Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Gratis proberen >
Vragen over de liefde, werk of toekomst?
Dé manier om inzicht te krijgen
Gratis proberen
Kies jouw favoriete coach

 

» Spirituele hulplijn

Spirituele hulplijn

Op de Spiritchat spirituele hulplijn kun je een heldervoelend medium, helderwetend paragnost of een spiritueel coach raadplegen. Bijvoorbeeld om meer inzichten te krijgen in jouw eigen spirituele ontwikkeling, maar ook kun je lenormand kaarten laten trekken om te kijken wat de kaarten vertellen over de aankomende periode. Heldervoelend lichtwerker ben je als je één van de volgende gaven bezit: Heldervoelend, helderhorend, of helderwetend. Onze heldervoelende mediums bieden niet alleen inzichten maar ook een luisterend oor. Een heldervoelend kaartlegster is een paragnost terwijl een heldervoelend medium, of een helderhorend medium ook contact kan leggen met de gene zijde. Onze HSP coaches, relatie coach, spiritueel coach, kaartleggers, kunnen veel voor jou betekenen. Het ligt er maar net aan waar je vraag over gaat, en welke specialisatie je hiervoor kiest. Wat je zoekt, is te vinden op Spiritchat. Je kunt gemakkelijk onze spirituele hulplijn raadplegen via de chat. Ook bieden wij voor het gemak een email consult aan. Je hebt binnen 24 uur antwoord van je spiritueel coach. Je kunt in een email consult 1-3 vragen stellen. Start jouw chat op onze spirituele hulplijn en lees eenvoudig onze startersgids door.
E-mail consult via onze spirituele hulplijn

Het beste platform
 Binnen 24 uur antwoord
 1-3 vragen

 Gesprekverslag


Email consult
Chat via onze spirituele hulplijn

spirituele hulplijn

We zijn een nieuw platform waar gemak voor de coach en klant voorop staat. Bij ons maak je eerst gratis kennis op onze spirituele hulplijn. Je kunt alle beoordelingen lezen van het medium op het mediumprofiel, en zijn of haar gaven en specialisaties lezen om te kijken of het medium aansluit bij je vraagstukken. Je chat gemakkelijk via mobiel, tablet of pc (vanaf elke locatie). Daarnaast hebben wij ook een email consult functie waarbij je binnen 24 uur reactie ontvangt. Op dit moment zijn wij hier het snelst in. Het geeft aan hoe gedreven wij zijn om jou te helpen met je vraagstukken. Spiritchat staat voor nieuwe zuivere, betrouwbare en gedreven mediums en onze coaches hebben allemaal één ding gemeen en dat is jouw verder helpen met al je vraagstukken over de liefde, werk of toekomst.
 
 
Je kunt 100% anoniem blijven, of een profielfoto uploaden in je eigen profiel omgeving. Tevens kun jij hier ook al je beoordelingen beheren en al je gesprekken terugvinden, en nalezen. Onze spirituele coaches zijn allemaal streng gescreend op hun gaven en hebben een snelle typvaardigheid. Zodoende kunnen zij je bijstaan bij vragen over de liefde, werk of toekomst. Chatten met een medium, paragnost, healer, HSP coach, business coach, of kaartlegger zorgt voor rust en inzichten. Je kunt eenvoudig bovenin op onze spirituele hulplijn zoeken naar bepaalde gaven die je zoekt. 


 

 

Helderziende online

helderziend medium

De helderziende die je op Spiritchat kunt raadplegen zijn allemaal ervaren in hun spirituele gaven en kunnen deze kundig inzetten om jou verder te helpen. Helderziende op spiritchat kunnen jou eerlijk en duidelijk beelden en inzichten meegeven via intuïtie, energie of via hun gidsen. Een helderziend medium legt ook contact met de gene zijde, en kan eventueel contact maken met overleden dierbaren. Paragnosten Online

Een paragnost kan je helpen ontwikkelen in je eigen spiritualiteit. Paragnosten kunnen je meer inzichten verlenen over hetgeen waarover je beschikt of waar je naartoe wilt in je leven. De ontwikkelingen die nodig zijn verschillen per persoon en een online paragnost kan je hiermee verder helpen. Er kunnen vragen over de liefde of over de toekomst worden gesteld. Ook werk of studie gerelateerde vragen kun je bij een paragnost stellen. Aan de hand van jou energie kan de paragnost jou meer vertellen over jou huidige situatie of de gewenste situatie. Zodoende kun je via de paragnost weer rust in je leven terug krijgen. Maar ook zijn er tools of inzichten die je mee krijgt. Deze tips, adviezen en inzichten die je ontvangt tijdens een reading met één van onze paragnosten kunnen je verder helpen op je weg. 
Mediums Online

Een medium kan voor jou contact leggen met de gene zijde en jou meer vertellen aan de hand van energie of beelden die hij of zij krijgt te zien. Dit kan gaan over de liefde, werk, toekomst, en persoonlijke ontwikkelingen. Een medium kan contact voor jou leggen met een overledenen, en kan specifieke details overbrengen die hij of zij niet kan weten. Je kunt door een medium weer rust en balans ervaren. Mediums hebben allemaal hun eigen werkwijze, maar ze hebben allemaal één ding gemeen en dat is jou willen voorzien van een luisterend oor, en je vragen beantwoorden om weer rust te ervaren.
 
 
 

Mediums en Paragnosten 

Paragnost medium ben je wanneer je een 6e zintuig hebt ontwikkelt, bijvoorbeeld een heldervoelend medium. Er zijn verschillende 6e zintuigen die onze paragnost, mediums hebben ontwikkelt. Heldervoelend, helderwetend, helderhorend, of helderruikend. Welke gaven onze mediums en paragnosten hebben/gebruiken kun je lezen op de spiritueel coach zijn of haar profiel. 
 
 

Spiritchat ©

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket
Bij registratie ontvang je 2 gratis minuten om een proefchat te starten.
Kies een medium en start jouw persoonlijke reading.

 Erkende mediums
 Gratis gesprekverslag
 Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ Mediumchat

Wat onderscheidt Spiritchat van andere spirituele hulplijn platformen? Spiritchat is een nieuw platform sinds 2021. Een fris en vernieuwend team van mediums en spirituele coaches die dagelijks gebruikers helpen met hun vraagstukken en een luisterend oor aanbieden. Onze heldervoelende mediums bieden een luisterend oor aan en geven inzichten mee over liefde, werk, toekomst of jouw persoonlijke spirituele groei. Spiritchat is het enige spirituele hulplijn platform waarbij je de volgende aspecten allemaal samen kunt vinden:
  • Gratis Horoscopen lezen
  • Kaartleggen –  spirituele kaart
  • Gratis proefchat
  • Facebook live readingen
  • Gratis berichten 
  • Onze spirituele community 
  • Gratis gesprekverslag
  • Échte profielen - gescreende mediums
  • Real time foto's uploaden 
  • Binnen 24 uur antwoord op email readingen

 


Lenormand kaarten

Een heldervoelend kaartlegster legt regelmatig lenormand kaarten. Je kunt kiezen uit 3 lenormand kaarten, en zodra onze kaartlegger de lenormand kaarten heeft omgedraaid ontvang je jouw persoonlijke boodschap voor die week. Die je direct online kunt lezen. Trek jouw gratis lenormand kaart.Disciplines op de Spiritchat chatlijn.


Spiritchat is gewaardeerd met een 4.9 uit de 5 sterren.Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten