Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Kies jouw favoriete coach

Online Mediums

» Spirituele hulplijn » Online Mediums

Spirit Chat is een nieuw platform met het doel meer mensen spiritueel bijeen te brengen op een betrouwbaar en zuiver platform. Waarin het contact tussen jou en het medium centraal staat. Wij zijn daarom een van de weinige die een gratis kennismaking chat met mediums online aanbieden. Zodoende kan je eerst rustig kennismaken met het medium die jouw aanspreekt. Spiritchat combineert hierin niet alleen de gratis kennismaking chat met een medium maar ook hebben wij wekelijks elke vrijdag om 20:00 een gratis live op facebook waarbij je een medium online om een engelenboodschap kunt vragen. Daarnaast hebben wij wekelijks een lenormand of engelenkaart legging en lees je elke week gratis je week of maand horoscoop. Kortom een breed spiritueel platform voor iedereen.
Start jouw reading ⟶ 

 

Chatten met mediums 

Spiritchat heeft een platform waarop je eenvoudig kunt chatten vanuit jouw locatie met de beste online mediums. Een Medium bezit meerdere gaven waarin het medium zich ontwikkelt heeft als een soort doorgeef luik. Het medium kan jou zelf meerdere situaties voorschetsen vanuit je verleden, heden of zelfs voor in de toekomst. Iedereen heeft wel eens dat er zich een situatie voor doet waarvan je graag meer duidelijkheid of inzichten zou willen. Bij Spiritchat is dat elke dag opnieuw mogelijk. Onze online mediums staan klaar voor jou om je verder te helpen.
 
 

Vragen over de liefde & relatie

Een medium kun je contacteren als je vragen hebt bijvoorbeeld over de liefde, of je relatie. Het kan zijn dat je vragen hebt over je ex of over een toekomstige liefde. Een medium kan je namelijk zijn of haar inzichten doorgeven betreft de liefde en vertelt je wat je hierin te wachten kan staan. Het kan zijn dat je op dit moment niet lekker in je vel zit in de liefde of in je relatie en een medium raadplegen kan weer voor rust en balans zorgen. Bekijk welke mediums online zijn

 

Betrouwbare mediums

Mediums op Spirit Chat zijn allemaal betrouwbaar, uniek en zuiver. Zij geven jou eerlijke boodschappen mee omtrent je situatie of je vraagstukken. Zij zullen je hierin alleen vanuit hun inzichten boodschappen mee geven. Onze mediums zijn allemaal een strenge screening doorlopen en hebben een goede en snelle typvaardigheid. Zodoende ontvang je ook een kwalitatief consult. 

 

Chat met zuivere mediums

Voordat je je chat begint, kan het handig zijn om je vragen op te schrijven. Of bijvoorbeeld al te typen als het medium wordt opgeroepen. Hoe duidelijker jij je vraag kan stellen, hoe duidelijker het antwoord kan zijn. Het gemakkelijke aan onze medium chat platform is dat je het gesprek nog eens rustig kunt nalezen in je eigen account omgeving. 

 

Online medium chat 

Het chatten online met mediums doe je dus eenvoudig vanuit je eigen locatie. Dat kan zijn op mobiel onderweg of tussendoor op je werk. Hoe dan ook ben je je er van verzekerd dat als de nood hoog is er mediums online voor jou direct beschikbaar staan om je inzichten te geven. 
  


Gratis mediumchat

Nadat je jezelf hebt geregistreerd kun je eerst je proefchat starten. Ook wel de kennismaking genoemd. Je kunt alvorens je deze gratis medium chat start eerst de gaven en de recensies lezen op het profiel van de door jouw gekozen mediums. Kies een medium die bij je vraagstukken aansluit. Bovenal kies vanuit je gevoel! Start een proefchat op onze mediumchat
 
 

Toekomstvoorspellingen

Kunnen mediums mijn toekomst voorspellen? Een hele goede vraag! Toekomstvoorspellingen zijn al heel oud en worden al heel lang gebruikt. Als je het ons vraagt, is het niet mogelijk om je hele toekomst te laten voorspellen door mediums. Een medium geeft je inzicht en antwoorden op je vragen maar kan niet je toekomst voorspellen. Een toekomst is altijd afhankelijk van keuzes en van ontwikkelingen. Een medium geeft je rust en kan je zeker inzichten en antwoorden  geven in jouw huidige situatie. Mediums kunnen wel situaties zien gebeuren in jouw toekomst en deze zullen zij mits gewenst aan jou door vertalen in boodschappen. 
 
 

Live chat met mediums

Stel bijvoorbeeld in de live chat omgeving vragen zoals:
 
Liefde: 
Welke ontwikkelingen zie je voor mij in de liefde?
Komt de ware nog voorbij ?
Komen mijn ex en ik nog bij elkaar? 
Ik voel mij erg eenzaam wat kan ik doen?
 
 
Werk & Financiën
Komt er een nieuwe baan op mijn pad?
Ik loop vast in mijn huidige baan wat kan ik doen?
Welke ontwikkelingen zie je op mijn pad op het gebied van werk?
Wat kan ik doen aan de sfeer rondom mijn werk?Spiritchat 

Spiritchat is een nieuw platform sinds 2021.Een fris en vernieuwend team van spiritueel coaches die dagelijks gebruikers helpen met hun vraagstukken.Spiritchat is het enige platform waarbij je de volgende aspecten allemaal samen kunt vinden:
 • Gratis Horoscopen lezen
 • Kaartleggen – kies een gratis engelen of lenormand kaart
 • Gratis kennismaking-chat  
 • Elke week een medium live op facebook
 • Gratis berichten – afspraken systeem met een consulent
 • Introductie korting + 11 minuten
 • Onze spirituele community waarbij gratis readingen verloot worden
 • Gratis gesprek geschiedenis in je account
 • Échte profielen - gescreende spirituele coaches 
 • Real time foto's uploaden 
 • Binnen 24 uur antwoord op email readingen

Join onze spirituele community
Gratis spirituele community 


Spiritchat is gewaardeerd met een 4.9
 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten