Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Volle maan 7 Maart

Op 7 Maart 2023 staat de volle maan op 13:42 in het sterrenbeeld Maagd. Wat houdt dit in? Waar moet je rekening mee houden? Lees verder om te kijken wat deze volle maan aan impact heeft.


Spanning en emoties

Op dinsdag 7 Maart staat de volle maan in het sterrenbeeld Maagd. Dit zorgt voor aardig wat chaos. De zon staat in het gevoelige sterrenbeeld Vissen. Je kunt tijdens de volle maan onrustiger zijn, en meer spanningen voelen. De volle maan van 7 Maart 2023 zorgt voor diepzinnigheid, doelgerichtheid, doortastend zijn en vooral keuzes maken. 

 

Diepzinnigheid

Tijdens de volle maan van 7 Maart in het teken maagd kun je meer nadenken over de keuzes die je wilt maken. Vragen zoals: Doe ik wel wat ik leuk vind? Hoe kan ik knopen doorhakken om mijn doelen waar te maken? Kunnen meer omhoogkomen. Door alert, intelligent en verstandig met keuzes om te gaan zorg je voor meer beweging in je leven. De gewenste richting die je op wilt, ligt binnen handbereik met deze krachtige volle maan. 

 

Intuïtieve Vissen

De zon staat in het teken Vissen. Het teken Vissen is kwetsbaar, leergierig, dapper, en beweeglijk. De twee tekens: maagd en vissen verschillen in veel opzichten. Het verenigen van alle eigenschappen die worden toegewezen aan deze 2 tekens staan dan ook centraal. Zo kan een Maagd vrij kritisch zijn, terwijl een Vissen juist flexibel is. Door de sterke Volle Maan op 7 Maart kun je meer in balans komen om eigenschappen te combineren om tot een weloverwogen keuze te komen betreft je levenspad. 

 

Impact tijdens de Volle maan van 7 Maart 2023

De impact die de volle maan op ons kan hebben is vooral onrust, vermoeidheid, prikkelbaarheid en een tikkeltje nervositeit. Wat kan helpen om meer balans te krijgen tijdens deze krachtige energie is mediteren, en even minder of geen elektronica.  

 

Oud zeer

Tijdens de volle maan kun je meer last hebben van eerdere ervaringen. Alle emoties die je dacht al verwerkt te hebben kunnen tijdens de volle maan van 7 Maart weer omhoogkomen. Wanneer je het gevoel hebt dat je het overzicht hierin kwijtraakt is het goed om zaken op te schrijven. Negeer je emoties niet, ze hebben namelijk een functie om het evenwicht binnenin jezelf te herstellen.

 

Verandering aanbrengen

Wanneer je tijdens de volle maan veranderingen wilt aanbrengen in je leven, wacht dan nog even… Het proces dat nu gaande is tijdens de krachtige volle maan is belangrijk, en kan ervoor zorgen dat je op dit moment sneller in een impasse verkeert. Door juist bewust met je emoties, en verlangens voor de toekomst om te gaan, kun je na de volle maan weer met moed en de juiste intenties aan de slag. 

 

Alle eigenschappen van Maagd

Maagd is een directe, onafhankelijke, gedreven, en scherpzinnige persoonlijkheid. Maagd weet anderen te inspireren doordat Maagd altijd net dat extra stapje verder gaat. Maagd is gehecht aan een harmonieuze thuisbasis en kan op anderen soms imponerend overkomen. Maagd weet namelijk doelen op de kaart te zetten, maar werkt ook strikt en nauwkeurig aan de gestelde doelen. Tijdens de volle maan van 7 Maart kan Maagd meer in balans komen met haar gevoelens, zoals bescherming, intuïtie, fantasie, en ingevingen. Oude patronen zoals verslavingen, bepaalde blokkades kunnen door de volle maan worden opgelost. Mede hierdoor kan Maagd weer focussen op de toekomst, en de ware intenties van zichzelf omarmen. 
 

Volle maan 2023

Ben je benieuwd wanneer de eerstvolgende volle maan is? Staat de volgende volle maan in jouw teken? Bekijk onze volle maan kalender 2023

 

Vragen over de Volle Maan van 7 Maart?

Is jouw sterrenbeeld Maagd, en voel je je onrustig? Start dan jouw persoonlijke reading met erkende en betrouwbare astrologen, mediums, en paragnosten.  
Start jouw reading ⟶ 
Datum: 05-03-'23

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten