Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Kies jouw favoriete coach

Mediumchat

Spiritchat heeft diverse online mediums 24/7 die beschikbaar zijn voor een chat of een e-mail consult. Je kunt op onze mediumchat een foto uploaden, en eventueel meerdere vragen stellen zowel specifieke vragen als algemene vragen, je bepaalt zelf hoeveel minuten je besteed. Al onze mediums zijn gescreend op hun gaven en hebben een snelle typvaardigheid. Bekijk het overzicht van online mediums op onze mediumchat. Onze medium chat kun je raadplegen voor zaken zoals persoonlijke ontwikkelingen of spirituele ontwikkelingen, of wanneer je een luisterend oor nodig hebt. Stel een brandende vraag en blijf niet langer onzeker.

Meer dan 10.000 mensen gingen je voor. Onze mediumchat wordt beoordeeld met een 4.9 uit de 5 sterren. Maak gratis kennis met mediums die jarenlange ervaring hebben. Aangesloten Spiritchat mediums geven verlichting doormiddel van eerlijkheid, transparantie en ervaring. Daarnaast zal Spiritchat elke week een gratis meditatie klaarzetten voor haar gebruikers, en geven we regelmatig gratis een medium chat weg!

 
 

Voordelen van een mediumchat: 

 Gratis kennismaken
 Geen wachttijden
 24/7 beschikbaar
 Vanaf elke locatie

 Direct inzichten 
 Gratis gesprekverslag

Registreer gratis en start jouw gratis reading
 

 

1. Welke vragen kan ik stellen aan een online medium?

Aan onze mediums kun je eigenlijk elke vraag stellen. Dit kan over de liefde en relatie zijn, maar ook op werk gebied, en financiën. Natuurlijk kun je ook een open reading voorstellen aan een medium of paragnost. Het medium zal dan zelf invoelen, en deze inzichten vertalen in antwoorden. Voorbeeld vragen die je kunt stellen zijn hieronder voor je opgesomd. Niewsgierig geworden? Start een proefchat op de mediumchat


Voorbeeld liefdes vragen - mediumchat 

Mediumchat

Voorbeeld liefdes vragen - Paragnost online
1.
Komt er nog een liefde op mijn pad?
2.
Komt hij/zij terug in mijn leven?
3.
Ik heb geen relatie, wat kan ik daaraan doen?
4.
Hij/zij is vreemdgegaan wat voel je erbij?
5.
Ik vind iemand leuk maar hij/zij zit in een relatie , wat kan ik doen?

Voorbeeld werk vragen - Mediumchat
1. Zie jij voor mij nog ontwikkelingen op werk gebied?

2. Krijg ik deze nieuwe baan?

3. Ontvang ik nieuwe kansen op werk gebied?

4. Moet ik voor mezelf gaan beginnen?
5. Ik zit niet lekker in mijn fel op werk gebied wat te doen?
 

Voorbeeld financiën vragen - Paragnostenchat

1. Komt er verbetering in mijn financiën?
2. Wat kan ik verwachten op financieel gebied?

3. Financieel loop ik vast heb jij tips voor mij?
4. Wat kan ik doen om mijn financiën beter in kaart te brengen?


Zo zijn er natuurlijk nog tal van andere vragen die je kunt stellen. Er zit geen limiet aan. Je kunt meerdere vragen stellen in de chat. Bedenk van tevoren welke je vragen wilt stellen, en kies een helderwetend paragnost.

 

Spiritchat © 

Start jouw gratis kennismaking chat met één van onze mediums

Wij begrijpen dat je eerst kennis wilt maken met één van onze mediums of paragnosten. Je kunt eenvoudig je gratis registeren en een spiritueel coach naar keuze kiezen. Zodoende kun je eerst kijken of het chatten met een medium bij je past. Start direct, en laat je verrassen.
 

 

Mediumchat voordelen2.Chatten of bellen met een medium?

Tegenover het bellen met mediums staat tegenwoordig het chatten met een medium. Wat is het verschil tegenover het bellen met een medium of het chatten met mediums? Wij van Spiritchat vinden het chatten met een medium eenvoudiger, doordat een medium geen stem hoort via de chat. Het medium zal puur, en alleen zijn of haar beelden vertalen in boodschappen. Het medium wordt dus niet afgeleid door een stem, en geeft zijn of haar boodschappen zuiver door. Je kunt eerst alle beoordelingen van het Medium online lezen op zijn of haar profiel, alvorens je de gratis kennismaking chat start. Kortom: Chatten met Mediums is simpel en laagdrempelig. Daarnaast kun je altijd je persoonlijke ontwikkeling doornemen in je eigen chat geschiedenis of je eigen spirituele ontwikkeling achterhalen door jouw persoonlijke chatgeschiedenis uit te printen. Dit is tijdens bellen helaas niet mogelijk. Je kunt vanuit elke omgeving/ locatie chatten met mediums zonder lange wachttijden. Is het medium offline? Start eenvoudig een e-mail consult. Of maak gratis een afspraak op zijn of haar profiel. Inmiddels nieuwsgierig geworden wat jou te wachten staat? Start een gratis proefgesprek op onze Mediumchat
  

 

3.Gratis kennismaking-chat

Gratis reading

Gratis kennismaken met mediums - Startersgids


Om een gratis reading te starten met een medium kun je jezelf eerst gratis registeren, en kun je kijken welk medium je het meeste aantrekt, maak hierbij gebruik van je intuïtie, en lees vooraf de beoordelingen. Heeft een medium op de mediumchat nog geen beoordelingen, dan is het hoogstwaarschijnlijk een nieuw medium! Gebruik indien gewenst ook onze handige keuze hulp bij onze medium-pagina. Je kunt gemakkelijk een gaven selecteren en zodoende krijg je alleen de mediums te zien die ook daadwerkelijk de gevraagde gaven hebben. Selecteer gemakkelijk een medium naar keuze, en lees zijn of haar profiel door. Start de chat, en maak kennis met onze erkende en eerlijke mediums.

Ontvang gratis minuten om te chatten met een medium

Stel een vraag, en indien gewenst kun je na dit gesprek direct een creditpakket kiezen. Om een compleet consult aan te gaan met één van onze mediums. 

Eenvoudig je gesprek na lezen

Na de sessie kun je in je eigen account het gesprek nalezen en je recensies beheren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst op te waarderen en een langer gesprek aan te gaan. Je ontvangt dan 2 gratis minuten. Spiritchat heeft voordelige creditpakket waarbij je per minuut maar 0,96 betaald. Start een 2 minuten proefchat op onze mediumchat.


Spiritchat© 

Start jouw gratis kennismaking chat met één van onze online mediums

Wij begrijpen dat je eerst kennis wilt maken met één van onze mediums of paragnosten.
Je kunt eenvoudig je gratis registeren en een spiritueel coach naar keuze kiezen. Zodoende kun je eerst kijken of het chatten met een medium bij je past. 
Start direct, en laat je verrassen op onze mediumchat.

Wat kan een medium?

4.Wat kan een Medium betekenen?

Een Medium kan je weer nieuwe inzichten geven op het gebied van de Liefde en Relatie. Of inzichten geven in de toekomst, deze is niet zozeer te voorspellen, maar een Medium krijgt wel beelden en of boodschappen door en deze vertaalt het medium richting de vraagsteller. Een Medium kan dus boodschappen doorkrijgen voor jou die je staan te wachten in de toekomst. Op onze medium chat zal je een heldervoelend medium snel treffen. Een heldervoelend medium kan je helpen bij een narcistische relatie of persoonlijke ontwikkeling. Onze medium chat is heel eenvoudig te gebruiken, klanten geven veelal aan een goed gesprek te hebben kunnen voeren met onze mediums en paragnosten. Ze voelen zich krachtiger en hebben meer duidelijkheid verkregen. Lees eenvoudig alle beoordelingen op onze medium chat op coach-profielen. Naast mediums zijn onze spirituele coaches ook mental coach. Ze hebben veel ervaring in het geven van een reading, en bieden jou graag een luisterend oor aan.


Wat kan een Medium concreet?

1.Mediums kunnen contact maken met overledenen.
2.Mediums geven boodschappen mee vanuit hun gidsen.
Een medium gebruikt zijn of haar gaven in het contact leggen met een overleden dierbare.
Het medium zal zich afstemmen op de overleden persoon en eerst in contact proberen te komen met de overleden dierbare,
de overleden dierbare laat dit toe of wilt met rust gelaten worden.
Hierover kun je je vragen stellen, en het medium kan hier dieper met jou op ingaan.
Zodoende kun jij rust ervaren en krijg je duidelijk antwoord op je vraag.
3.Sommige Mediums leggen ook kaarten, dit is niet altijd het geval.
4. Mediums helpen jou met je persoonlijke ontwikkeling.
5. Mediums helpen je ook verder in je eigen spirituele ontwikkeling.
Ons mediumchat systeem monitoren wij dagelijks op feedback van onze gebruikers.


Een Medium heeft meerdere gaves

Het verschil tussen een Medium en een Paragnost is dat een Medium contact legt met overledenen en via deze energie, boodschappen aan de vraagsteller kan meegeven vanuit de overleden dierbare. Zo kun je bevestiging ontvangen van het Medium dat de overleden dierbare dicht bij je staat, en je zelfs eventueel begeleid of andere mooie boodschappen die hij/zij voor je heeft.

Spiritchat © 

Start jouw gratis kennismaking chat met één van onze online mediums

Wij begrijpen dat je eerst kennis wilt maken met één van onze mediums of paragnosten.
Je kunt eenvoudig je gratis registeren en een spiritueel coach naar keuze kiezen. Zodoende kun je eerst kijken of het chatten met een medium bij je past.  Start direct, en laat je verrassen op onze mediumchat.


5.Kan een Medium echt contact maken met overledenen?

Mediums maken contact met overledenen

Ja Mediums kunnen contact leggen met overledenen. Zij hebben ieder hun eigen werkwijze, zo kan het zijn dat het niet altijd lukt. Merendeels leggen Mediums juist vaak contact met overledenen, en dit is dan ook hun specialisatie. Zij onderscheiden zich van andere spirituele coaches doordat zij contact kunnen leggen met de gene zijde. Zo kunnen zij boodschappen meegeven die van belang zijn, of een bevestiging geven aan de vraagsteller. Nieuwsgierig geworden naar wat een Medium kan betekenen voor jou? Probeer onze chat-functie zeker uit!  Maak gratis kennis met een Medium naar keuze. Ga direct naar onze mediumchat

 


 

Tarot kaarten gratis

6.Kan ik ook een kaartlegging ontvangen?

Bij Spiritchat zijn er verschillende paragnosten, mediums en spirituele coaches die kaarten decks gebruiken. Variërend van Lenormand kaarten tot en met Engelen kaarten, en alles daartussen gebruiken onze spirituele coaches. Niet iedere spiritueel coach legt kaarten, sommige mediums kunnen ook de pendel gebruiken. Je lees op het profiel welke kaarten decks het medium naar keuze gebruikt. Ze kunnen een complete liefdes-legging geven op onze mediumchat, en optioneel kan het medium hier ook afbeeldingen van meesturen. Zo kun je als gebruiker een real time ervaring beleven van het kaartleggen in de chat.

Tarot Kaarten
 

De dwaas - De Magiër - De hogepriesteres - De Keizerin - De Keizer - De Hiërofant - De Geliefden - De Zegewagen - Kracht -

De Kluizenaar - Het Rad van Fortuin - Gerechtigheid- De Gehangene - De Dood - Gematigdheid - De Duivel - De Toren -
De Ster - De Maan - De Zon - Het Oordeel - De Wereld 

Iedere kaart heeft een bijbehorende betekenis. Trek een tarot dagkaart
Een Medium of Paragnost naar keuze kan deze kaarten in boodschappen vertalen. 

  

Spiritchat © 

Start jouw gratis kennismaking chat met één van onze mediums

Wij begrijpen dat je eerst kennis wilt maken met één van onze mediums of paragnosten. Je kunt eenvoudig je gratis registeren en een spiritueel coach naar keuze kiezen. Zodoende kun je eerst kijken of het chatten met een medium bij je past. Start direct, en laat je verrassen.


7.Kan ik ook vaker een sessie krijgen ?
Online chat met mediums

Je kunt op Spiritchat elke dag, elke week of elke maand terugkomen voor een reading bijvoorbeeld in de liefde of in je relatie. Je kunt geheel zelf bepalen hoe lang of hoe vaak je een reading wilt starten. Een traject ingaan met een spiritueel medium kan altijd zolang de spiritueel coach aanwezig is. De Mediums bepalen zelf hun tijden, dus mocht het medium er niet zijn kun je altijd je email consult starten. Je kunt dus meerdere keren zelf terug komen om samen met een medium de spirituele ontwikkeling te bespreken.


Online Readingen 24/7 

Een Reading kun je geheel naar keuze 24/7 per dag starten, en eventueel als je geen klik ervaart met het gekozen Medium kun je altijd een ander medium kiezen om een gesprek te starten. 
 

 

Healing op afstand

Je kunt in je sessie op onze mediumchat ook healing op afstand vragen, en als dit goed bevalt kun je vaker een healing op afstand vragen. Daarnaast kun je natuurlijk een persoonlijke kaartlegging vragen, en inzichten ontvangen wat je de aankomende tijd te wachten staat.8.Hoe gaat een e-mail consult in zijn werk?
 

Email consultEen E-mail consult kun je starten als je minder tijd hebt om live met een online medium naar keuze te chatten. Of als het Medium dat je wilt spreken afwezig is. Je ontvangt antwoord binnen 24 uur. Daarmee is Spiritchat op dit moment een voorloper in de snelheid van e-mail consulten beantwoorden. Wij zijn ervan overtuigd dat de klant graag zijn of haar reading leest, en niet té lang wil wachten. Je ontvangt inzichten en antwoorden van een echt Medium die ervaren is en een strenge screening heeft doorlopen, zodoende ben je verzekerd van een kwalitatief consult. Kies een medium en start jouw e-mail consult.
 

Registreer je gratis en volg de onderstaande stappen.

Stap 1  Kies een specialist

Stap 2  Op het profiel kies e-mail consult

Stap 3  Schrijf je vragen op en klik op versturen

Stap 4  Start e-mail consult

 


Wat kan ik vragen in mijn e-mail consult?

1.Wat mag ik verwachten in de liefde en/of relatie?

2.Op mijn werk gebied loop ik vast, wat voel jij hierbij?

3.Komen er nieuwe kansen op werkgebied op mijn pad?

4.Financiën. liefde, werk en persoonlijke ontwikkelingen
5.Welke spirituele ontwikkeling zie je bij mij?
 

E-mail consulten zijn bedoeld voor mensen die een duwtje in de juiste richting nodig hebben, of een luisterend oor nodig hebben. Inzichten en adviezen willen ontvangen op hun vragen. Je kunt vragen stellen over je persoonlijke ontwikkeling, natuurlijk kun je ook vragen stellen over je eigen spirituele ontwikkeling. Medische vragen zullen onze spirituele coaches niet beantwoorden. 

 

Vermeld de namen en (optioneel) foto's en geboortedatums van jezelf en of de personen waarover je vraag gaat. Je kunt ook om een kaartlegging vragen wanneer het gekozen medium kaarten vertaald.

Je kunt maximaal 3 vragen stellen in een e-mail consult.

 

Kosten voor een e-mail consult

Het e-mail consult kost 

credit pakket chat met mediums28 credits

waarbij je maximaal 3 volledige vragen kunt stellen.
 

 

Spiritchat © 

Start jouw gratis kennismaking chat met één van onze mediums

Wij begrijpen dat je eerst kennis wilt maken met één van onze mediums of paragnosten. Je kunt eenvoudig je gratis registeren en een spiritueel coach naar keuze kiezen. Zodoende kun je eerst kijken of het chatten met een medium bij je past.  Start direct, en laat je verrassen.


9. Wat zijn de voordelen van het Chatten met Mediums?

voordelen medium chat

Bellen met Mediums kan als persoonlijker worden ervaren, maar kan ook een drempel voor velen zijn. Een mediumchat en e-mail platform - om te chatten met mediums - kan dan een uitkomst zijn. Je kunt namelijk altijd je mediumchat starten wanneer je wenst en dit is met bellen niet het geval. Als je een medium belt ontvang je later geen gesprekgeschiedenis puur omdat dit niet mogelijk is. Na het chatten met een medium ontvang je bij Spiritchat een gratis gesprekverslag in je account. Zo kun jij jouw gesprek nog eens rustig doorlezen, en eventueel ook je eigen spirituele ontwikkeling bijhouden.

Voordelen van het chatten met mediums:

 Gratis kennismaken
 Geen wachttijden
 24/7 beschikbaar
 Eenvoudig vanuit elke locatie
 Direct inzichten op je vragen
 Gratis gesprekverslag

10.Wat kost het Chatten met Mediums?
Wat brengt de toekomst in mijn relatie?

Je kunt zelf een creditpakket kiezen om een consult te starten. Spiritchat heeft voordelige creditpakketten, en verzekerd je van échte mediums. Hoe meer je opwaardeert hoe minder je per minuut betaald. Spiritchat is geen abonnement, en kun je geheel anoniem gebruiken wanneer je dat wenst.


Start een gratis gesprek met een medium
Start jouw gratis chat ⟶ 
Spiritchat vergeleken met andere contactwebsites

Spiritchat heeft vergeleken met andere spirituele contactwebsites geen torenhoge prijzen, en daarnaast zorgt Spiritchat méér voor transparantie dan haar concollega's. Zo lees je op Spiritchat alle beoordelingen in één oogopslag, en weet je zeker dat ook kritische beoordelingen worden geplaatst. Spiritchat verbetert haar dienstverlening ten opzichte van de wensen van de gebruiker. Je kunt op Spiritchat verwachten dat mediums op de mediumchat er voor jou zijn, en dat er integer wordt gehandeld. Krijg eerlijke inzichten op al jouw (levens)vragen, en kom opnieuw in je kracht te staan!


  Thema's

 dagkaart trekken   horoscopen   spiritueel   numerologie
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten