Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Gratis kaart leggen of trekken?

» Kaartleggen 

Ontvang elke week een mooie boodschap of voorspellende boodschap van onder andere engelenkaarten, tarot kaarten, lenormand kaarten of andere spirituele kaarten online bij Spiritchat. Deze kaarten kunnen je een duwtje in de juiste richting geven of weer vertrouwen en motivatie bieden voor de toekomst. Elke week is er een kaartlegging van verschillende decks. Hier kun je elke week terugkeren om een dagkaart te trekken, en direct online de boodschap te lezen.


Kaart leggen

Een spirituele kaart trekken kun je ook zelf doen, wanneer je zelf een kaartendeck hebt. Let er wel op dat je de kaarten in het begin soms moeilijk kunt interpreteren. Je begint eerst met je spirituele kaarten deck te schudden, tijdens het schudden kunnen er spirituele kaarten uitvallen, deze dienen in de spirituele kaarten reading opgenomen te worden als belangrijke boodschap. Stop de spirituele kaarten die uit het deck vallen, niet terug in het kaartendeck. Maar lees zorgvuldig de boodschap. Vervolg het schudden en trek een spirituele kaart. Het kan zijn dat je niet het antwoord krijgt waar je op had gehoopt of moeite hebt om de spirituele kaart te interpreteren. Onze ervaren kaartleggers kunnen spirituele kaarten goed interpreteren en hebben geen persoonlijke invloed op de kaarten reading. Start jouw gratis spirituele kaartlegging
Kaarten trekken 

Kaarten trekken is op Spiritchat heel eenvoudig. Onze kaartleggers gebruiken verschillende kaartendecks. Je kunt een persoonlijke reading ontvangen en vragen naar een spirituele kaart. Je kunt ook een complete tarot reading, lenormand reading, engelen reading of een ander spiritueel deck reading ontvangen. Registreer je gratis op Spiritchat, ontvang 2 gratis kennismaking minuten, kies een voordelig creditpakket en volg vooral je intuïtie tijdens het kiezen van een kaartlegger. Start jouw reading door op "chatten" te klikken, en vraag naar een kaartlegging. Nieuwsgierig geworden wat de spirituele kaarten over jou kunnen vertellen? Start jouw reading met één van onze unieke kaartleggers.
Spirituele kaart trekken

Een spirituele kaart trekken kun je gratis op Spiritchat doen. Spiritchat heeft verschillende gratis spirituele kaartleggingen, zoals lenormand kaarten, engelenkaarten, tarotkaarten en een variërend spiritueel deck. Zoals bijvoorbeeld elfen tarot kaarten. Op onze facebook pagina kun je wekelijks een spirituele kaart trekken. Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen 

Bekijk wekelijkse onze gratis engelenkaarten, lenormand kaarten, en tarot kaarten op facebook. Elke week draait onze kaartlegger 3 kaarten om. En kun je eenvoudig de betekenis online lezen. De kaart kan je inzichten meegeven betreft je situatie of vraag. 

 
    kaarten trekken

 

Tarot kaart trekking 

Ontdek de boodschappen van de tarot kaarten. Trek een gratis tarot kaart en bekijk wat de tarot kaarten je willen vertellen. Neem een vraag of een situatie in je hoofd en kies op je intuïtie een kaart uit. Lees daarna in alle rust jouw tarot boodschap voor die week of gebruik het als tarot dagkaart.
Tarot kaarten trekking ➜

 

Lenormand kaart trekking

Ontdek de boodschap van deze week van de lenormandkaarten. Trek een gratis kaart van onze lenormand kaarten en lees direct online de boodschap. Onze kaartlegger legt wekelijks 3 kaarten waaruit je kunt kiezen. De lenormand kaarten worden persoonlijk vertaald door onze lenormand kaartlegger in boodschappen.

Lenormand kaarten trekking ➜

 

Spirituele kaart trekken           Spiritchat ©  

Chat met een spiritueel medium of paragnost.

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Bij registratie ontvang je 2 gratis minuten om een proefchat te starten.
Kies een specialist en start jouw persoonlijke reading.
Spiritchat is geen abonnement.


 Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend
Engelenkaart trekking

Ontdek de boodschap van de engelenkaarten. Bekijk de magische boodschap van de engelen. Trek een engelen dagkaart en lees direct online de boodschap.  Onze kaartlegger legt elke week 3 kaarten waaruit je kunt kiezen.

kaartentrekken

Voorspellende kaart trekken

Een engelen dagkaart trekken geeft je een liefdevolle boodschap. Engelen staan namelijk bekend om hun krachtige en helende werking en boodschappen. Een voorspellende kaart trekken geeft je niet alleen meer inzichten maar kan je ook alerter maken op bepaalde aspecten in jouw leven. Wanneer je een spirituele kaart trekt kan je inzichten krijgen op het gebied van de liefde, maar kan er ook een waarschuwende boodschap voorbij komen. Door op je intuïtie een voorspellende kaart te trekken weet je zeker dat er onbewust een boodschap voor jou in zit. Onze kaartleggers vertalen de spirituele kaarten zo duidelijk mogelijk. Mocht je toch niet helemaal zeker weten hoe je de voorspellende kaart moet interpreteren, kun je ook voor een persoonlijke kaartlegging gaan door één van de erkende mediums op Spiritchat te raadplegen.


Inzichtkaarten

Elke maandag delen we op onze facebook pagina de engelenkaarten, tarot kaarten, en lenormand kaarten. Je kunt kiezen uit 3 verschillende inzichtkaarten die de volgende dag worden omgedraaid. De verschillende inzichtkaarten worden vertaald door onze kaartlegger van die week. Kies jouw engelen dagkaart, lenormand dagkaart, of tarot dagkaart gratis en laat je motiveren en inspireren door de magische boodschappen. Kies hieronder een kaart die je het meest aantrekt. Neem een situatie in gedachten en klik op de kaart. De spirituele kaartlegging is een variërende kaartlegging waarin allerlei kaartendecks voorkomen. 

Trek kaart 3

Kaart 1

kaart1     

Twee van Zomer

Verliefd worden of een serieuze verbintenis met iemand aangaan. Vergeving en de oplossing van een probleem. Geef niet op – je relatie kan worden geheeld.
 
Deze kaart duidt op een verzoening tussen twee mensen. Als je op dit moment je relatie of liefdesleven zwaar inziet roept deze kaart je op niet op te geven. Er komt een oplossing voor het probleem. De heling die plaats vindt is soms niet direct merkbaar. Deze kaart kan er ook op duiden dat je klaar bent voor de volgende stap in je relatie zoals samenwonen, of zelfs een huwelijk. Je wensen worden gehoord op liefdesgebied. Deze kaart kan ook een ruzie tussen familieleden of vrienden vertegenwoordigen die zal worden geheeld.
 
 
Sleutelwoorden

  • Vereniging
  • Liefde
  • Heling

Spirituele kaart  ~ Spiritchat ©

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Start een gratis proefchat met een medium naar keuze.

 Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend

 
 

Kaart 2 


kaart2


De Keizerin

Tijd om actie te ondernemen! De kracht van creativiteit. Succes dat je een overvloedig leven bezorgt.
 
Deze kaart geeft aan dat je niet langer moet twijfelen maar tot actie mag overgaan. Je kunt teveel piekeren over wat er niet is, of mis kan gaan. Dit zorgt ervoor dat je uitstelt en je sneller in een impasse bevindt. Onderneem actie en verdeel grote stappen over kleinere stappen. Je doorzettingsvermogen, creativiteit en intelligentie helpt je hierbij! Nieuwe samenwerkingen, een vruchtbare zakelijke periode staat je te wachten. 


Sleutelwoorden
  • Vruchtbaar
  • Nieuwe ideeën
  • Actie
 

Spirituele kaart   ~ Spiritchat ©

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Start een gratis proefchat met een medium naar keuze.

 Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend

 

 


Kaart 3


    

kaart3

De Keizer

Maak gebruik van logica en structuur om je succes te vergroten. Breng je zaken op orde. Een daadkrachtige maar meelevende leider.
 
De mens achter deze kaart kan zich bevinden op een kruispunt waarbij je beroep moet doen op al je kwaliteiten om verder te kunnen groeien. Het ligt in je aard om met liefde te leiden, maar ga niet over tot een sluwe aanpak. Blijf dichtbij jezelf. Let op gezonde voeding en voldoende slaap, en hanteer een eerlijke en gezonde planning. Deze kaart is zeer positief betreft je toekomst mits je geduld kunt opbrengen. Je kunt te maken hebben met mensen die tegen je opkijken en roddelen. De afgunst die je kunt ervaren de aankomende tijd kun je boven staan door dicht bij je eigen normen en waarden te blijven. Spreek met zekerheid en gebruik je kalme en doelgerichte houding. 
 
 
Sleutelwoorden
  • Succes
  • Kalmte
  • Regelmaat
 
Spirituele kaart   ~ Spiritchat ©
Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Start een gratis proefchat met een medium naar keuze.

 Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend

 


Elfen tarotkaarten

Elfen tarotkaarten zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen. De boodschappen die vanuit dit deck komen zorgen voor meer vertrouwen en rust. De elfen tarot bestaat uit 78 betoverende kaarten en elke kaart heeft een inspirerende afbeelding. De elfen tarot kaarten kun je heel goed samen combineren met de engelentarot. De spirituele kaarten die onze kaartlegger trekt zijn onder andere van de Elfen tarotkaarten.


 

Dagkaart trekken

Op Spiritchat kun je een gratis dagkaart trekken. Registreer je gratis, en laat een kaartlegger op Spiritchat een dagkaart trekken. Een dagkaart geeft vaak meer inzichten wat er speelt in je leven. Bijvoorbeeld op het gebied van de liefde, of werk. Persoonlijke ontwikkelingen kunnen ook naar boven komen die op dit moment belangrijk zijn. Elke dag zal je een andere dagkaart trekken, tenzij de boodschap wellicht anders geïnterpreteerd wordt, je kunt hierom dus ook dezelfde dagkaart blijven trekken. Denk erom: Toeval bestaat niet. Bekijk de dagkaart grondig, en doe er je voordeel mee. Lukt het je niet om eruit te komen? Of maken bepaalde boodschappen je onzeker? Onze tarot specialisten helpen je graag verder met duidelijke inzichten. 

 Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten