Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature
Start jouw reading ↬ >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Start jouw reading ↬
Start jouw reading ↬ >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Start jouw reading ↬
Filters en zoekopties


Spiritchat.nl blog
Chat met mediums en paragnosten op Spiritchat

 Anoniem chatten
 Gratis gesprekverslag
 Erkende mediums
 Gratis kennismaking chat
 Veilig betalen iDEAL, PayPal, Bancontact
 


Spiritchat loopt voor in gebruiksgemak

Upload eenvoudig foto’s naar de consulent toe voor een fotoreading. Bekijk gratis je gesprekgeschiedenis in je eigen account omgeving. Kies de juiste specialist voor jou aan de hand van de handige keuzehulp. Lees wekelijks of maandelijks je horoscoop gratis. Gebruik onze supersnelle klantenservice wanneer er iets beter kan. Wat klanten van Spiritchat na een reading ons vertellen is: Dat zij zich krachtiger en rustiger voelen, en weer meer houvast hebben. Ze krijgen inzichten mee waardoor zij zich weer gemotiveerd voelen. Probeer het zelf op onze mediumchat en maak 2 gratis minuten kennis.  
  •  Rustig nadenken over wat je wilt vragen.
  •  Geen hoge telefoonkosten
  •  Gratis communiceren via ons berichtensysteem
  •  Beoordelingen van te voren lezen
  •  Gratis gesprekverslag
Start jouw chat op onze Mediumchat
Méér dan alleen mediums

 
 

Spiritchat beoordeeld door klanten

Dagelijks ontvangen wij veel positieve feedback van onze klanten. Je kunt alle beoordelingen lezen op het profiel van de consulent. Spiritchat plaatst alle positieve en kritische beoordelingen. Alle beoordelingen die je plaatst kun je beheren in je eigen persoonlijke account. Hier kun je beoordelingen aanpassen, en eventueel verwijderen. Onze klanten beoordelingen worden zorgvuldig bijgehouden. 

2773 beoordelingen

4.9 uit de 5 sterren
 


 

Signalen doorgeven als medium

Het medium geeft advies door hoe jij zelf het contact kan leren herkennen. Overledenen proberen vaak contact te leggen. Niet iedereen is geschikt en begaafd om de signalen ook te herkennen. Via een medium op Spiritchat kun je contact leren herkennen. Registreer je gratis of log in om op onze mediumchat te chatten.
 

Medium gratis spreken?

Registreer je gratis op Spiritchat of log in. Start jouw gratis proef chat met één van onze mediums of paragnosten.
 

Tarotkaarten en lenormandkaarten

Start een persoonlijke reading met één van onze kaartleggers. Tijdens een persoonlijke kaartlegging op Spiritchat kun je vragen stellen. De kaartlegger zal de kaarten trekken op intuïtie, en deze vertalen. 


Gratis dagkaart

» lenormand dagkaart

» engelenkaarten
» tarotkaarten
» spirituele kaart trekken

 
 
 

Chat via onze spirituele hulplijn

Spiritchat is een nieuw innovatief platform. Alleen de beste mediums zijn geselecteerd. Maak éérst gratis kennis met een online medium op de spirituele hulplijn. Alle mediums en paragnosten op Spiritchat hebben een strenge screening doorlopen om er voor te zorgen dat alleen de beste en zuiverste mediums en paragnosten geselecteerd worden.
 
 
Start jouw email consult en ontvang antwoorden en inzichten op al jouw vragen. Je ontvangt binnen 24 uur antwoord via de e-mail. Op dit moment zijn wij hier het snelst in. Het geeft aan hoe gedreven wij zijn om jou te helpen met je vraagstukken. Je kunt eenvoudig een email consult starten op het coach zijn/haar profiel.
 
 

Word ook coach bij Spiritchat

Bij Spiritchat zijn we altijd op zoek naar de beste en zuiverste spiritueel begaafde coaches. We ontvangen elke dag terugkerende, en nieuwe bezoekers die opzoek zijn naar spirituele coaches, mediums, paragnosten, waarzeggers, en helderzienden die hun verder kunnen helpen met bepaalde vraagstukken. Als coach help jij deze mensen verder met inzichten. Lees hieronder de vacature om te kijken of je binnen ons team past.
 

 

Horoscopen

Lees jouw horoscoop gratis.
Kies hieronder een thema.

Sterrenbeelden

     

Kaartleggen

     

Mediums

     

Helderzienden

     
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten