoelens, en zorg voor voldoende plezier. Dit zijn hoge trillingen die je helpen om meer positieve energie aan te trekken.


 

666 betekenis

Vragen over dubbele getallen?

Heb je vragen over dubbele getallen zoals 666? Onze ervaren mediums en paragnosten geven antwoord en inzichten mee op al jouw levensvragen. 

Start jouw reading ✨ ⟶ 

 
  



Datum: 20-07-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten