Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Anouschka  
...

Allround medium
Aura & Chakra's
Break up & Relatie
230 beoordelingen
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met AnouschkaNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Anouschka

Ik ben Anouschka en vanaf mijn 8ste heb ik kennis en inzicht verworven in spiritualiteit en de universele energie.

Ik heb jarenlang met mijn sterke intuïtie mensen geholpen om terug in hun oorspronkelijk kracht te komen, ik heb ze inzichten bijgebracht en suggesties gegeven om hun leven te verrijken.

Wat ik voor jou kan betekenen?
Als spirituele levenscoach en counselor begeleid ik jou bij bewustwording en het vinden van antwoorden op al jouw levensvragen. Als paragnost kan ik je middels mijn paranormale gaven helpen om jou antwoorden en inzichten te geven over jezelf en andere mensen waar je meer informatie over wenst te weten.

Als lichtwerker en healer ontvang ik boodschappen van de engelen die gericht zijn op jou als persoon. Aan de hand van een chakra diagnose kan ik aangeven welke chakra’s geblokkeerd zijn. Ik kan je chakra’s en aura op afstand reinigen.

Ik maak gebruik van de universele energie wat helend op je werkt. Je kan eveneens bij me terecht voor een persoonlijke affirmatie, meditatie en manifestatie. Inzichten verstrekken over zwangerschappen en juridische kwesties deel ik niet, daar dit negatieve gevolgen kan hebben op je welzijn.

Mijn werkwijze
Tijdens het consult, mag je al jouw vragen aan me stellen. Ik heb de voornaam of een geboortedatum nodig van jou en de betrokkene. Ik voel in op jullie energie waarbij ik gebruik maak van verschillende orakel- waarzegkaarten.

In greep uit de kaarten die ik gebruik: Tea Leave fortune cards, Engelen orakel, Guardian Angel message Tarot, I Ching of Love, Sacred Traveler oracle cards, Moonology oracle cards, Zigeuner waarzegkaarten, hidden truth oracle deck, The Soul’s journey Lesson card, de Lovers Oracle cards en de Lenormandkaarten.

Ik geef eerlijk door wat ik voel, hoor, weet, zie en ruik. Ik word bijgetsaan door de engelenenergie en mijn sprituele Vader die evenees mijn spirtuele gids is. Indien van toepassing maak ik ook gebruik van de pendel.

Ik werk ook met de natuurelementen: water, ether, vuur, aarde en lucht. Afhankelijk van je situatie krijg ik inzichten voor een ritueel die je zelf kunt doen om je lijden te verminderen. Een consult met mij is gegarandeerd een poging waard.

Ik wil je graag een luisterend oor aanbieden en ik garandeer jou gedetailleerde informatie op al je (levens)vragen. Een consult met mij is gegarandeerd een poging waard.

Spirituele groet,
Anouschka

Beschikbaarheid:Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands
English

Beoordelingen (230)

Bedankt voor de reading, zeer verhelderend en to the point
★★★★★ Anonieme gebruiker 10-02-2024
We gaan het zien lieve Anouschka ??
★★★★★ Anonieme gebruiker 28-01-2024
Anouschka is een aanrader ! Ze voelde heel goed mijn situatie aan en de andere persoon ! Zonder het haar zelf mee te delen, wist zei ook dat de andere persoon mijn twinsoul is. Goed in snel de toekomst voorspellen !!
★★★★★ Anonieme gebruiker 09-01-2024
Duidelijke antwoorden. Op korte tijd kon ik al mijn vragen stellen en kreeg ik antwoorden. Dank je wel ??
★★★★★ Anonieme gebruiker 31-12-2023
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Anouschka om een beoordeling te kunnen schrijven!

Meer beoordelingen lezen  

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten